zaterdag 11 maart 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 10 maart 2023 – De tijd van nieuwe starts – Door Dr. Schavi M. Ali



Kosmische Frequentie Nieuws 10 maart 2023 – De tijd van nieuwe starts
– Door Dr. Schavi M. Ali

Op 20 maart beginnen de lente- en herfstnachteveningen van het noordelijk halfrond (lente-equinox) en het zuidelijk halfrond (herfst-equinox) wanneer onze zon de vurige Ram passeert - het eerste teken van de "westerse" dierenriem.
Ongeveer een maand eerder gaan de portalen van de equinoxen open en wordt de kosmische energie verhoogd, wat verschillende weersomstandigheden op onze planeet veroorzaakt.

Hetzelfde geldt als we de zonnewendes van zomer en winter naderen. De lente- en zomernachteveningen staan ​​in de westerse astrologie echter bekend als het 'astrologische nieuwjaar', dus 1 januari is geen nieuwjaarsdag.
In feite is er een veel ouder concept van het begin van een nieuwe tijdlijn dan de westerse astrologie biedt.

In de verre oudheid, vele duizenden jaren geleden, was de "Kosmische Wetenschap" van HAPETSEBA ("Het verhaal van de ziel in de hemel"), het teken van KHEPHERA ("Transformatie") het eerste teken van de dierenriem.
Het was ook representatief voor de dageraad terwijl RA ("Groot Licht") middag was en ATUM ("duisternis") avond was.

Het symbool was een kever die over het zand van Kemet (het oude Egypte) kroop en de mensen deed denken aan die beschaving van onze zon die zich langzaam voortbeweegt in de uitgestrektheid van de hemel.
In de moderne "astrologie" - die is afgeleid van de Griekse term die wordt vertaald als "Studie van de sterren" - is de kever de stekende schorpioen geworden en het teken van Schorpioen waarvan het zonnetijdsbestek loopt van eind oktober tot eind november.

Er wordt geleerd dat Schorpioen geheimzinnig, achterdochtig en wraakzuchtig is.
Echter, als degenen onder ons die bestuderen hoe niveaus van bewustzijn cellulaire records activeren, hebben we via onderzoek naar oude kennis ontdekt dat terwijl generaties verder gaan in het ruimte/tijd-continuüm, bepaalde informatie kan worden geïmplanteerd in mitochondria van DNA - de informatiereceptoren van DNA. de cellen - waardoor die informatie wordt geregistreerd, en om een ​​metafoor te gebruiken, net als een computer die de informatie erin programmeert.

Zoals de meeste moderne mensen weten, is er een carrièregebied dat bekend staat als "computerprogrammering".
De implantatie van ideeën, concepten, filosofieën, enz. gedurende vele tijdsperioden is als het "programmeren" van een computer.
Zo geeft de computer weer wat erin is "geprogrammeerd".
Op dezelfde manier hebben mensen de neiging zich te gedragen zoals ze "geprogrammeerd" zijn om te doen.

Dus mensen die vandaag van geboorte Schorpioen zijn, kunnen inderdaad zijn wat de voorouderlijke herinnering "zegt" dat ze zijn.
Maar wat als we verder teruggaan dan de westerse beschaving voorschrijft en een grotere waarheid ontdekken?

De veel oudere waarheid is dat Schorpioen liefdevol en medelevend is en energie naar een hogere staat kan transformeren. Is het seizoen van de lente niet een transformerende tijd voor de natuur als bloemen en andere planten beginnen te bloeien en als bomen opnieuw beginnen te bloeien?
Gebeurt hetzelfde niet in de herfst als de natuur naar binnen begint te gaan?
Is de zomer niet de tijd van de rijping van de natuur en de winter de tijd van verbergen?

Daarom zijn lente- en herfstnachteveningen tijden van regeneratie en vernieuwing - tijden van Schorpioen.
Dus, heeft Schorpioen twee jaarlijkse aandachtspunten? Ja!

Schorpioen is het oude begin - niet Ram (het moderne begin van de dierenriem).
Het leidt ons ook naar de "binnenwaartse" tijd - niet Weegschaal (het moderne begin van de "duisternis" van de dierenriem).

Elke maand wanneer onze maan Schorpioen binnengaat, zoals op vrijdagavond 10-03-2023 om ongeveer 20:07 uur (EST), is de tijd voor het planten van zaden voor de volgende periode van dertig dagen, en elke lente-equinox van de lente op het noordelijk halfrond wanneer het herfst zal zijn op het zuidelijk halfrond is de tijd van "schorpioen" transformerende energie gedurende een heel jaar.

Toch is er meer.
Elk jaar op wat de moderne 25 juli is, was "TYBI" ("Soverign Joining") voor de Kemetu (burgers van Kemet) en "The Day Out Of Time" voor de Maya-beschaving.
In Kemet stroomde de Nijl (de oude naam is "Hapi") over, wat een teken was van een komende rijke materiële oogst en een verhoogd spiritueel bewustzijn.

Wanneer was deze komende periode? Je raadt het al (hoop ik) - toen Schorpioen op het toneel verscheen in wat we 'maart' noemen in dit moderne tijdsbestek - het oude eerste teken.
Gebruik de ingang van vandaag in de Schorpioen-maantijd (die duurt tot maandag om 03:21 uur [EST]) om na te denken over wat er moet worden "getransformeerd" in je leven, en dan op 20 maart wanneer onze zon naar moderne Ram gaat, maar wat zal wees in het oude Schorpioen, begin de nodige stappen te nemen voor die "transformatie". In dit proces kunt u daadwerkelijk beginnen met het "de-programmeren" van uw mobiele records.

Aan het begin van elke nieuwe grote transformatie of verandering is er chaos vóór evenwicht.
Dit wordt in de natuurkunde "Chaostheorie" genoemd.
Zo is er opschudding, verwarring, protest, egotripperij en uiteindelijk noodzakelijke verandering.

Zoals je je kunt voorstellen, is er echter een voorbehoud.
Een persoon moet HOGERE KENNIS WILLEN hebben, moet openstaan ​​voor nieuwe realisaties, moet verlangen naar "wedergeboorte".
Mensen zijn vrij om zichzelf te "afbreken" als ze dat willen.
Ze kunnen de status quo volgen.

Ze kunnen voor zichzelf accepteren dat de 'samentrekkingen' van 'wedergeboorte', van 'verandering' te moeilijk zijn en dat ze liever doen wat ze altijd hebben gedaan: 'geprogrammeerd' worden.
"Wedergeboorte" vereist moed.

SOURCE LIGHT toestaan ​​om DNA te verfijnen, vereist verlangen naar vernieuwing. Degenen zonder moed of verlangen zullen hoe dan ook oude manieren zien instorten, ongeacht hun neiging om te "wapperen".
De komende maanenergie van Schorpioen is sterk. Het is gepassioneerd. Het is metafysisch gezien het opruimen en zuiveren van het cellulaire geheugen.

Het kan het "Tijdperk van Chaos" ("Kali Yuga") "deprogrammeren" naar het "Tijdperk van Vrede" ("Sattva Yuga").
Mensen kunnen hun eigen persoonlijke 'Gouden Eeuw' krijgen als ze oprecht werken aan transformatie - Schorpioen's boodschap van meesterschap.

Je hoeft niet te zijn wie je werd "verteld" dat je bent.
U hoeft geen verdere "programmering" toe te staan.
Je kunt ‘herbronnen’.

BRON LICHT bevindt zich aan de "deur" van de mitochondriën in elk van je cellen.
Hoor je de bel "rinkelen"?