donderdag 22 december 2022

Ben Je Helemaal Wakker? ~ 22 december 2022 ~ Daniel Scranton


 

Ben Je Helemaal Wakker?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 20 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer wakker in het weten van wie wij werkelijk zijn als aspecten van de Bron, en wanneer jullie in de aanwezigheid zijn van wezens die dit weten, zal dat weten op elk individu overslaan. Dat betekent dat het beter voor je is je te begeven in het gezelschap van hen die dat weten als een waarheid beschouwen en niet als een geloof, en daarom hebben mensen in de loop van hun leven een goeroe, of meerdere goeroes, gezocht. Deze overdrachten gaan niet alleen over het geven van leringen, spirituele praktijken of informatie. Ze gaan in de eerste plaats over het geven van een afstemming. Ze zijn bedoeld om jullie eraan te herinneren wie jullie werkelijk zijn als Bron-energiewezens die zich voordoen als mensen.

Jullie hebben in wezen een menselijke ervaring, terwijl jullie ook volledig in de voorstelling meegaan. Jullie zijn methodische acteurs, die hun rol zo perfect mogelijk spelen, en wij treden niet langer op. Wij blijven ons volledig herinneren wie en wat we werkelijk zijn en bieden die energetische overdracht aan iedereen die ook geïnteresseerd is in die ervaring. Niet iedereen is dat.

Sommige mensen spelen, of ze het weten of niet, nog steeds met dit idee van zichzelf als iemand die slechts een eenvoudig mens is, en mensen moeten dat doen om zeer specifieke ervaringen op te doen. Dus als je je afvraagt waarom deze of gene nog niet ontwaakt is, en je denkt dat het komt omdat je er gewoon niet in geslaagd bent tot hem of haar door te dringen, denk dan nog eens na. Die ziel wil die ervaring nog steeds hebben, en is nog niet ontwaakt in de droom om zichzelf die specifieke menselijke ervaring te geven die alleen in de slaaptoestand kan worden opgedaan.

Maar je moet trouw blijven aan jezelf, en je moet trouw blijven aan je doel daar op Aarde, en omdat we weten dat je spiritueel wakker bent, kunnen we je vertellen dat een van je grootste missies daar op Aarde is om gewoon dat weten van wie je werkelijk bent vast te houden, en dan in de aanwezigheid te zijn van anderen die nog geen toegang hebben tot dat weten in zichzelf om wat voor redenen dan ook. Maak je over hen geen zorgen, want iedereen zal in orde zijn, en ieders ziel heeft ervaringen voor hen gepland die hen zullen doen ontwaken. Zodra je bepaalde ervaringen genoeg hebt gehad, en je hebt alles gekregen wat je nodig had van die ervaringen, dan heeft het geen zin meer om die ervaring voort te zetten.

Laten we een voorbeeld geven. Laten we zeggen dat je als kind gepest bent, en dat dit je gevoel van eigenwaarde en je angstniveau heeft aangetast, en dat er veel woede in je zit als gevolg van dat pesten. Nu, als volwassene, kun je nog steeds rondlopen in angst en bezorgdheid over iemand die je intimideert, of je op een of andere manier onderdrukt, maar als je je trauma uit je jeugd verwerkt, zul je die ervaring niet opnieuw voor jezelf creëren. Daarom is het goed voor je om te herkennen wat je met je meedraagt aan angst, bezorgdheid, woede, enzovoort, en het is goed voor je om ze los te laten door jezelf toe te staan die energieën, die emoties, door je heen te voelen bewegen.

En dan kun je de anderen die je gepest hebben vergeven, en dan kun je de angst en vrees loslaten dat je weer op een of andere manier gepest zult worden, en dan zul je niet meer die zielen naar je toe trekken die de rol van je volwassen pestkop willen spelen, omdat je ze daar niet meer voor nodig hebt. En dan kun je beslissingen gaan nemen over het soort mensen waarmee je wilt omgaan en het soort mensen waarbij je wilt zijn, en je kunt hun weten wie ze werkelijk zijn op je laten inwerken en je de afstemmingen geven die je verlangt. We willen allemaal dat weten wie we werkelijk zijn zo veel mogelijk vasthouden, en dat kunnen we allemaal als we de keuzes maken die nodig zijn om ons de hele tijd volledig te herinneren wie we werkelijk zijn, niet alleen wanneer de omstandigheden perfect zijn. En van waar wij zitten, is dat waar jullie nu allemaal zijn.”

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org