maandag 27 juni 2022

Galactische Wijsheid: Star Navigation 101 en de Lions Gate Celia Fenn


Galactische Wijsheid: Star Navigation 101 en de Lions Gate
Celia Fenn


Als we het Kreeftseizoen binnengaan en richting de Leeuwenpoort gaan, gebeurt er zoveel op de Galactische niveaus. De Royal Star Lions zijn veel actiever geworden en leren ons de "vaardigheden"van Galactische Navigatie die we nodig hebben voor de Lions Gate, waar we een enorme "sprong" voorwaarts zullen maken.

Sterrennavigatie is een oude vaardigheid waarbij de sjamaan of priesteres/priester een specifiek bewustzijn zou hebben om het pad van de aarde in een bepaalde richting te leiden. Bij de Leeuwenpoort worden we geroepen om ons Bewustzijn op een hoge frequentie te houden, zodat we de aarde bij haar volgende cyclus naar een hogere frequentie kunnen leiden. Samen creëren we een Net van Licht dat het Bewustzijn op Aarde door de Poort naar de volgende cyclus van Creatie en Manifestatie zal tillen.

Om dit te doen moeten we onze focus in het Hart en op Liefde, Mededogen en Vrede houden. We kunnen niet worden afgeleid door de problemen van de neerdalende oude aarde die woede en angst veroorzaken. We moeten standhouden en helpen om de grote sprong voorwaarts te maken!

Terwijl we ons voorbereiden op deze transit, ervaren we ook de fysieke effecten van deze afstemming in onze rol als Star Navigators. Er is wat Aartsengel Michaël een "triangulatie" noemt gaande tussen het Galactische Centrum en de Pijnappelklier en Hypofyse, en tussen de Hypofyse en Pijnappelklier en de Thymus (Hoge Hart). Hierdoor ontstaat een etherische octaëder die functioneert in het navigatieproces.

Dit krachtige proces heeft fysieke symptomen van zuivering en expansie in het hoofd/de sinus en de oren gecreëerd. Vooral de oren, aangezien, zoals je misschien weet, de "Galactische Antenne" zich in de Binnenoren bevindt in een botstructuur die lijkt op de Galactische spiraal. U kunt last hebben van verstopte oren of intens oorsuizen, of verstopte sinussen als deze delen van het lichaam worden vrijgemaakt en uitgelijnd.

Er kunnen ook problemen met het Hartcentrum zijn met intense gevoelens die het hart overspoelen als het Hogere Hart wordt geactiveerd. Je voelt je misschien "all over the place" terwijl je je als navigator afstemt. MAAR... het idee is om in staat te zijn je centrum vast te houden en je patroon van Vrede en Liefde vast te houden, wetende dat je voor de Aarde vasthoudt.

De Sirian Star Teachers leerden dat de aarde als een boot was, die ze de "Boot van miljoenen jaren" noemden die de kosmos doorkruiste. De Goden/Neters waren de Zeevaarders. Nu, op de Nieuwe Aarde, zijn we de Navigators geworden terwijl we de verantwoordelijkheid voor onze koers op ons nemen!

Dit is dus een tijd om wakker en bewust te zijn en je te concentreren op het bewaren van het evenwicht, zodat de "boot" soepel op de stroom kan bewegen en niet op en neer gaat en ons duizelig maakt!

De 3e afbeelding hier toont een driehoekige Tachyon-hanger in diep Indigo die ik moest dragen om dit proces te ondersteunen. Het heeft beide driehoekige vormen en helpt de energie naar het nulpunt en vervolgens naar de octaëder te verplaatsen.

Fijne week allemaal!
**Door Celia Fenn