dinsdag 14 mei 2019

Deze week: de beweging voelen en zien ♥ Fran Tielemans ♥


Deze week: de beweging voelen en zien ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland




Na de onderbroken nachten, de talrijke energieshiften en bijhorende onrust van vorige weken, kan je deze week beweging voelen en zien. Na de killige temperaturen van de afgelopen weken wordt het weer warmer, en dat mag je best ook symbolisch bekijken. 

Er is volop ruimte voor contacten, communicatie wordt opengebroken, of je beseft zélf dat het tijd is om meer te gaan communiceren, om zelf openingen te maken tot meer contact.

Dit is ook een week om volop je healingtools te gebruiken die je afgelopen jaren hebt verzameld, om je opnieuw in balans te brengen (thema van de maand, weet je nog?). 


Dit is ook het jaar om je een stuk bewuster te worden van je eigen healingcapaciteiten, en om angsten, onzekerheden en twijfels daarrond los te laten. En dat kan je vooral door te doén, te doén en nog eens te doén. En je te oefenen in 'zijn'. 

Want vanuit de toestand van stilte en innerlijke rust kan je pas écht voelen hoe het met je gaat, kan je pas écht zien waar je staat, en kan je je innerlijke leiding duidelijk horen. Een week om uit te kijken naar wat er aan vernieuwing te zien is in jouw leven, en je angsten en weerstand er naartoe los te laten, zodat je verder kan stromen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be