zondag 26 maart 2023

Cosmic Frequency Nieuws 25 March 2023 – Reverberations! – By Dr. Schavi M. Ali


Net nadat onze planeet werd opgeschrikt door een "G4" geomagnetische storm, wordt "Ze" nog steeds geactiveerd door intens kosmisch weer.
Zonnewinden reizen met een snelheid van "529,8" km/s vanaf 10:22 AM (EDT), waarbij de KP Index planetaire verstoringen als "onrustig" beoordeelt.
Dit is een betere beoordeling dan de beoordelingen van gisteren van "Storm" en "Severe", maar de huidige beoordeling geeft nog steeds aan dat onze planeet weergalmt van de krachtige energetica die al hebben plaatsgevonden.
Veel plaatsen over de hele wereld hebben de afgelopen uren te maken gehad met grote weersituaties.
Er waren gisteren verschillende tornado's in de staat Mississippi in de VS die zeer vernietigend waren.
Zonnevleknummer "AR3259" bouwt snel op om mogelijk zeer krachtige zonnevlammen te ontketenen die zich nu alleen in het lagere "C.1-Klasse" -niveau bevinden. Degenen die bouwen, kunnen zich in de hogere "M-Klasse" -niveaus bevinden.De reguliere wetenschap is weliswaar verrast door recente kosmische fenomenen die hun technologische apparaten niet hebben gedetecteerd.



Als dit het geval is, zou de sterkste zonnevlam - "X-klasse" - kunnen optreden terwijl de enorme zonnevlekken zich voortdurend opbouwen.
Er zijn de afgelopen 24 uur 117 aardbevingen geweest met een magnitude van "5,0" op de Loyalty Islands in de Stille Zuidzee.
De magnetosfeer rondom onze planeet is weer omhuld met sterk ingeperste plasmadeeltjes.
Verwacht wordt dat de kosmische energie het hele weekend actief zal blijven en ook sterker zal worden als onze Maan de volheid nadert en inderdaad “Vol” wordt op 5 en 6 april, afhankelijk van de tijdzones.