dinsdag 28 juni 2022

De energie van dit moment ~ Vanavond ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De snelheid van de zonnewind is nog steeds extreem hoog. Dit zal je voelen in je aarding, je evenwicht, alsof en een blaadje op aarde bent dat door de wind wordt voortbewogen. Het wil dwarrelen. Dat kan een heel ongemakkelijk gevoel zijn. Het husselt je door elkaar en je hebt het gevoel weinig grip te kunnen krijgen. Het maakt je vermoeid.

Zonnewindsnelheid: 542,1 km/sec -->De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Je ziet dat de Schumann resonantie is heel beweeglijk is. Ook hier kan je extra vermoeid van raken. Neem je rust en luister naar je lichaam. -->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.
De zonnestormen en de instroom van de fotonen energie zijn laag.