donderdag 30 juni 2022

Drie daagse: ‘Eén met de Bron’ Retraite van Vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus ~ 30 juni 2022 ~ Lilian Ferru

Drie daagse: ‘Eén met de Bron’ Retraite

van Vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus

28 juni 2022 / Door Lilian Ferru

Lieve jij

Wat ga jij deze zomer doen? Ga je op vakantie of heb je zin in een bijzonder avontuur? Er is geen reis zo boeiend en genezend dan de tocht naar binnen, waar jij jezelf leert kennen en daarmee ook de schepping. Niets is zo fijn om je Ware Zelf te ontdekken, om oude pijn te genezen, en om de liefde vrijuit te laten stromen in de veiligheid van een groep gelijkgestemde vrouwen.

Het is wel duidelijk dat het nú tijd is dat we in versneld tempo onszelf weer in eigendom mogen nemen, waarbij we gaan staan voor wie en wat we zijn. Juist nú is het belangrijk om onze waarheid te spreken en om te ervaren dat we één zijn met de Bron en niets anders. Juist nú mogen we meemaken hoe het is om naar een verhoogd bewustzijn opgetild te worden.

Wat gaan we doen?
Het programma is een verrassing, maar ik kan wel alvast vertellen dat elke dag in het teken van een thema staat. Deze drie dagen zijn als een menu. Het voorgerecht gaat over het lichaam, over genezing, en jezelf bevrijden van wat je niet dient. Het tussengerecht gaat over de geest en de herinnering van wie je werkelijk bent. Het hoofdgerecht gaat over onze oorsprong, de eenheid met de Bron. Het toetje is natuurlijk de vele wonderen die hier uit voortkomen. Alles is aan de Chef Kok.

Elke dag diepen we een thema uit, waardoor inzicht ontstaat over wat jouw eventueel blokkeert om je verbonden te voelen met de Bron en om daar ook naar te leven. Met kleine oefeningen, korte meditaties, (familie) opstellingen, stiltemomenten, healings in de sfeer van Paul en nog zoveel meer.

Afhankelijk van het weer, vinden deze drie dagen op drie locaties plaatst. Zo kunnen mensen die van ver komen ook iets van het mooie zuid Limburg zien. De eerste dag is in het Chill Out House in Brunssum. De tweede dag is bij de Spaanse Aak in Ulestraten. De derde dag is in de privé sfeer van mijn huis in Heerlen. Dit onder voorbehoud. Mocht het regenen dan kan het zijn dat we van locatie wisselen. Als het zonnetje schijnt, neem ik je mee naar een magisch plekje in mijn geboortedorp.

Deze Retraite gaat over afscheid nemen van oude overtuigingen, je grootsheid weer in eigendom nemen, zelfliefde, zuiver bewustzijn, en goddelijke aanraking. Met een intense healing, waar je door Paul en zijn Galactische Vrienden meegenomen wordt naar de hogere dimensies. We gaan door de poort naar een wereld van lichtheid, waar we zonder verleden weer nieuw zijn.

Praktisch
Deze Retraite is uitsluitend voor vrouwen en wordt in huiselijke sfeer, op mooie locaties, gegeven. We zijn vooral in de natuur, in de tuin, in de buitenlucht, afhankelijk van het weer.

Overnachten
Overnachten is mogelijk in het Chill Out House in Brunssum of in de Spaanse Aak in Ulestraten. Wacht niet te lang met het boeken van een kamer, want het is snel vol. Bij de Spaanse Aak, zijn de kamers nu al volgeboekt. Wel is het mogelijk om aldaar een huisje te huren, voor 2-3 personen. Dit is op het terrein en midden in de natuur en van alle luxe voorzien, inclusief airco.

Mijn team, Marianne en Ineke, is aanwezig voor vragen en ondersteuning. Gastvrouw Benigna (Chill Out House) en gastvrouw Inge, (de Spaanse Aak) staan klaar met een warm welkom om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor meer informatie over de overnachtingen, de kosten en praktische zaken, stuur me een mailtje: info@jijbenteenwonder.nl  Het aantal plaatsen is beperkt.

Wat is er mooier dan goddelijke tijd, doorgebracht in liefde en eenheid, waar je de verbinding versterkt met jezelf, heel de schepping, en daaraan voorbij? Vakantie kunnen we op vele manieren vieren, maar het hoogste goed is dat, waar je ook gaat, jij in innerlijke vrede en vertrouwen bent.

Er is geen groter avontuur, dan de ontdekking van het licht in jou. Ja, deze retraite wordt een verrassing en is ook een oase te midden van alle turbulentie. Even helemaal tot jezelf komen en je weer herinneren dat jij het licht van de wereld bent.

Voel je welkom,

Liefs, Lilian

Chill Out House, Brunssum www.benigna.nu
De Spaanse Aak, Ulestraten: www.spaanseaak.com

Bekijk het laatste filmpje: wie ben je zonder verleden?
youtube.com/watch?v=Jj6-J98Uj0k&ab_channel=LilianFerruProductions

De Roos van Hoop is weer verkrijgbaar. Het perfecte cadeau voor elk moment. Bestellen kan via jijbenteenwonder.nl, of per email info@jijbenteenwonder.nl 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Healing: 6 juli Knokke Heist, 17 juli Brunssum,12 t/m 14 augustus Retraite

Op woensdagmiddag 6 juli (Knokke Heist), en zondagmiddag 17 juli (Brunssum) is er gelegenheid om ons met Paul te verbinden. Vanuit zijn galactische wereld, is hij in de geest met ons. We laten de middag vanzelf ontstaan. Met een voorwoord van Lilian Ferru, auteur van acht boeken. Aanvang 13:00 uur, deur open 12:30 uur.
Van vrijdag tot en met zondag 12 t/m 14 augustus is er de ‘Eén met de Bron’ retraite

Vaste locatie Brunssum: Chill Out House, Julianastraat 45 in Brunssum. Inclusief thee, koffie en wat lekkers. Met na afloop een hapje en drankje en samenzijn met gelijkgestemden. Deur open om 12:30 uur. Het is ook mogelijk om te overnachten. benigna.nu 

Andere locatie: Knokke Heist kijk bij de agenda op de website.

Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: info@jijbenteenwonder.nl

https://www.degoednieuwskrant.nl/
https://jijbenteenwonder.nl/