maandag 27 juni 2022

‘Wie ben je zonder verleden?’ ~ 27 juni 2022 ~ Lilian Ferru

‘Wie ben je zonder verleden?’

26 juni 2022 / Door Lilian Ferru

Augustus: driedaagse ‘Eén met de Bron’ retraite

Lieve jij,
 
De zomer is begonnen en ik was de eerste keer in Nijmegen voor een healing. Niet iedereen kon komen door het boerenprotest. Dat is helemaal niet erg, ik kan alleen maar hopen dat hun stem wordt gehoord. Eerlijk gezegd hoop ik dat ieders stem wordt gehoord.

Een stukje van de middag is gefilmd. Kan ik in het heden blijven? Wie zouden we zijn als we met een nieuwe blik om ons heen kunnen kijken? Wat als we de bril van oordeel zouden afzetten en alles als fris en nieuw zien? Wat als we doorzien dat alle pijn hetzelfde is en dat we met z’n allen in hetzelfde schuitje zitten? Deze opname gaat over mededogen en over dat jij een Lichtwezen bent. Durf je te voelen wat je voelt? Ik wel en daar vertel ik ook over. De vraag is dan: sta je op een rots of op drijfzand?
 
Ik wens je alvast veel kijkplezier.



https://www.youtube.com/watch?v=Jj6-J98Uj0k&ab_channel=LilianFerruProductions
 
Volgende week ga ik een weekje naar de kust. Op woensdagmiddag, 6 juli, is er een healing in Knokke-Heist (België). Daarna, op zondagmiddag 17 juli, ben ik op onze vertrouwde plek in het Chill Out House in Brunssum. En er is nog iets. Iets nieuws: van 12 tot en met 14 augustus is er de ‘Eén met de Bron’, retraite.
 
Was je toch al niet van plan om op vakantie te gaan, maar wil je wel het avontuur met jezelf aangaan? Tijdens deze driedaagse retraite verkennen we zowel de diepte als de hoogte. Elke dag heeft een thema, waarbij we (afhankelijk van het weer) op drie verschillende locaties in Zuid Limburg zijn.  Deze retraite is een verrassingspakket, met uiteraard een healing, waar ik Paul en zijn lichtvrienden zal uitnodigen. Je gaat kwetsuren genezen, je grootsheid ervaren, de liefde ontdekken, je zintuigen prikkelen en reizen naar domeinen waar alleen vrede heerst. Maar het is ook vertoeven aan het zwembad, relaxen in de schaduw, barbecueën, en elkaar ontmoeten. Ja, we gaan zeker dingen doen, zoals onszelf bevrijden van wat ons niet meer dient, maar het is ook chillen. Deze retraite is bestemd voor vrouwen die hun eigen heiligheid en kracht weer in eigendom willen nemen. De plaatsen zijn beperkt. Voor meer informatie, stuur me een mailtje.
 
Ja, laten we de zomer vieren. Er moet toch zeker iets meer zijn, dan wat we zoal met mensenogen waarnemen? Dat is er zeker.
 
Voel je welkom,
 
Liefs Lilian


Tijdens de Retraite is het mogelijk om op deze locaties te overnachten.  

ME-TIME IN LIMBURG. Heb je behoefte aan een stiltemoment voor jezelf? Een paar dagen waar je gewoon aanwezig kunt zijn, zonder dat je iets moet? Dan is het Chill Out House wellicht iets voor jou om een paar dagen heerlijk te ontspannen. Het Chill-Out House is een prachtig huis met sfeervolle kamers. Er is een grote tuin waarin je kunt zonnebaden. Van juni t/m augustus is het zwembad open. Op de bovenste verdieping bevindt zich een tempel, wat ook een meditatie ruimte is. Gastvrouw Benigna is op achtergrond aanwezig, als je iets wilt delen of een klankbord nodig hebt. www.benigna.nu/chillout-house

GENIETEN IN LIMBURG. Zoek je een mooie B&B in het groen? Bij de Spaanse Aak in Ulestraten, is het heerlijk vakantie vieren. Na een ontspannen nachtrust in de suite met luxe bedden, is er een fantastisch ontbijt met lokale producten. De kamer heeft een openslaande deur naar het gedeelde terras. Met tv, een zithoek, en een badkamer met ligbad en regendouche. Overdag is er zoveel te beleven: met wandelpaden, fietsroutes, of het bezoeken van talloze bourgondische restaurantjes en  gezellige winkelstraatjes. Laat alle beslommeringen van je afglijden, want dit is puur genieten. Gastvrouw Inge heeft een hoge ranking van 9.4. Alles is tot in de puntjes verzorgd. www.spaanseaak.com