dinsdag 28 juni 2022

De grootmoeders spreken: de wereld gaat nu open


De grootmoeders spreken: de wereld gaat nu open
Omdat je 'ja' tegen ons zei,' zeiden de Grootmoeders, 'gaat de wereld nu open.

Omdat je liefde hebt toegestaan ​​om in te leven en te stromen door jou bezielt het Goddelijke jou met steeds meer liefde. Deze opening binnenin creëert en stimuleert de opening die nu plaatsvindt op aarde, in de kosmos, in alle werelden. Zo boven, zo beneden,' zeiden ze blij glimlachend. “Zo binnen, zo buiten.

“Terwijl je met ons hebt gewerkt, heb je jezelf toegestaan ​​een vat van liefde te worden, zodat je nu altijd liefde vult, altijd uitstort. Elke keer dat je ons of enige vorm van het Goddelijke aanroept, vervult meer liefde je. Elke keer dat je aan het Net van Licht denkt, wordt het Universum met meer liefde gevuld. We hebben je er keer op keer aan herinnerd: 'Jij bent de lichtschakelaar. Licht straalt door jou/vanuit jou uit, en dit is nu in volle werking!” de grootmoeders kraaiden. “Je bent helemaal verlicht! En omdat u dat bent, wordt al het leven overal beïnvloed.

Toen begonnen de grootmoeders te lachen. “We realiseren ons dat we u dit vertellen terwijl uw wereld in rep en roer is en we horen hoe belachelijk dit voor u moet klinken. En toch is het waar! Kwaad, haat en allerlei soorten blokkades op aarde duiken nu op uit de ondergrondse diepten om door het licht te worden gezuiverd” , legden ze uit. “We zijn blij om te zien dat dit afval opkomt!” riepen ze, “gelukkig! Laat het stijgen!” verklaarden ze. “ Laat het worden onthuld. Geopenbaard en gezuiverd door het licht dat je helpt vast te houden.

“Twijfel niet aan het grote goed dat je doet door standvastig in het licht te staan. Wanhoop niet als al deze lelijkheid naar voren komt. Je bent geboren om dit werk te doen. Dus sta naast ons, zeiden ze, sta naast elkaar en laat het licht naar buiten stromen. Je doet waarvoor je geboren bent.

Toen gaven de Grootmoeders me opdracht om Return of the Mother, Return to Love op te halen. Ik opende het boek en las: "De tijd voor gemeenschap, de tijd voor gemeenschap, is gekomen" , kondigden ze aan. 'Commune met elkaar' communie met de natuur; communiceer met ons. Samenvoegen. De tijd van de eenzame operator is voorbij' , zeiden ze. “Dus, open je hart en deel. Deel!" herhaalden ze. “Zoek elkaar op. Blijf in contact met elkaar. Raak aan en deel alles wat je raakt. Meer liefde, meer saamhorigheid, meer, meer!
Ze spreiden hun armen wijd.

"Iedereen heeft vandaag honger" , zeiden ze. “Mensen hongeren naar liefde, honger naar gemeenschap, honger naar delen. Creëer kansen om te delen” , zeiden ze. "Kom samen in vreugde, in gezang - om voedsel te delen en te dienen. Samenkomen." Terugkeer van de Moeder, Terugkeer naar Liefde, pagina 150

Sharon & het Net of Light-team