vrijdag 17 mei 2019

ONDERSTEUNEND KOSMISCH ENERGIE JOURNAAL RICHTING VOLLE MAAN IN SCHORPIOEN 18 MEI 2019 ~ Kimberley Kooijman


Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht en tekst
ONDERSTEUNEND KOSMISCH ENERGIE JOURNAAL RICHTING VOLLE MAAN IN SCHORPIOEN 18 MEI 2019
WOW,
wat een intense energie! Overal om je heen is het te merken dat er iets in de lucht hangt, maar wat allemaal? Dat lees je allemaal in dit journaal.
Dit geldt voor alle sterrenbeelden, niet alleen voor Schorpioenen maar Schorpioenen of mensen met Schorpioen als ascendant kunnen hier gevoeliger voor zijn.


Moeheid, alsof je in een dikke brei vast zit, stroperig en alles op slowmotion doen, terwijl je brein overuren maakt en vol ideeën zit. Moeite met wakker worden, heel vast slapen, lang willen slapen. Kinderen slapen nu ook heel vast en zijn 's ochtends niet uit bed te krijgen. Piekeren voor het slapen gaan. Sowieso is piekeren overdag ook aan de orde. Je druk maken over allerlei zaken, ook uit het verleden, vooral emotionele zaken en familiaire zaken, zaken die nog moeten en je lange tijd uitstelt of hebt uitgesteld, waar je tegenop ziet.. Vraatzucht/hang naar suiker, chocola en veel koffie. Soms denk je; ben ik nou ongesteld, zwanger? Of heb ik een lintworm? Last van je darmen, maag, misselijkheid en winderigheid/opgeblazen gevoel.

Hang naar het verleden, hang naar troost en intimiteit, hoofdpijn, hartkloppingen, rugpijn, nekpijn, pijn in de gewrichten (reumatisch), nachtelijk zweten, vibrationele koorts/griep, keelpijn/keelontsteking, je verslikken, last hebben van jouw stem, storingen van apparaten/techniek, Ongeduldig, kort lontje, agressiviteit, snel gefrustreerd, snel op willen geven, bij tegenslag hoofdpijn krijgen en er tussenuit willen piepen. Veel afspraken worden last minute afgezegd of mensen komen niet opdagen. Maar ook impulsieve afspraakjes of visite mogen verwachten.

Soms vraag je je af of er nooit een einde komt aan al die heftige energieën. Het lijkt wel alsof je steeds gevoeliger wordt. En dat is ook zo. Tijdlijnen zijn anders gaan lopen en we raken steeds meer afgestemd op de natuur en daarmee ook op de maan en de getijden.
Het beste is ook om je niet te verzetten tijdens heftige energetische tijden. Laat je meevoeren en het gaat sneller voorbij. Accepteer dat je tijdens nieuwe- en volle maansfasen "niet helemaal jezelf bent".

GIFTIGHEID
Laat ik maar meteen met het vervelendste beginnen want Scorpio Season betekent: Giftigheid! Gemeenheid. Achterbaksheid, laagheid, echt het laagste van het laagste, valste van het valste. Mensen die bepaalde zaken uit het verleden niet kunnen verkroppen kunnen nu wraakzuchtige plannetjes smeden en ook zelfs uitvoeren. Mensen die jou het licht in de ogen niet gunnen en hun jaloersheid/afgunst niet meer de baas zijn. 

Heb je met een wraakzuchtig/afgunstig persoon te maken? Probeer diegene altijd een stap voor te zijn of geen slapende honden wakker te maken.
Zeker geen olie op het vuur gooien in deze periode want sommige mensen zijn echt completely lunatic tijdens Volle maan in Schorpioen.

