dinsdag 20 augustus 2019

5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang


5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
Een megastijging aan instroom van hoogfrequent licht!
We zitten nu hoog in de 5D energie portaal= een enorme en ongekende instroom van het licht stroomt over en in ons energienetwerk=onze blauwdruk! Deze bestaat uit ragfijne spinnenweb draadjes [arachnoïdeal web] en is zeer gevoelig!
Dit lichtrasternetwerk wordt geactiveerd en uitgelijnd oftewel onze ziel ontwaakt! Fotonen energie verbindt zich met onze hersenvloeistof= vloeibaar licht en komt binnen via onze fontanel, vandaar ook het drukkende gevoel op de kruin. Via het cranio-sacraal ritme wordt vervolgens ons hele zenuwstelsel voorzien van dit hoogfrequent licht middels de drukgolven die sterk voelbaar zijn in de nek, tussen schouderbladen, heiligbeen en stuitje. Het vloeibare licht drukt in letterlijk weer in de juiste lichaamshouding=vorm=blauwdruk. Dit maakt veel spierspanningen en bandenpijnen vrij in het lichaam.

De instroom van hoogfrequent licht in ons ragfijn lichtnetwerk systeem is nu zo enorm sterk dat de uitstroom van alle oude duistere energie uit de celgeheugen ook gigantisch sterk is en in kracht toegenomen. Hoe sterker de instroom van lichtinfusies in de cellen des te sterker de uitstroom van het oude geheugen data uit vorige levens en generaties in 3D.
We worden steeds en steeds gevoeliger nu ons hart steeds verder geopend wordt en alle oude lagen van pijn verwijdert worden. En dus voelen we ook meer en meer de immense pijn die gepaard gaat met de uitstroom van het oude duistere 3D geheugen data uit de cellen.
De ascensie klachten kunnen dus enorm versterkt zijn nu we steeds verder komen in onze ontwaking. De megastijgingen stromen binnen en geven als reactie op deze hoge instroom een enorme uitstoot aan afvalstoffen. Door deze hoge uitstoot van afvalstoffen heeft ons lichaam het extreem zwaar om deze aanbod aan afval te verwerken middels de lever, huid, darmen, nieren en blaas. Deze organen raken nu overbelast wat je dan merkt aan hevige emoties als woede, frustratie, agressie, angst, onmacht. Puur de verstopte afvoer door de opgehoopte afvalstoffen. Vandaar dat RUST nemen zo belangrijk is. Zelf lig ik regelmatig overdag in bed, gordijnen dicht. In het donker kalmeert mijn zenuwstelsel en kunnen de organen hun werk doen om de afval door te laten stromen. Overdag is het licht zo fel en dat activeert voortdurend ons toch al overprikkeld zenuwstelsel. PAS DUS OP MET TEVEEL PRIKKELS!
Symptomen; benauwd, stress, onrust, darmkrampen, immense pijnaanvallen, hoofdpijn, achterhoofd, nek en voorhoofd, pijn tussen de schouders ,kaakpijn, wazig zien, pieptonen horen, zware opgeblazen buik en gespannen middenrif, druk en duwpijnen langs wervelkolom en schedel, snel misselijk, hartritmestoornissen, veel pijn linkerborstkas en linkerlong= opgehoopte gassen door het niet volledig ontplooien van de linker long onderkwab, grieperig. Veel voedsel niet meer kunnen verteren/verdragen, veel behoefte aan water en rust, stilte zonder afleiding en stoorzenders als tv, kranten, mobiel,sociaal zijn etc.
Zelf volg ik dagelijks Martha Krul❤️ en Diederick Van Lottum❤️ Heerlijk om hun updates te lezen en ze te mogen ontvangen! Een echte aanrader!
Ben benieuwd naar jullie ervaringen!