woensdag 29 juni 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 29-6 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 29-6: Verhoogde zonnewind en elektronenstorm.

Het viel mee, er was geen nieuwe bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) afgelopen nacht of vanochtend. Dat kan mogelijk nog komen vandaag en dus wat verlaat zijn. De zonnewind snelheid was rond de 510 km/sec. Dat is mild. Doordat de verhoogde zonnewind/zonnestorm nu al een tijdje duurt, wordt het echt een uitputtingsslag en kan je doodmoe zijn.

Rond 19:00 uur dinsdagavond was er een hoge piek in de zonnewind dichtheid (32 p/cm³).

(Symptomen: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.


Elektronen
De elektronen zijn nog steeds flink hoog in aantal in de ionensfeer rond de aarde. Het is best een pittige elektronenstorm en duurt al een tijdje, dus dan voelt het ook intenser. (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)


Vanavond is er weer een meditatie webinar. Dit is een heel goed hulpmiddel om alles in jezelf tot rust, evenwicht, stilte te brengen en te integreren, klachten kwijt te raken (ascentie symptomen). Je bent van harte uitgenodigd (deelname 10 euro).


Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com