maandag 27 juni 2022

Zeven planeten op één lijn aan de hemel ♥ Fran Tielemans ♥

Zeven planeten op één lijn aan de hemel ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Zaterdag 25 juni 2022


 Vandaag staan zeven planeten samen met de Aarde op één lijn aan de hemel (waarvan 5 zichtbaar)- en dit is al maar liefst 1073 jaar geleden.

De vorige keer dat er 5 zichtbaar op 1 lijn stonden was in 2004, en de volgende keer zal 2040 zijn.

Je weet: zo boven, zo beneden.

Wat in de kosmos gebeurt, heeft invloed op de Aarde en op elk mens


Zo'n uniek gebeuren zegt iets over de tijd waarin je leeft, over de enorme groeibeweging die er aan de gang is, in de wereld en in jou, en het zullen de volgende generaties zijn die ten volle de reikwijdte zullen zien en ervaren van de shift en trans-formatie die nu gebeurt, die jij en ik en wij nu vorm geven en in de steigers zetten.

 Volgende week woensdag 29 juni om 4u53 is er Nieuwe Maan, in Kreeft, gecombineerd met Neptunus die retrograde gaat lopen, en dit kan je gevoeligheid, empathie, intuïtief vermogen, spirituele waarneming en ook je emoties (die niet opgelost zijn) versterken.


Wanneer je goed geaard bent, en je aura en centraal kanaal opgeschoond is, dan kan je optimaal baat hebben bij deze verhoging van subtiele waarneming. Je zal duidelijk kunnen zien/voelen/weten waar je staat, vanwaar je komt en waar je heen gaat. Je zal duidelijk kunnen merken hoe jij omgaat met je gevoeligheid en empathie, hoe jij ze hanteert en hoe jij die kwaliteit gebruikt in je leven.

Je zal duidelijker kunnen naar waarde schatten wie of wat er om je heen is.

Je krijgt een klaarder onderscheidingsvermogen om prioriteiten te onderscheiden van dingen die je afleiden, verstrooien en je energie versnipperen en draineren.

 Misschien ben je nu ook nog volop aan het 'herstellen' na de Zonnewende-shift van afgelopen weken, met alle extra spanning, nervositeit, druk, energetische en fysieke 'symptomen' en ongemakkelijkheid die daarbij horen.


Het loont dus de moeite om wat extra's te doen om je lichaam en aura terug in balans te zetten, schoon te maken, en te geven wat het nodig heeft, zodat je van de komende Nieuwe Maan kan gebruik maken om jezelf goed op weg te zetten in en naar de tweede helft van dit jaar. Zo doe je dat wanneer je 'bewust' leeft.

Fran Tielemans
www.maitreya.be