dinsdag 28 juni 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 28-6 en VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 28-6 en VOORUITZICHTEN: Verhoogde zonnewind en hoge elektronenstorm.

Er is nog steeds hoge zonnewind snelheid rond 545 km/sec. Doordat de verhoogde zonnewind/zonnestorm nu al een tijdje duurt, wordt het echt een uitputtingsslag en kan je doodmoe zijn.

VOORUITZICHTEN
Rond 19:00 was er een hoge piek in de zonnewind dichtheid (32 p/cm³). De verwachting is dat er vanavond een nieuwe bijna zonnestorm zal binnenkomen. (Kp-4 gele balken). Het is dus een milde bijna zonnestorm.

(Symptomen: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Hoge elektronen storm
De elektronen zijn nog steeds flink hoog in aantal in de ionensfeer rond de aarde. Het is een pittige elektronenstorm. (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com