Lalala EGO!
Misschien merk je het bij jezelf toch ook wel, dat je nu sneller iets gemeens of toxics denkt terwijl je dat normaliter niet hebt. Of een jaloerse gedachte hebt. Of juist heel erg ego, overdreven gedachtes of gedragingen. Het is nu echt de tijd dat gekwetsheden opspelen en dan voornamelijk het feit dat je boos bent, geen excuus hebt gehad, onterecht behandeld bent. Iets niet kan verkroppen, het kan nu echt om hele oude zaken gaan, zelfs van 10 jaar terug. Scorpio kan maar moeilijk loslaten.
In plaats van de giftige gedachten die je hebt kan je proberen te kijken met liefde naar wat jouw ego jou nou eigenlijk probeert te vertellen. Dit is iets waar je nog even naar mag kijken.

Maar ook kan je met weemoed terug kijken naar zaken of juist zeer liefdevol tegenover bepaalde zaken staan, exen, situaties waar je dankbaar voor bent. Dit is iets heel moois. Ga lekker door dat mooie gevoel heen. Het voelt een beetje als tijdreizen, ineens poppen weer allemaal herinneringen op en de dromen kunnen nu ook weer levensecht zijn.
Zo kan het ook zijn dat iemand uit het verleden je weer een berichtje stuurt of jij zelf een berichtje stuurt naar iemand die je al even niet meer hebt gehoord. Het is best een goede tijd om te socializen op vriendschappelijk gebied, als het maar met luchtige/vrolijke contacten is.

GEEN GEDULD
Er zijn veel mensen die helemaal geen geduld hebben. Dit kan je in de winkel merken, bij de kassa, in de omgang over het algemeen, in het verkeer, gevaarlijke manouvres ook, ondoordachte keuzes. Maar ook agressie. Onbeleefde mensen aan de telefoon. Zeer veel ego.

ZWARE PSYCHISCHE TIJD VOOR DEPRESSIEVE MENSEN
Helaas is deze tijd ook zwaar beladen voor mensen die met depressies en andere psychische problemen rondlopen. Helaas hoor je tijdens deze dagen dat meer mensen toch besluiten om uit het leven te stappen.  

Angstgedachten spelen teveel op. Gevoelens van het niet goed genoeg voelen, niet geaccepteerd worden, niet gezien worden. Je verlaten voelen en verstoten.
Ook bij een langdurig ziekbed of ziekte is de kans dat iemand niet meer verder wil leven groter in deze tijd.

FRAGIEL
Er is veel behoefte aan troost in deze tijd. Intimiteit en gehoord willen worden door iemand die ècht luistert en ook ècht is.
Er kunnen hele mooie dingen ontstaan, zeer mooie fragiele gesprekken en mensen kunnen opener zijn dan normaal.

DE MOEDER(WOND)
Zeker na moederdag zitten en zaten veel mensen met pijnen omtrent de moeder of het moeder zijn. Door de weemoedige gevoelens kan je nu jouw overleden moeder veel erger missen dan normaal. Soms kan je het gevoel hebben dat ze je tekens stuurt.
Als jouw moeder nog wel leeft kan je ook graag willen dat jouw band versterkt of beter was geweest of misschien wil je meer tijd met jouw moeder doorbrengen?

Maar ook zijn er weemoedige gevoelens omtrent jouw eigen moeder of vaderschap. Kan het zijn dat je jouw kinderen enorm mist of nog heel graag een kindje had gewild. Of het je nooit gegund is en dit deze tijd extra pijn doet. Hou de pijn en de tranen niet tegen, laat het er allemaal zijn. Het is veel te intens om op te kroppen. Praat er gerust met iemand over die je na staat.
Ook al is moederdag voorbij, eer de moeder. Eer de moeder in jezelf. Zonder moeders waren wij er nooit geweest. Ook als je jouw moeder niet meer ziet, bedank haar voor het leven dat ze jou heeft gegeven. 
TWEELINGZIELEN / TWINFLAMES / SOULMATES
It's scorpio season! En dat betekent; it's showtime! Als het om liefde gaat. Schorpioen is het meest seksuele teken van de dierenriem en in deze energie zullen veel mensen in actie gaan maar ook echt op jacht gaan naar hun prooi.
De schorpioen houdt van jagen, ook als je geen Schorpioen bent of Schorpioen ascendant hebt kun je al deze gevoelens ervaren,. Als de Schorpioen ècht iets wilt dan doet hij er moeite voor. En zo zul je in deze periode merken dat iemand ineens zijn best voor je lijkt te doen.
Maar het kan ook zijn dat jij dat gevoel zelf hebt. Je wilt jouw liefde tonen. Je wilt laten blijken dat jouw lief de ware is voor jou, jouw soulmate is en niets zo bijzonder is als jullie twee.

