maandag 27 juni 2022

Het Collectief: Voorbereiden op Situaties ~ 27 juni 2022 ~ Caroline Oceana Ryan

Het Collectief: Voorbereiden op Situaties

Gechanneld door: Caroline Oceana Ryan – 25 Juni 2022

Deze week spreken we over een andere kwestie waar een Lichtdrager naar vroeg, een kwestie waar velen nu last van hebben:

COR: Mijn vrienden, verschillende mensen hebben geschreven over het opslaan van voedsel en andere voorraden, voor het geval er een groot voedseltekort is, of een ander lockdown scenario, of burgerlijke onrust op een bepaald punt, later dit jaar of volgend jaar.

Ik heb het gevoel dat dit al te vaak op angst gebaseerde boodschappen zijn die mensen oppikken in de media, maar ik zou nooit tegen iemand zeggen: “Wees niet voorbereid op een noodsituatie,” want je weet nooit welke locatie zal worden geteisterd door extreem weer of een andere situatie waardoor mensen als gekken spullen gaan kopen. Of een breuk in de bevoorradingsketen, wat we nu al zien voor sommige artikelen.

Vreemde tijden waarin we ons bevinden! Er komt zoveel licht binnen, maar de onrust kan soms een beetje te veel zijn.

Wat is jullie antwoord op deze kwestie?

Het Collectief: Gegroet, vrienden! We zijn erg blij dat we vandaag de kans krijgen om met jullie te spreken.

Zoals we vorige week opmerkten, is dit inderdaad een groots moment van vernieuwing en wedergeboorte, dat een niveau van omwenteling op jullie planeet teweegbrengt. Een ongekend moment, in alle opzichten!

Dit is reden om te vieren, en toch op een ander niveau, is dit ook een tijd om een innerlijke kracht en veerkracht aan te boren, zoals de meesten maar zelden beoefenen.

Toch is het nu, voor velen over de hele wereld, een alledaagse vorm van leven.

Wanneer men hoort dat er mogelijk voedseltekorten op komst zijn (hoewel men die niet hoeft te ervaren), of andere problemen, is er een gevoel dat men zich moet “voorbereiden” op een komende tijd van ontberingen,

Het opslaan van voedsel en andere voorraden is een zeer oude overlevingspraktijk die de mensheid al duizenden jaren toepast, vaak uit noodzaak.

Het opslaan van graan, water en ander voedsel dat lang houdbaar was, was vaak een zeer wijze maatregel, waar de leiders van een clan, gemeenschap of natie op aandrongen, omdat zij wisten dat zelfs als het weer, de gewassen, de jacht of de visvangst op dit moment in positieve vorm waren, dit niet altijd het geval zou zijn.

Altijd heeft jullie Aarde getracht zich te vernieuwen, mee te draaien met de getijden van de sterren en planeten, zoals jullie oceanen meedraaien met de aantrekkingskracht van de maan en veranderen met de seizoenen.

Alles is in voortdurende cyclische beweging op de Aarde, zoals het altijd is geweest.

En dus, ja, is er in velen nog het voorhistorische verlangen om goederen op te slaan voor mindere tijden.

Dit is heel begrijpelijk.

Door de noodsituaties van de afgelopen jaren hebben velen de vergankelijkheid en kwetsbaarheid van het leven veel meer gevoeld dan gewoonlijk.

Zij hebben misschien dierbaren verloren door ziekte, of hebben de verwachte aanwezigheid van een vast inkomen, werk, huis, school of andere dagelijkse structuren in hun leven verloren.

Zij zijn zich niet bewust van, of geloven niet in, de doeltreffendheid van het aanroepen van hogere dimensionale en extra-dimensionale bronnen voor hulp en steun.

Toch worden jullie op Aarde nu omringd door miljarden schepen vanuit deze en andere melkwegstelsels, terwijl het tij nu ook keert wat betreft het einde van de heersende facties op Aarde.

Deze personen en hun valse regeringsstructuren worden nu verwijderd, in een tempo waarin de stabiliteit in de systemen van de Aarde kan worden gehandhaafd.

In sommige gevallen kiezen sommige personen ervoor om af te treden van hun posities van valse macht, om ofwel terug te keren naar het Licht, ofwel te proberen te ontsnappen aan die Goddelijke Gerechtigheid waaraan zij in werkelijkheid niet kunnen ontsnappen.

Hoewel er veel omwentelingen en verstoringen zijn geweest, zijn dit reacties van de kant van de vertrekkende machtsstructuur, en geen indicatie van een permanent bergafwaarts traject voor het menselijk leven.

Wij zouden zeggen dat er twee perspectieven op deze kwestie zijn, en dat slechts één daarvan gebaseerd is op een Vreedzame en Goddelijk geleide vibratie.

Wat velen nu ervaren is niet een verstandig verzamelen van voorraden voedsel, water en andere benodigdheden, maar een op paniek of angst gebaseerde reactie op verkeerde informatie die via angstvibratie wordt aangeboden.

In deze gevallen is wat mensen doen, wanneer zij voorraden verzamelen voor toekomstig gebruik, onbewust de energetica van hun leven aan het bestraten voor langdurige tekorten en onzekerheid om hun ervaring op een diep niveau binnen te dringen.

Wij nemen het deze mensen niet kwalijk dat zij reageren op op angst gebaseerde boodschappen.

