maandag 27 juni 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De fotonen energie op dichtheid: 38,19 protonen/cm 3!!!!!

Dit is voor de meesten van ons heel zwaar. Dus let goed op de signalen van je lichaam.

-->Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.

Zonnestormen KP-4 en dat is ook de verwachting voor de komende 24 uur.-->

Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie.

Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons cel-geheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.

Je ziet het is best heftig, ook nog de aanloop naar de Nieuwe Maan en alles bij elkaar is het weer een dag van alle zeilen bijzetten en de lijnen goed vast te houden. Heel veel sterkte, maar vergeet niet dat je leeft in een heel bijzondere tijd. Alles is verbonden en jij bent hier niet bij toeval