Veel zielshelften maken plannen om samen te komen. Op dit moment kan je verwachten dat veel toch op seks gericht is, hoewel bij Schorpioen zeker het emotionele aspect ook aanwezig is.
Mocht het er van komen tussen de lakens, verwacht vuurwerk! Beestachtige seks! Mocht je al een tijdje geen seks meer gehad hebben, nu is de tijd! Want je vindt hiermee ook de magie in elkaar weer terug!

Vanwege het grimmige randje tijdens deze maan is het niet in elke tweelingziel/soulmate relatie koek-en-ei. Het kan ook zijn dat er jaloezie speelt, zaken uit het verleden opspelen, oude pijnstukken of stukken uit de moederwond zoals hier boven besproken. Dat je je niet gezien voelt door jouw zielshelft of niet gehoord. Met een intens verdriet tot gevolg.
Niet opkroppen. Beter is het om je emoties te uiten en te bespreken ook al loop je de kans om afgewezen te worden, eerlijkheid duurt het langst en het blijft anders tussen jullie in staan. Zeker als het een dingetje is dat steeds weer terug komt.

Zielenhelften die geen contact meer hebben kunnen nu een immense hang naar elkaar hebben en elkaar voelen in bijna alles. Soms is het bijna eng, lijkt er telepathisch contact, lijk je hem/haar te ruiken, hoor je constant liedjes. Zie je tekenen. Kijk niet raar op als je toch zeer binnenkort wat hoort.

Deze tijd kan voor openbaringen zorgen. 1 van de 2 kan in deze tijd het licht gaan inzien en knopen doorhakken of belangrijke keuzes gaan maken. Misschien ben jij dit wel.
Stel niet langer het onvermijdbare uit. Follow your heart!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ACHTER DE FEITEN AANLOPEN
Door de moeheid, slowmotion-stand waar je je in bevindt is het moeilijk om zaken gedaan te krijgen. En überhaupt je afspraken na te komen. Het lijkt wel alsof je constant achter de feiten aanloopt en te laat komt, niet met opzet.
Het kan dus ook zijn dat jouw cliënten deze week te laat komen of andere zaken niet goed aansluiten zoals het openbaar vervoer. Er is veel weerstand en tegenstand in zaken. En ook uitstel van zaken (kort).

Het is een hypersensitieve tijd. Mensen zijn snel op hun tenen getrapt/gekwetst en elk woordje en zinnetje lijkt wel te worden afgewogen of onder een vergrootglas gelegd.
Er zijn veel irritaties en er kunnen ook enorme ruzies ontstaan om kleine dingen. In deze tijd kun je verwachten dat mensen met deuren gaan slaan en met spullen gaan gooien en ook schreeuwen en/of schelden. Schorpioen is verbaal heel fel, als je ruzie wilt kun je het krijgen ook!
Merk je dat iemand je probeert uit te dagen? Als je geen zin hebt in ruzie, laat het gaan want het kan er in deze tijd echt lelijk aan toe gaan. Het ego heeft de overhand en er is competitiedrang. Je wilt hoe dan ook jouw gelijk halen maar het is veel beter om de verstandigste te zijn dan de "winnaar".

DE KNOOP
De knoop die doorgehakt moest worden in mijn vorige journaal kan mogelijk nog steeds doorgehakt worden. En het kan zomaar zijn dat je dit doet met een kettingzaag of met een botte bijl.
En hop! Ineens ben je klaar met een situatie die al maanden, misschien zelfs jaren gedoogd werd of in stand gehouden.
Het kan zijn dat er een geheim geopenbaard is. Iets dat lang onder de pet gehouden werd naar buiten is gekomen en älles uit elkaar is gevallen, uit elkaar gespat als een bubbel.
Probeer het als iets moois te zien, iets dat nodig is of was.

