dinsdag 28 juni 2022

Korte update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte update
VOLLE BUIK-PIJNLIJKE LINKERSCHOUDERBLAD DIE NAAR VOREN LIJKT IN TE DRAAIEN OIV DRAAIBEWEGING VAN HET CRANIO-SACRAAL RITME-MOE-BENAUWD-OPGEBLAZEN MIDDENRIF-PIJNLIJKE BENEN EN VOETZOLEN-PIJNLIJKE LINKER OKSEL VERBONDEN AAN HET EMBRYONAAL DARMWEEFSEL EN HET MOEDERHART ACTIVEERT VEEL VERVUILDE FAMILIEKARMA DIE IN DE THYMUS GESLINGERD WORDT WAARBIJ OUD ZEER MASSAAL VRIJKOMT -GEEFT LEVER EN LYMFE DETOX-VOLLE DARMVLIES DIE OVERUREN DRAAIT ALS EEN VOLLE WASMACHINE OP HOGE TOEREN

De stijgingen van vannacht zijn weer ENORM en onvergelijkbaar met voorgaande stijgingen. Een snow blizzard aan kosmische energie die als hagelstenen gemeen op mijn huid ketsen. Gelijk chagrijnig en mopperig omdat het zo gemeen zeer doet en het daglicht bijna onverdraaglijk is en geluiden keihard binnenkomen.

De 5 yin gevoelssnaren aan de voorzijde van mijn lichaam verbonden aan de vrouwelijke tijd=bloedlijnen en fam. karma trillen weer veel in mij los o.i.v de Schumann anomalieën.

De losgetrilde vuile drab/slijm en snot komt onderhuids en vormt donkere gedachten wolken. Positief zijn of denken helpt niet want ik kan niet denken dan :"moet" ik eerst een hoge berg opklimmen om bij mijn hoofd te komen en daar ben ik veel te moe voor.

Dus ontladen maar dmv aarden, ademhaling, puffen, doorzuchten, helpt ook niet. Oké dan maar naar de KLAAGMUUR; ik ga languit op mijn bed liggen en klaag al mijn leed eruit tegen de slaapkamermuur aan. Hij corrigeert mij tenminste niet of vraagt mij positief te zijn. Dat helpt en even later voel ik mij tonnen lichter. Het raam daarna gelijk wijd open voor de afvoer van de vuile gedachtengoed en de Roomspray die gelijk de omgeving neutraliseert en heerlijk ruikt!

Vooral ons linkerbeen=aardingskanaal GAIA= vrouwelijk- karma- voorzijde lichaam en verbonden aan het gevoel en de hormonen zee trilt nu flink de gevoelssnaren los en dit geeft vervuilde modderige trage lymfe= dan ervaar je de lagere trillingen in je bewustzijn= puur oude energie uit je vorige levens en generaties 3D. die losgetrild worden uit de bindweefsellagen en uit de cellen, ze hopen zich nu razendsnel onderhuids op wat je dan herkent aan de vuile mopperige gedachten= de KLAAGMUUR noem ik het zelf nu.
Alle gevoelens en emoties die er niet mochten zijn als kind en nu de ruimte mogen krijgen.

Ik ben zelf hypergevoelig en super intuïtief, ieder geluid kom keihard nu binnen, snel prikkelbaar daardoor en heb veel tijd voor mezelf nodig in stilte. Alsof je ontwaakt en terecht komt in een gigantische herrie /kakafonie om je heen.

Bovendien merk ik dat ik de neiging heb te multitasken zoals ik dat op de intensive care gewend was= controle dus houden, alert zijn op alle prikkels.

Overactief zijn chakra 3 en chakra 5 nu die hele diepe lagen in ons naar boven halen = vuile drabberige lymfe= vuile gedachtenvormen, ze komen vrij uit diepe uit bindweefsellagen van de benen waar de diepste emoties liggen opgeslagen van vele levens en generaties .

Marjolein Ingrid Soulpursang