donderdag 23 mei 2019

Het wordt zichtbaar: contrast tussen Licht en donker ♥ Denise Diekstra ♥


Het wordt zichtbaar: contrast tussen Licht en donker ♥ Denise Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland
















Allereerst even de liefste complimenten voor jou die het zo ongelooflijk goed doet!

Alle eventuele twijfels die je nog nogsteeds met je meedraagt, reiken tot ver in de geschiedenis van de vele vorige levens die je hebt ervaren, op aarde en op andere planeten. En natuurlijk kan je ook daar aan twijfelen, of dat wat je voelt, ziet en ervaart wel echt is of dat je menselijke brein dit allemaal verzint.
Het naar boven komen van verschillende gevoelens waarvan jij dacht dat je die getransformeerd had, laten zich weer regelmatig aan je zien, maar zijn eigenlijk verscholen in een ander jasje. Ze schreeuwen niet omdat je er bewust van bent, dat ze er zijn. En ze mogen er ook zijn.

Je hebt ontzettend hard gewerkt aan jouw innerlijke wereld, jouw gedachtegangen en jouw geloofsovertuigingen. Sta eens eventjes stil van wat je allemaal al hebt bereikt en hoeveel verandering er al heeft plaatsgevonden in je leven. Wat ongelooflijk veel kracht en moed dit van jou heeft gevraagd.


De kloof tussen bewust of onbewust


Het contrast tussen donker en licht begint duidelijk meer zichtbaar te worden, zowel in jezelf als dat wat je waarneemt bij een ander. Dualiteit heeft altijd al bestaan, alleen ervaren we nu meer als ooit tevoren de ''ajax-feyenoord dualiteit'' onder de mensen.  Ook de intenties die voorheen onduidelijk waren zijn kristalhelder voor je, zonder hier al te veel moeite voor te moeten doen. Je kunt het gewoon allemaal zien.
Interacties met andere gelijkgestemden voelen vreugdevoller als nooit tevoren. Je herkent ze, waar je ook bent. Je ervaart een diep gevoel van dankbaarheid en verbinding. Je weet en je lacht naar elkaar, zonder ook één woord te zeggen.

In het andere moment ervaar je diepte, leegte of pijn zoals je die nog nooit - of in een zeer lange tijd - niet meer hebt ervaren. Toch krijgt het je niet overhoop. Je hebt geleerd jezelf toe te geven aan deze momenten, en dit alles ebt net zo snel weg als dat het is gekomen, als je het er maar laat zijn en stopt met vechten. Dan laat je het pas zijn, zodat het door jou heen kan stromen en kan oplossen in het niets. Alsof het nooit zo is geweest.
Andere gevoelens en gedachten zoals het gevoel terug te vallen, één pas naar voren en vijf passen terug horen vandaag bij de dagelijkse gang van zaken. Het prachtige hiervan is dat als jou het gevoel overkomt van 'ik voel me verloren' of 'ik ben terug bij af' je alleen maar hoeft toe te geven aan dit gevoel en je katapulteert weer naar de exacte plaats waar je gebleven was, in een nog diepere laag in de oneindigheid, met weer meer wijsheid als tevoren.
Ook merk je dat het steeds lastiger voor je wordt om jezelf vast te blijven houden aan houdingen die je eerder voor waarheid hebt aangenomen. Je gaat inmiddels zo snel en veranderd zo hard dat je naast het harde werken ook het gevoel hebt hier niets voor te hoeven doen, alsof je vanzelf gaat.

En dat klopt, je bent op de trein gestapt naar het echt gaan leven van jouw levensmissie. Riemen vast en achterover zakken en het andere moment met beide benen springen in een nog onbekende richting, gewoon omdat het goed voelt en je weet dat dit je leidraad is, als je hierop vertrouwt en durft te handelen.

Al die oude overlevingstechnieken die bij de oude energie horen, dienen niets meer, behalve een onbehaaglijk gevoel die je helpt herinneren dat je weer van richting kunt veranderen. Beitel jezelf niet vast.

Vroeger hebben deze aangeleerde technieken jou er doorheen gesleept maar vandaag ondersteunen ze niet meer jouw volledige potentieel en zijn ze niet in uitlijning met de vernieuwende energie die je diep van binnen voelt en eigenlijk al leeft.

Het wordt je steeds moeilijker gemaakt om vast te blijven houden aan een gedachte over wie je bijvoorbeeld gisteren was, maar vandaag eigenlijk niet meer bent. En je weet hoe je je voelt, als je dit wel blijft doen.

Natuurlijk kan je treuren dat het moeilijk is, dat het zwaar is of dat je je ondertussen zo uitgeput voelt van alle zware energie, maar besef wel dat jij als licht alleen maar kan ontwaken in duisternis. Je leeft nu in de nieuwe energie. En daarom is het zo moeilijk om te blijven tuttelen waar je bent en je het gevoel hebt dat je verzuipt omdat je vast blijft houden aan dat wat niet meer is en niet meer werkt. Neem je gronding serieus omdat alles door wilt stromen en jij je alleen maar vermoeider voelt, als je niet bewust bent dat je niet volledig in je lichaam zit.

Het positieve hieraan is dat jij mag kiezen. Als je jouw realiteit meer dan zat bent is het een kwestie van synchroniciteit die ervoor zorgt dat je met een vuist door de spiegel het laatste restje slachtofferschap verbrijzelt. Als je om je heen kijkt zie je de ene na de andere meester in zijn volle glorie opstaan. Hiervoor is vaak een interne storm nodig omdat je het soms toch nog lastig vind te luisteren naar dat wat 'erdoorheen' wilt stromen en het net zo lang gaat zitten broeien tot dat het los breekt.
Ondanks alle schommelingen is het voor jou steeds gemakkelijker in een blijvende staat van zijn te verkeren gedurende de dag en voel je dat je eigenlijk sterker in je schoenen staat dan ooit. Dit komt omdat er een nieuwe kracht wordt herontdekt in het gebied van je buik, als jij ervoor kiest je buik te bewonen en alles durft aan te kijken wat hier leeft.

Dit gebied is bij zoveel Lichtwerkers zo verwaarloost en onderdrukt geweest maar nu zijn onze omstandigheden hier uiterst ideaal voor om hier eens flink in te dalen, zonder dat je hiervoor gestraft wordt. Ja, het aanwezig zijn in het buikgebied triggert de herinneringen uit vorige levens waar je voor bent gestraft. Maar ook hier claim jij je meesterschap: je bent geen slachtoffer van het verleden, jij bent de meester van het nu en daarmee van je toekomst.

Dit is een behoorlijk thema waar wij doorheen gaan en dat is goed, dat is veilig en dat is nodig willen wij als krachtige lichtwerkers opstaan.

In dit gebied ligt namelijk jouw authentieke kracht die in winterslaap ligt te rusten en jij mag kiezen wanneer je deze kracht wakker maakt.


Hallo vurige boosheid, welkom




In het gebied van je buik kom je veel oud zeer tegen. Nu ben je meer dan veilig om je boosheid lief te hebben en te omarmen als een dierbare vriend. Sterker nog, je bent nog nooit zo veilig geweest als nu.

De boosheid in je buik die als een vulkaan wilt spuwen na het eeuwige binnenvetten en limiteren, omdat het niet gepast zou zijn, niet zou mogen of niet zou kunnen.  Deze boosheid kan jou bevrijden uit je depressie of uit je eeuwige 'ik weet niet wat ik hier kom doen' of 'ik weet niet wat ik aan de wereld kan bijdragen'. Het passieve gedrag.

Trap die deur in die jou meer op de aarde zet, stevig en vol kracht. Wees niet meer bang om boos te zijn en het toestemming te geven om het door je heen te laten razen, je bent veilig en sta het maar toe want je hebt een hartgedragen bewustzijn. Je bent los van het alles vernietigende vuur van oude dominante mannelijk energie, zonder vrouwelijke energie.

Jij bent de nieuwe vrouwelijke én de nieuwe mannelijke energie in één. Je bent heel. Je gaat het spelenderwijs ontdekken.

