woensdag 29 juni 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Wanneer ik mij op de energie instel dat krijg ik het gevoel dat wij in een trommel van een wasmachine zitten. Wij schommelen heen en weer, soms een totale draai. Je begrijpt af en toe niet wat die energie met ons doet. Het doet ons ontwaken, dat is zeker. De alertheid is nodig, alleen al om je "staande" te houden. Het is zeker een energie die aan deze tijd is gekoppeld.
-----------------

Er is een kans op kleine geomagnetische stormen op 28 en 29 juni wanneer een CME het magnetisch veld van de aarde kan sidewipen of zelfs rechtstreeks kan raken. Een verwarrende mengelmoes van overlappende CME's heeft de afgelopen dagen de zon verlaten, vooral op 26 juni, en het was moeilijk om hun banen te bepalen. Als gevolg hiervan is dit een voorspelling met weinig vertrouwen.
---------------------------------

De zonnewindsnelheid is nog steeds extreem hoog.

--->De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Luister goed naar je lichaam. Je bent zo zuiver met het universum verbonden dat je voldoende signalen kan opvangen. Negeer ze niet. Je lichaam zal je laten voelen dat je het "goed" doet.