LIEFDE/ RELATIE
Voor mensen met een relatie, dit is een mooie emotionele, romantische en sensuele tijd. Probeer hier gebruik van te maken. Verras jouw liefste en als diegene chagrijnig reageert, blijf complimenten geven en je zal jouw geliefde doen smelten en de liefde zal weer oplaaien tussen jullie.
Als je graag gehoord wilt worden of meer gezien, spreek dit uit, op een liefdevolle manier.

KINDEREN EN DIEREN
Kinderen zijn hypergevoelig nu. Kunnen zeer dwars zijn. Totaal niet mee willen werken. Je compleet voor schut zetten. Tegendraads, agressief. Boos, veel huilen, slecht of vast slapen en ook hoofdpijn hebben.
Probeer liefde te geven in plaats van je te frustreren/irriteren.
Ook dieren zijn gevoeliger en kunnen onrustig zijn. Honden kunnen meer blaffen maar oook vechten, katten kunnen ineens uithalen, wat ze normaal nooit doen.

(SARCASTISCHE) HUMOR
De Schorpioen houdt van lachen en is vaak de clown van het gezin of gezelschap. Verwacht veel grappige momenten. Zoek de humor op. Kijk dingen waarje erg om moet lachen. Deel grappige dingen. Dat maakt deze tijd een stuk luchtiger.
Ook zijn pikante grappen momenteel erg hot.

BELANGRIJKE DINGEN KWIJTRAKEN OF LATEN VALLEN
In deze tijd raken veel mensen belangrijke spullen kwijt, sleutels, geld, portemonee, een belangrijke brief, een schoen, oplaadsnoer, en er gaan spullen kapot die voor jou een belangrijke emotionele betekenis hebben.
Je kan zomaar iets uit je handen laten vallen of een stom/suf ongelukje krijgen. Glas water over de tafel en daarmee alle spullen drijfnat.

JE KAN OP ME REKENEN
De Schorpioen(tijd) zegt je, "je kan op mij rekenen". Dit gevoel kan jij hebben naar meerdere mensen toe. Uit dit ook. Dit zijn jouw dierbaarste vrienden. Het is een mooie tijd van delen en op elkaar bouwen. Laat ook je liefde/waardering voor jouw vrienden blijken of jouw familie. Plan weer eens een leuk dagje samen. Als je twijfelt of je iemand, wie dan ook, een berichtje moet sturen, doe het!

RUST, WAAR MOGELIJK
Het is een onrustige tijd, je bent snel overprikkeld of prikkelbaar en ook snel gefrustreerd. Je hebt meer behoefte aan slaap of rust in het algemeen. Probeer je rust te nemen waar dit mogelijk is. Probeer meer te mediteren of aan affirmaties te doen, rustgevende muziek kan ook goed werken. Doe dat waar jij rust in vindt. Geef je grenzen aan, ga niet te ver deze week, voor niemand want je zal uitgeput raken.

Doe de zaken in huis die jouw aandacht nodig hebben. Je krijgt meer voor elkaar als je een lekker muziekje aanzet.
Maak ook gebruik van dit mooie weer. Trakteer jezelf op iets lekkers op een terrasje of in de stad en probeer er ook echt van te genieten.

Neem een moment de tijd om te kijken naar wat je allemaal bereikt hebt de laatste tijd. Naar hoe je bent gegroeid, hoe trots je op jezelf mag zijn. Wees niet zo hard voor jezelf.

Herken je je in dit journaal? Laat een reactie achter. 
Heb je behoefte aan 1 op 1 ondersteuning van mij? Stuur mij een berichtje.
1 op 1 gesprekken met mij zijn empowering en transformerend. Ik kan helpen op het gebied van werk, liefde/tweelingzielen, succes, eigen onderneming en meer.
Ik wens jullie mooie Volle Maandagen
Namasté 🕉🤗
Geschreven door: Kimberley Kooijman