maandag 27 juni 2022

AFWIJZING OP JE ZIELSKWALITEITEN ~ Mirella Suurhof


AFWIJZING OP JE ZIELSKWALITEITEN

Een trauma waarmee we geboren zouden kunnen zijn, zou te maken kunnen hebben met 'afgewezen worden op je zielskwaliteiten'.

Ieder mens heeft vanuit de ziel een bepaalde energie te geven aan anderen; dit is de energie die door je heen stroomt wanneer je je geïnspireerd voelt. Als je in deze stroom staat, ervaar je vervulling en enthousiasme.

Als deze stroom in je omgeving niet ontvangen wordt, of zelfs genegeerd, misverstaan of wordt afgewezen, ontstaat er een diep trauma in de ziel. Dit is in wezen de diepste pijn die er is.
Het is de ervaring afgewezen te worden op het meest kostbare dat je met anderen te delen hebt. Het is de ervaring afgewezen te worden op het moment dat je zonder voorbehoud jezelf bent, kwetsbaar en open.

We mogen beseffen dat dáár waar jij jouw licht het krachtigst wil laten schijnen, het donker in jezelf het krachtigste wordt aangeraakt. Dáár waar je weer contact maakt in je leven met wat jou ten diepste bezield, wordt je ook herinnerd aan al die momenten dat je afgewezen bent om deze specifieke energie.



Deze pijn is de krachtigste uitdaging die je als mens op aarde tegen kan komen omdat je geheel wordt teruggeworpen op jezelf en ten diepste wordt uitgenodigd te geloven in jezelf terwijl niemand om je heen je steunt.
Vanuit dit trauma zullen we niet zo graag weer op aarde incarneren. Iets in je heeft zich afgesloten en weigert zich nog eens bloot te stellen aan de pijn, de verlatenheid en de eenzaamheid die toen ervaren werd en weer opnieuw zal worden aangeraakt zodat jij dit trauma kan bevrijden.
Toch is er ook een deel in jou dat hier anders over 'denkt', anders was je hier niet geweest. Want juist in deze afwijzingspijn ligt ook een schat verborgen. In de heling van dit stuk ligt het steeds meer Thuiskomen in jezelf. Én het uitdragen van je zielskwaliteiten op een vrije, stromende wijze.
Een stuk geïnspireerd door een channeling van Jeshua door Pamela Kribbe.
Auteur: Mirella Suurhof