vrijdag 24 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND LAAT 23-3: Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND LAAT 23-3: De zonnestorm is pittig en loopt zelfs op tot kp-8. Dat is een bizar hoge zonnestorm. Dit komt door een scheur in de beschermde magnetosfeer van de aarde. Dat ontstaat vaak rondom de zonnewende.

De zonnewind maar is mild verhoogd (459-500 km/sec.) Noorderlicht is in Nederland mogelijk ook zichtbaar in het noorden. Maar de bewolking is een extra beperking voor nu.
(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt.

Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com