donderdag 1 augustus 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Woensdag 31 juli 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Woensdag 31 juli 2019

WOWWWW Een GIGANTISCHE FREQUENTIESTIJGING van een SEXDEZILLIARDE!!!! [getal met 99 nullen].

De krachtige drukgolven zijn goed te voelen; druk op je skelet en mn op je borstbeen! Alsof je in elkaar gedrukt wordt.
Vannacht rond 01.00 uur een SR piek >130 Hz en een flinke zonnewind die de aarde inmiddels heeft bereikt!! Dit doet ons zenuwstelsel flink opschudden!!.

Deze energieën razen via je kruin als een F16 door je zenuwstelsel en breekt voorgoed oude patronen af.
Symptomen; een zonnewind geeft emoties, een daas gevoel in je hoofd, mega onrust, spanningen/stress, hoofdpijn, zweten, dizzy, moe zijn doordat de oude energie omhoog getrokken wordt om te zuiveren via de celstofwisseling=schildklier= stem =emoties=blauwdruk=chakra 5=ether snaren= je gevoels-snaren die nu gezuiverd worden en alles lostrillen wat niet in liefde en licht is!


De oude energie komt vrij en wordt als een magneet aan de oppervlakte getrokken om afgebroken te worden.

Dit gaat via chakra 7 en chakra 6= electromagnetische patronen/gevoelssnaren= trillingsnaren waarop vervolgens de schildlklier reageert dmv heel actief opeens te zijn of volledige passief.

De schildklier regelt de basis celstofwisseling. De ene dag raas je als een gek door je huis om schoon te maken, op te ruimen, de andere dag ben je volledig uitgeteld en passief. Dat is het gevolg vd energie stormen totdat je de balans hebt gevonden.

Was ik voor mijn ascensie een actieve levenslustige vrouw die een 24/7 fulltime baan had op een intensive care vh umcg, daarnaast de hele wereld over reisde en 2 x per jaar ging skiën, diepzeeduiken, tennissen, en daarbij een sociaal persoon was.

Nu tijdens mijn ascensie het tegenovergestelde; een kluizenaar, enorm teruggetrokken in mezelf, einzelgänger die met rust gelaten wil worden, stilte, rust en bezinning nodig heeft. Alles is me snel teveel en snel ook overprikkeld.

Van een wervelwind ben ik nu een kabbelend beekje en het bevalt me PRIMA, ik kom weer tot de kern= o point van wie ik in wezen ben.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten en channelings over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!


Marjolein Ingrid Soulpursang