dinsdag 7 maart 2023

INTENSE ENERGETISCHE OVERGANG VANDAAG ~ Manuela v/d Knaap


INTENSE ENERGETISCHE OVERGANG VANDAAG: Vanmiddag om 15:34 uur ging Saturnus van Waterman naar het dierenriemteken Vissen en komt ook niet meer terug in Waterman. Dat maakt dat de hele kwaliteit van Saturnus in Vissen in ene klap voelbaar wordt, met een soort van schok. Ik vond dat deze overgang vandaag enorm goed voelbaar was. Energetisch was het de hele dag vreemd en al snel heel bijzonder.

Er gebeurde bij mij in het kristalnetwerk in mijn praktijk heel veel met een nieuwe partij kristallen die aankwamen en zich begonnen te openen in het veld. We kregen een glimp te zien van nieuwe mogelijkheden die zich de komende 2,5 jaar energetisch gaan openen.

Het voelt als nieuwe hogere frequenties die open gaan, met nieuwe vaardigheden die we mogen gaan ontdekken en waar we vat op krijgen. En dat is iets waar mijn meditatie webinars enorm geschikt voor zijn. Vanavond is er weer een (tegenwoordig iedere week een webinar). In mijn praktijk kregen we vandaag nieuwe informatie en ervaring over het beleven van tijd en ruimte en het uit de Matrix, tijd en ruimte stappen, wat nodig is om de nieuwe magische kwaliteiten van het menszijn te kunnen ontsluiten en gaan gebruiken.

Hierdoor werd voor mij duidelijk dat dit het begin is van een intense maar magische tijd die zich nu aan het openen is voor het nieuwe tijdperk. Heel concreet.

Vanavond (dinsdagavond 7-3) tijdens de volle Maan is er weer een meditatie-webinar. Heerlijk om weer in evenwicht en tot innerlijke rust te komen. Het webinarveld biedt ook de mogelijkheid om nieuwe frequenties in je eigen multidimensionale veld op te halen en te integreren. ZEKER MET DE EERSTE SCHREDEN VAN SATURNUS IN VISSEN IS DAT GEEN OVERBODIGE LUXE. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik uitleg over de actuele processen en om ongeveer 20:20 starten we met de meditatie. Je bent van harte uitgenodigd (deelname 10 euro p.p.) Voor meer informatie: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../
Voor meer informatie over de actuele processen en groei over de volle Maan in Maagd: https://inzichten.com/bevrijd-waar-je-voor-geboren-bent/
Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com