donderdag 22 december 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Vandaag bijzondere datum 22-12-22 en weer een sterke energie. Gisteren de Equinox, morgen Nieuwe Maan. Nieuwe Maan die tegenwoordig net zo krachtig is als de Volle Maan in het verleden.

De energie zal dus sterk stuwend blijven en onze lichamelijke transformatie in de versnelling houden. Warm hebben, koud hebben, misselijk zijn, hartkloppingen, moe zijn, etc het hoort er allemaal bij. Maar altijd, als je het niet vertrouwd, geen risico, laat het checken.

--- De zonnevlammen zijn nog steeds actief in de c-categorie.

--> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Al deze zonnevlekken hebben stabiele magnetische velden die geen significante bedreiging vormen voor sterke fakkels. Kleine C-klasse fakkels zijn mogelijk, vooral van zonnevlek AR3169. https://spaceweather.com/

Vanavond hebben wij weer een gelijktijdige meditatie: tijd 20.22 - 20.35 uur. Ook zullen wij dan weer onze kaarsjes branden ter ondersteuning van de processen.