maandag 27 juni 2022

Kosmische Update 26 juni 2022 – Energetica Reizen Nog Hoger ~ Door Dr. Schavi M Ali


Kosmische Update 26 juni 2022 – Energetica Reizen Nog Hoger


Op zondag 26 juni 2022 zijn zonnewinden chaotisch en in de vroege ochtenduren zijn ze met een enorme snelheid van "714.4" kilometer per seconde (km/s) gedaald tot "636,6" km/s, hoger weer naar “671.1” km/s, en nu om 10:23 uur (Eastern Daylight Time), registreren ze “648.0” km/s.

Neutronentellingen (kosmische straling) zijn nog steeds "verhoogd" zoals ze al vele dagen zijn, maar de "KP-index" gaf aanvankelijk het niveau van "onstabiel" weer, maar wordt nu beoordeeld als "storm".

De magnetosfeer van onze planeet is gehuld in een dichte plasmadeeltjes dichtheid.

Er doet zich een "geomagnetische storm" voor die onverwacht was door wetenschappelijke metingen, maar die niet verrassend had mogen zijn op basis van hoge zonnewinden en magnetosfeergebeurtenissen.

Zonnevlammen bevinden zich in het midden "B-klasse" bereik ("B.6") en het vroege "C-Klasse" bereik ("C.2").

Echter. of het nu kleine of grote uitbarstingen zijn, coronale massa-ejecties (CME's) worden altijd gelanceerd vanaf onze zon.

Het is alleen zo dat de grootste zonnevlammen en CME's ("M-Klasse" en "X-Klasse") "hoogste facturering" krijgen op het "kosmische podium".
Onze zon bestaat uit deeltjesplasma (en andere stoffen natuurlijk), en het flakkeert altijd uit het plasma naar ons zonnestelsel.

De "Power" ("Schumann Resonance") wordt tot nu toe beoordeeld op "54" (het was "57" een paar uur eerder), maar er is ook een indicatie dat er ook "black-out" -omstandigheden plaatsvinden, wat zoals is eerder ter sprake kwam, is een teken dat kosmische energie zo dynamisch is afkomstig van BRONLICHT, dat de technologische apparatuur de ware kracht van het binnenkomende LICHT niet adequaat kan registreren.

Het andere scenario is dat de apparatuur glitches kan hebben vanwege de hoge frequenties die optreden.

We moeten niet vergeten dat BRONLICHT veel verder gaat dan wat de mensheid met technologie kan ontcijferen, ook al mogen we een glimp opvangen van de kracht van kosmische krachten, zodat we op zijn minst tot op zekere hoogte kunnen begrijpen hoe de kosmos werkt en de effecten ervan op onze planetaire rijk.

Met andere woorden, we kunnen nooit echt de "alheid" van de goddelijke rijken kennen, ongeacht hoe egoïstisch sommige mensen zijn in hun verkondigingen van grote kennis.
Neptunus in Vissen zendt de boodschap uit dat veel mensen ofwel feitelijk spiritueel georiënteerd zijn en een hoger niveau gaan halen, of slechts waanvoorstellingen hebben.

Onderscheidingsvermogen is van vitaal belang als we de informatie die wordt geprojecteerd onderzoeken. "Studie om te laten zien dat u goedgekeurd bent" (HEILIGE BIJBEL) omdat "De inkt van de geleerde kostbaarder is dan het bloed van de martelaar" (HADITH van de islam), "Degenen die kennis onderwijzen, hebben mij aanbeden" (BAGHAVAD GITA).

Zoals kan worden afgeleid, zijn veel heilige teksten op één lijn over het belang van wijsheid.
We zijn slechts enkele uren verwijderd van de Nieuwe Maan in Tropische Kreeft op dinsdag 28 juni om 22:52 uur (Eastern Daylight Time).

Oude leringen zijn dat 24 uur voorafgaand aan een Nieuwe Maan wordt beschouwd als de "Donker van de Maan" en de beste tijd is om symbolisch zaden te planten voor een nieuw begin met onze gebeden, meditaties en visionaire rituelen.

Dit is misschien heel belangrijk in dit "Nu" omdat de Nieuwe Maan in oppositie zal zijn door teken naar transformatieve Pluto in Steenbok (retrograde tot 8 oktober) en vierkant naar agressieve, impulsieve, oorlogsachtige Mars in Ram, en expansieve, rechtvaardigheids- zoekende, kennis brengende Jupiter die ook n Ram is.

Dit zomerseizoen (noordelijk halfrond) en winterseizoen (zuidelijk halfrond) zullen politiek, sociologisch en religieus waarschijnlijk erg "verhit" (niet temperatuurgewijs) zijn, aangezien de emoties escaleren met betrekking tot "Roe versus Wade", de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne (waarbij andere landen in de Baltische regio zich bedreigd voelen), gasprijzen blijven hoog, wapenhervormingen (vooral in de VS waar uit onderzoek blijkt dat er meer massale schietpartijen zijn in de VS dan in andere landen), voortdurende discussies over klimaatverandering , en tal van andere onderwerpen die grote onenigheid veroorzaken.

Tijdens Nieuwe Manen hebben problemen de neiging om een ​​hoogtepunt te bereiken, en bij Volle Maan bereikt alles wat zich heeft voorgedaan tijdens de eerdere fasen van de Maan een climax en bloei. Hopelijk kunnen er “zaadjes” van PEACE geplant worden.

De volgende Volle Maan is op woensdag 13 juli om 22:52 uur (Eastern Daylight Time).

Het zal alles waar op gefocust is tijdens de eerdere fasen van de maan, zoals zojuist vermeld, tot bloei brengen. Laten we hopen dat VREDE de "zaden" omvat die bij deze komende Nieuwe Maan zijn geplant, zodat de "Boom van Bewustzijn-Verheffing" zeker zal "spruiten".

Houd daarom de komende dagen een dagboek bij over uw persoonlijke ervaringen, over mondiale situaties en over kosmische gebeurtenissen.

Overweeg hoe u kunt helpen bij het wakker maken van mensen om u heen die bereid zijn te luisteren.
Sta op en ga naar het "schoolbord" van "het klaslokaal van het leven" en werk de "vergelijking" van schijnbare chaos uit en arriveer het antwoord van HOGER BEWUSTZIJN.

Niet iedereen geeft er om.
Sommige mensen zijn in ontkenning.
Sommigen denken dat ze alle antwoorden al hebben.
De “Nieuwe Gouden Eeuw” moet nog geboren worden, en er wordt nog veel “arbeid” ervaren.

Het zal inderdaad voortkomen uit het "geboortekanaal" van SOURCE; voor sommigen zal het echter een heerlijk gemakkelijke bevalling zijn, voor anderen zal het een gedwongen “keizersnede” zijn!
Hoe het ook zij, SOURCE zet de "wedergeboorte" van de schepping voort en "Paradijs op aarde" is nabij.

Als we kijken naar de kosmische omstandigheden vanaf 13.39 uur (EDT), zondag 26/6/2022, is de "kracht" ("Schumann-resonantie") van onze planeet nu een sterke "80" van in de "50s" te zijn geweest eerder vandaag.

Er heeft zich ook een "Co-Interaction Region" (CIR) voorgedaan, en langzame, gemiddelde en snelle zonnewinden zijn samengekomen en sturen schokgolven naar de aarde/Gaia.
We worden geadviseerd om het rustig aan te doen in deze krachtige kosmische trillingsfrequenties.

Het is waarschijnlijk dat de kosmische krachten volgende week zullen blijven toenemen.

**Door Dr. Schavi M Ali