zaterdag 24 augustus 2019

5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang ~ 23 aug 2019


5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
De krachtige 'doordrukkende"" lichtgolven zijn vandaag nog eens 6700x versterkt tov gisteren inclusief SR tot 101 Hz en binnenkomende zonnestormen KP 2. 
Kenmerken; onrust, vol hoofd, niet goed kunnen aarden, hartritmestoornissen, storingen zenuwstelsel, overprikkeling, emotioneel, maag-darmklachten, snotterig, rillen, trillen, shaken en beven
Ik voel een enorme lymfestroom[ galactisch lichaam=immuunsysteem] op gang komen, vanuit mijn voeten naar boven toe via de grote lymfezak tussen de navel en achterste 2e lumbale wervel [durale zak] dan door de borstkas heen en uitmondend in de keelchakra= lymfe wordt in de beide halsaderen weer afgevoerd en zo weer in het bloedsysteem gebracht.

Het lymfe sleurt het donkere brakke en stilstaande levenswater mee. De ene inzicht na de andere volgt na het op gang komen van deze stroming. In 3D komt deze brakke gestagneerde energie niet verder dan de lymfezak tussen L2 en de navel. Dit markeert dan ook typisch het duale brein van macht en onmacht en in termen van goed en fout. Hier speelt ook de ademhaling een grote rol voor de doorstroming vd overvolle "'lymfe-afvalzak"'. Zie hiervoor de update van 21 of 22 aug. van Diederick Van Lottum over ademhalen! Ik volgde zijn oefening gelijk op en de volgende dag stroomde de troep los die ik letterlijk inhield. Gaf eerst meer klachten, maar nu stroomt de lymfe al veel beter door en dat geeft ruimte!
In 5D werken deze niet langer voor ons en hebben we ons over te geven aan ons gevoel. Lukt je dat dan zal uiteindelijk de oude 3D energie op gang komen en voelen we ons overspoelt met deze vrijgekomen oude 3D ego-energie. Duistere brakke energie wordt vrijgegeven. Alsof je door de dood heen gaat. De grootste angst van ons ego is de dood en de grote leegte.
Het is de doodstrijd van het ego die met alle geweld wil blijven leven in 3D en alles er aan zal doen om JOU bang en klein te maken als jij je patronen verandert. en je ego niet gehoorzaamt! Het ego gaat zijn macht en grip op jou verliezen dat maakt hem doodsbang en daardoor maakt hij zich heel groot en dreigend! 
De enorme hunkering naar ver-lichting van je lijden wint! We willen ons weer verbinden met het licht, de bron van alle leven op aarde en hebben nu de navelstreng {Nervus Vagus] met ons oude ik door te knippen. De duistere energie komt dan vrij en dat ervaar je als een zwaar wolkendek over je heen waar je niet doorheen lijkt te komen en zwaar gebukt onder lijkt te gaan.
Nu voel je HOE zwaar het ego is, hoe ZWAAR en DREIGEND het jou klein en onderdrukt houdt als een klein en afhankelijk kind die jou gevangen houdt in een wurgende angstgreep.[keelchakra] Vandaar de vele klachten. Hoe sterker de "'doordruk"' lichtgolven binnenstromen in ons lichaam hoe sterker de uitstroom van het oude in de vorm van ascensieklachten.
Dit kost tijd, stilte, ont prikkeling van ons toch al overbelaste zenuwstelsel oiv felle licht, rust en overgave zodat ons lichaam het ook kan gaan opruimen via de spijsvertering organen! De nervus Vagus activeert de spijsvertering en remt daarmee je activiteit= siësta tijd dus!, net zoals je na een maaltijd rust neemt om te verteren= biologische orgaanklok.
In 3D voelen we dat niet eens meer; we multitasken! Terwijl we eten checken we onze mobiel of kijken tv, lezen de krant etc.
In 5D merk je dat je dat nu op gaat breken. We komen in een ander en natuurlijker levensritme!
De krachtige kosmische "'doordruk'' golven drukken nu al je galactische poorten open =lymfestroom/lichtstroom komt op gang. Het gestagneerde dode lymfe komt hierbij vrij alsof er een verstopte riool over je heen spoelt; ego shit opruimen [darmen bevatten het meeste lymfe].
Hier gaan we dus massaal doorheen, grote opruiming en loslaten van ons verleden, onze schaduw aura vol angst, pijn, lijden, schuld en schaamte wordt gezuiverd en getransformeerd in kristallijnen licht!
Zelf volg ik dagelijks de energie update van Martha Krul en Diederick Van Lottum Heerlijk om hun updates te lezen en ze te mogen ontvangen! Een echte aanrader!
Ben benieuwd naar jullie ervaringen!
Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten