donderdag 23 mei 2019

Martha Krul ~ Energie van dit moment


De witte lijnen zijn er weer.
In de overzichten is een "hapering" te zien middernacht (5 uur later dan bij ons). Dit kan weer een hele hoge Hz frequentie zijn geweest en dat de apparatuur daar even heeft geweigerd.
Wij gaan het zien wanneer de energie update binnenkomt.
De instroom van de fotonen energie is iets minder dan gisterenavond, maar wel nog behoorlijk.

De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid
Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het equilibrium (evenwicht)), evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten