vrijdag 10 maart 2023

CFN Update 9 maart 2023 – Black-out! – Door Dr. Schavi M. Ali


CFN Update 9 maart 2023 – Black-out!
– Door Dr. Schavi M. Ali

Nadat de Schumann-resonantiekaart eerder vandaag (EST) een trillingsfrequentie van "15" had gelezen, staat deze nu op "Black-out" en is dat al enkele uren zo.
Hoewel er zeker momenten zijn waarop technologische apparatuur hapert en gerepareerd moet worden, zijn deze 'black-out'-situaties meestal omdat de energie in de kosmos zo hoog is dat menselijke apparaten de kracht van de energetica die onze planeet binnenkomt niet kunnen registreren.
Met andere woorden, zonnevlammen, zonnewinden, CME-niveaus, enz. kunnen zo enorm zijn in hun opruimingen en zuiveringen van ons rijk dat wetenschappelijke organisaties de activeringen eenvoudigweg niet nauwkeurig aan onze planeet kunnen rapporteren.
Menselijke fysieke, mentale en emotionele "symptomen" registreren deze verhoogde frequenties beter dan technologie.
Rest. Hydrateren. Mediteren.
Als je in een gebied woont waar vannacht naar verluidt sneeuwstormen aankomen, zorg er dan voor dat je voldoende voedsel, water, gezondheidssupplementen en spirituele hulpmiddelen aanschaft.
Hoge kosmische energieën, zoals in veel eerdere artikelen is besproken, creëren krachtige weersomstandigheden (ook aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado's, overstromingen, enz.), en de omstandigheden zijn vaak te wijten aan "menselijke bewustzijnsniveaus" die interageren met " kosmische spirituele atomen” die bepaalde boodschappen aan de mensheid teruggeven.
Onthoud: “Zo boven, zo beneden; zo beneden, zo boven. “