zaterdag 11 maart 2023

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Iedere morgen beginnen wij met een fikse zonnevlam aan de achterzijde van de zon. Liefdevol aan de achterzijde. Het licht is nodig op aarde voor de processen, maar wij worden er niet direct aan bloot gesteld, maar indirect.

Het licht is nodig en er wordt voor ons gezorgd. Dus fakkeling aan de achterzijde met indirecte werking. Je voelt dat het collectief dicht bij elkaar zit. Blijf daarom dicht bij jezelf.

Je pikt zo snel de emoties vanuit dat collectief op en dat heeft niet met jou persoonlijk van doen. Laat het gaan. Wat je niet herkent, laat het gaan. De snelheid van de zonnewind is afgenomen en is wat rustiger.

Zonnewindsnelheid: 454,9 km/sec
De instroom van de fotonen energie is laag
dichtheid: 3,12 protonen/cm 3

Zonnevlekken AR3242 en AR3245 hebben 'beta-gamma' magnetische velden die energie bevatten voor M-klasse zonnevlammen.

---->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnestormen/ Planetaire K-index
Nu: Kp= 2,67 stil
24 uur max: Kp= 2,67 stil

Het wordt vandaag (demo Den Haag) een emotionele dag. Wees daarop voorbereid. Vorm geen beelden hoe jij denkt dat het gaat lopen. Laat het los en voel. Stuur je licht en ben licht. Dat is nodig.

Fijne dag allemaal wij zijn verbonden en gaan voor het goede. De vrijmaking van het oude, het ontvangen van het nieuwe. Samen sterk, samen in liefdevolle verbinding.
Fijne dag allemaal