woensdag 29 mei 2019

Ascensie vs Descensie Journaal Woensdag 29 mei 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Ascensie vs Descensie Journaal
Woensdag 29 mei 2019

De energie heeft zich nog eens 140 x in kracht versterkt; we worden overgoten met dit schitterende kristallijnen licht. We worden met een hemelse vaart deze energie ingeschoten! Deze prachtige hemelse energie mogen we uitstralen vanuit ons hart waarmee we de aarde ''bevruchten'' voor de groei van een nieuwe wereld in de 5e Dimensie!

SR pieken tot 72 Hz wat een drukgevoel op en in je lichaam geeft! Beïnvloedt het cranio-sacrale ritme waardoor je letterlijk in je oorspronkelijke vorm wordt geduwd en dan mn in je basis= bekkenbodem!


Ook een zonnestorm heeft de aarde bereikt!
Deze stormt letterlijk door je lichaam, zenuwstelsel, heen en breekt voorgoed oude patronen af. De oude energie komt vrij en wordt als een magneet aan de oppervlakte getrokken om afgebroken te worden.

Dit gaat via chakra 7 en chakra 6= electromagnetische patronen/gevoelssnaren= trillingsnaren waarop vervolgens de schildlklier reageert dmv heel actief opeens te zijn of volledige passief.
De schildklier regelt de basis celstofwisseling. De ene dag raas je als een gek door je huis om schoon te maken, op te ruimen, de andere dag ben je volledig uitgeteld en passief. Dat is het gevolg vd energie stormen totdat je de balans hebt gevonden.

Symptomen; een zonnestorm geeft emoties, onrust, spanningen/stress, hoofdpijn, dizzy, moe zijn doordat de oude energie omhoog getrokken wordt om te zuiveren via de celstofwisseling=schildklier= stem =emoties=blauwdruk=chakra 5=ether snaren= je gevoels-snaren die nu gezuiverd worden en alles lostrillen wat niet in liefde en licht is!

Vandaag een kort journaal! Ik geniet vandaag enorm van de zachte energie en van de paradijselijke schoonheid vd natuur om me heen! Lichamelijk nog allerlei ongemakken en snel vermoeid maar mijn ziel juicht!!

Ik kan jullie vooral Martha Krul blog over deze prachtige energie aanraden, ze beschrijft het voortreffelijk!


Marjolein Ingrid Soulpursang