De verleiding is groot om misleidende nieuwsberichten en pseudo-autoritaire vormen zoals blogs, video’s, berichten in de sociale media, en interviews met en commentaar van zelfbenoemde deskundigen over de toekomst te geloven.

Toch hebben deze berichten maar al te vaak de intentie om de energie van de mensen te sturen in de richting van gevoelens van paniek en gebrek, en zo de doelstellingen van de vertrekkende machtsstructuur te helpen verwezenlijken om de massa’s in de ban te houden van hun berichten, en niet van een hogere werkelijkheid.

Maar die hogere werkelijkheid wacht op allen die de bewuste keuze maken om die te ervaren.

In die werkelijkheid zijn er geen tekorten van welke lengte dan ook die degenen die ze zouden kunnen ervaren storen, angst aanjagen of schaden.

Voor hen die er bewust voor kiezen te leven in de verwachting van Overvloed te allen tijde, zijn er geen tekorten die enige werkelijke impact op hun leven hebben; deze worden als ongemakkelijk beschouwd, als ze al voorkomen.

Deze mensen hebben besloten dat als zij ingeblikt of diepgevroren voedsel en andere basisvoorraden inslaan, dit niet gebeurt uit angst of verwachting van gebrek.

Het wordt gedaan in de geest van een viering van Overvloed, van de gedachte-gevoelens dat “ik altijd meer heb dan op dit moment nodig is. Er is altijd een mooie stroom van Overvloed in mijn leven!”

Dit is vergelijkbaar met het zien van spaarrekeningen als een bevestiging van de stroom van Overvloed.

Niet als een reddingsoperatie in tijden van nood, maar als een bevestiging dat je altijd een overvloed van Overvloed in je leven hebt.

Degene die zijn spaargeld ziet als “voor noodgevallen” verwacht onbewust een noodgeval en plant dat op dat moment in zekere zin ook, want een deel van hem zal begrijpelijkerwijs altijd dat geld om de een of andere reden willen gebruiken.

Als iemand nu heel rustig zorgt dat hij een EHBO-doos heeft, zaklantaarns met actieve batterijen, en wat niet-bederfelijk voedsel, dekens en water op voorraad – dan nodigt dat niet uit tot een noodsituatie, want dat gebeurt onpartijdig, en niet uit angst. Dit soort maatregelen is gebaseerd op de algemene overtuiging dat dit, net als de koningen en clanleiders van vroeger, gewoon een verstandige maatregel is om te nemen, voor het geval deze dingen ooit nodig zijn.

Men legt ze aan om voorbereid te zijn, niet om in paniek te raken over de omstandigheden van heden of toekomst.

Extra voedselvoorraden kunnen op dezelfde manier bekeken worden, maar we zouden ze eerder beschouwen als bevestigingen van Overvloed dan van iets anders – niet als een op angst gebaseerd plan om een veronderstelde toekomst van paniek en gebrek tegemoet te gaan.

Op dezelfde manier eet een wijs mens zo gezond mogelijk, doet hij vaak aan lichaamsbeweging en neemt hij vitaminen en supplementen in als dat nodig is om zijn gezondheid te ondersteunen.

De hogere keuze is om deze dingen niet te doen uit angst voor ziekte, maar uit liefde voor een goede gezondheid en al haar voordelen.

Wij willen zeggen dat het in deze tijd van voortdurende verkeerde informatie bedoeld om de geesten van de mensheid te verwarren, verkeerd te informeren, bang te maken en te beheersen, van vitaal belang is dat jullie jezelf beschermen tegen de dichtheid van duistere bedoelingen en hun vele uitlaatkleppen.

Baadt jullie in positieve boodschappen, in levensbevestigende steunbetuigingen, en in regelmatige onderbrekingen van de aanval van beelden en projecties op het scherm over “wat komen gaat”, of het nu internet, televisie of een andere uitlaatklep is.

We begrijpen dat de verleiding van deze berichten groot is.

Degenen die de “alternatieve nieuwsbronnen” creëren zijn zich bewust van welke woorden en zinnen ze moeten gebruiken, welke mate van urgentie ze moeten opnemen en welke toon ze vibrationeel moeten aanslaan om hun publiek in lage frequenties te brengen die zeer oude onderbewuste angsten triggeren, vaak angsten die te maken hebben met rampscenario’s die ze in dit en andere levens hebben meegemaakt.

Wij moedigen jullie aan je zeer bewust te worden van wat er gebeurt in deze televisie- en radioprogramma’s, films, video’s, berichten en artikelen.

Doe wat je kunt om je te realiseren dat dit niet je ware autoriteiten zijn, in de grotere zin van het woord, en dat de enige ware autoriteit in je leven, als je er een nodig hebt, je eigen hogere zelf is, en de Goddelijke Liefde zelf.

Geen enkele aanwezigheid van een hogere trilling wenst dat je in angst leeft, onheil verwacht, of je nerveus voelt over mogelijke toekomsten.

En dus zouden wij zeggen, zorg er zeker voor dat je extra dingen bij de hand hebt als je dat wenst – maar doe dat om te bevestigen dat je voortdurend wordt bewaakt, gezegend, geleid en bijgestaan.

Jullie zijn nooit alleen, geliefden! Dat kan nooit zo zijn.

Er verschijnt nu meer hulp, en van een grotere omvang, dan jullie zelfs nu nog kunnen bevatten, hoewel jullie het spoedig genoeg met eigen ogen zullen zien.

Kanaal: Caroline Oceana Ryan

Vertaling: wakkeremensen.org