Hoe meer jij jezelf kunt overgeven aan dat wat jij je eigen duisternis noemt, hoe meer jij uit de schaduw komt, hoe stabieler jij jezelf kunt neerzetten en actief deel kan nemen op de aarde.

Jij die dit leest: je bent een open kanaal voor de nieuwetijdsenergie, neem daar je verantwoordelijkheid voor en geleid die nieuwe energie door naar de aarde en haar bewoners. Het wordt tijd dat jij als Lichtwerker jezelf gaat zien, in de grootsheid die je bent. En weet je wat, alles mag er zijn. Want ook jij bent immers nu een mens. Laat die oordelen op het mens-zijn los. Herinner je waarom je hier bent en laat licht stromen op de zware energie die je wilt vasthouden door de oordelen op het menselijk ras en het niet begrijpen van ''hoe de mensen hier op aarde nul respect hebben voor de aarde zelf en alles wat op de aarde leeft''. Je begrijpt wel wat ik bedoel.


Je wordt steeds lichter met het onder ogen komen van je eigen duisternis



En hier help je de wereld mee. Je weet dat als je jezelf transformeert alles om je heen verandert. Jouw trilling heeft een enorme invloed op het hele veld.
Je wordt steeds lichter met het onder ogen komen van je eigen duisternis. In het begin van al jouw veranderingen voelde het onwennig aan en nu weet je dat dit allemaal voor je eigen bestwil is en voor het bestwil van iedereen.

Schaduwstukken gillen niet meer om je aandacht. Je bent gewoon bewust dat het er is. Het is helder voor je welke stukken nog gezien willen worden als je eerlijk en oprecht naar jezelf kijkt en naar jezelf blijft kijken.

Voor de mens met het hartgedragen bewustzijn, is de ziel nu aan het roer en het ego wat inmiddels biologisch is geworden is naar de achterbank verschoven. Je voelt je steeds comfortabeler met het niet weten wie je bent en daar ligt de sleutel, in overgave van het allemaal niet weten en het allemaal niet hoeven te etiketteren met het verstand. 

Je omarmt dit prachtige proces en je voelt je verbinding met andere sferen toenemen. Je voelt je lichaam hoger vibreren en ervaart steeds sneller je manifestaties in je realiteit. Net zo snel als dat je een ongewenste manifestatie zo weer van de hand kunt wijzen. En het vervreemden van je omgeving hoort erbij en is normaal bij dit proces. Weest gerust, je leid door je voorbeeld. Je hoeft jezelf niet meer uit te leggen en je hoeft ook niet meer zo nodig aardig gevonden te worden. De pleaser sterft af.

Het is de bedoeling dat je jouw zijn-staat gaat delen met de wereld. Een plaats in jezelf waar je gewoon bent en waar gedachten niet meer lijken te zijn. Je ontwikkelt je zo snel en ontdekt steeds sneller nieuwe informatie over jezelf. Je mag dit gewoon lekker op je eigen tempo gaan ontdekken en ervaren. Wees je ervan bewust dat het oude patroon: de labelmachine aandacht vraagt als jij dit probeert te begrijpen met je hoofd zodat je dit onder woorden kunt brengen en door kunt vertellen. Stop maar. Je hebt dit niet meer nodig. Je leid door je voorbeeld. Er is iets anders aan jou en dat wordt opgemerkt.

En weetje, die stuwkracht die je voelt, dat overduidelijke gevoel, waarvan jij denkt dat jij je opgejaagd of onrustig voelt, is als je ervoor kiest dit allemaal te negeren en hier niet bewust mee aan het werk te gaan.

Dus, en, lieve lichtwerker, zak in je lichaam, zak naar de aarde. Laat die energie nu echt rijkelijk vloeien door jou heen. Zet die intentie. We gaan nu met z'n allen opstaan in onze kracht. Nu gaan we vooraan op het toneel staan omdat dit de tijd is dat we niet meer worden verbrand, vergast, gemarteld en gedood. Dit is HET waar we al die levens ons op voorbereid hebben, en nu KAN het! EINDELIJK!!!!