vrijdag 31 mei 2019

Vertaald via Google Translate ~ Pars Kutay

 Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Vertaald via Google Translate 

Pars Kutay
Het waarderen van de eenheid van de creatie
Het concept van eenheid is vooral belangrijk als je gaat over je dagelijkse leven in een derde-dimensionale omgeving. Heel vaak zijn veel mensen met wie we interactie hebben, zichzelf als gescheiden van anderen. Ze kunnen situaties zien als of, of wij en hen. Ze kunnen zich concentreren op verschillen in plaats van overeenkomsten.

Dit is zeer begrijpelijk, want het derde-dimensionale perspectief richt zich op externe schijn, geografische locaties, geloof systemen, en andere voorwaarden. Dit perspectief heeft betrekking op wat extern gezien wordt in plaats van wat er in een persoon op een hoger niveau bestaat.


Wanneer deze aspecten vanuit een multidimensionale perspectief worden bekeken, kan er een geheel ander begrip ontstaan. Een waardering voor de eenheid van de creatie is mogelijk.
Creatie is een van de wonderen die ons werd gegeven door de maker / bron.

Als we denken aan de creatie, willen we er naar kijken als een gebied van onbeperkte mogelijkheid waaruit alle wezens werden gevormd en waarin alle wezens bestaan. Als je denkt aan de schepper / bron als oneindig, kun je de creatie als een onbeperkt veld van energie en potentieel bekijken.

Alle wezens bestonden aanvankelijk in een unmanifested staat van pure potentiële energie. Als je dit als een groot veld van energie ziet, kun je de eenheid van het potentieel zien. Alles bestond in een homogene staat.

Terwijl het oneindige begon om potentiële paden te creëren voor wezens uit dit enorme gebied van energie, is de differentiatie van rassen, kenmerken en belangen begonnen. Dit waren de mogelijkheden voor elk wezen / ziel om te ervaren in de verschillende incarnaties op hun in in het hele universum.

Elk potentieel pad zou een andere uiterlijke uitstraling en levende conditie hebben. Elk wezen zou ook de vaardigheden en vaardigheden krijgen die nodig zijn voor elke specifieke incarnatie.
Maar elk wezen zou zijn originele goddelijke vonk in zijn kern behouden. Dit zou de leidende kracht zijn om te blijven bij elk van zijn vele in. Het zou het aspect zijn dat een verbinding heeft gehouden met de maker / bron, ook al verliest het zijn bewustzijn hiervan soms.

Je leeft nu in een tijd waar ons bewustzijn van de eenheid van de creatie is gewekt.
Als je een waardering hebt voor de eenheid, dan kan je verder gaan op je hemelvaart pad.
De verbinding met de creatie door uw goddelijke vonk stelt u in staat om uw eigen individuele pad voort te zetten die in overeenstemming is met uw goddelijke doel terwijl u een deel van de eenheid resterende.

Je hoeft je niet te conformeren aan een pad dat niet uitgelijnd is met je goddelijke doel. Je hoeft ook niet een andere persoon te ondervragen over het pad dat ze hebben gekozen. Ze volgen het pad en de lessen die hun ziel heeft opgelopen om voorafgaand aan incarnating te leren in dit huidige leven.

De schoonheid van de eenheid is dat je deel uitmaakt van de oneindige energie, net als alle anderen. Jouw deel is om waar te zijn voor je eigen unieke pad en om het pad dat anderen hebben gekozen te eren en te respecteren. Je hoeft het niet eens te zijn met hun beslissing, maar je kunt wel respecteren dat ze ook een goddelijke vonk hebben en dat ze nastreven wat hun ziel koos voorafgaand aan deze incarnatie.

U bent zich ervan bewust dat elk individu een unieke bijdrage levert voor het welzijn van het grotere goed. Er is geen oordeel over het station in het leven dat het individu heeft gekozen voor deze incarnatie. Elk wezen heeft veel verschillende stations in het leven ervaren, en elk verblijf heeft bijgedragen aan het leren van de ziel en het leveren van een bijdrage aan de eenheid.

Met dit bewustzijn, kun je je concentreren op je rol in de eenheid terwijl je de rollen waardeert die anderen spelen. Je kunt je dankbaarheid voelen voor de vaardigheden, vaardigheden en bijdragen die anderen maken. En je kunt liefde en dankbaarheid voelen, dat jij en alle andere wezens een vonk bevatten van het goddelijke dat je verbindt in de eenheid.

Je kunt deze verbinding versterken door te focussen op je goddelijke vonk en te realiseren dat je verbonden bent met de eenheid door het. Hoe meer je er op focust, hoe sterker deze bewustwording en verbinding zal worden. Wanneer je vraagt naar het grootste goed van iedereen, de verbinding en de realisatie worden verhoogd, en je voert je rol uit met een hoge intentie van het grootste goed. Dit verhoogt het licht dat je straalt en stuurt door de hele multidimensions.

Geliefden, wij zijn blij dat u de eenheid van de creatie waardeert en uw deel voor het hoogste goed uitvoert.

Weet dat je enorm geliefd bent.

Wij zijn aartsengelen Zadkiel en lady Amethist
... en we omringen je met liefde.

En dat is het ook.
Channel door linda m. Robinson
www.PersonalPathwaysOfLight.com

Gedeeld met liefde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten