dinsdag 13 augustus 2019

De Andromedanen - Een Nieuwe Spirituele Wereld / Gechanneld via Natalie Glasson -

De Andromedanen - Een Nieuwe Spirituele Wereld
Gechanneld via Natalie Glasson -
Original Source: Sacred School of OmNa

 
Wat voel je van de wereld om je heen?
Wat voel je van de wereld binnenin je?
Waar komen je overtuigingen uit voort en hoe formuleer je het leven dat je op Aarde creëert?
Deze vragen nodigen je uit om dieper te kijken naar alles wat je zelf waarneemt en de wereld te evalueren waarin jij het middelpunt bent. De manier waarop je jouw innerlijke en uiterlijke wereld waarneemt evenals jouw verantwoordelijkheid binnen jouw realiteit is de sleutel tot de manier waarop je door alles wat de Schepper is navigeert. De sleutel om de Schepper te vinden is door te beseffen dat je gevoel voor de wereld in en om je heen voortdurend verschuift en fluctueert terwijl je geleidelijk aan de uitgestrektheid van jouw wezen aanvaardt. Acceptatie is een instrument dat aan alle gebieden van jouw werkelijkheid, zowel spiritueel als fysiek, kan worden geschonken; het is om de expansieve aard van de Schepper te voelen in alles wat je bent en doet.
Jouw uitgestrekte natuur zijn de onbeperkte mogelijkheden, kansen, creaties en wijsheid die de Schepper is. Daarom staat er niets vast, op een bepaalde manier of onbeweeglijk. Alles heeft een stroom, beweging en grenzeloze mogelijkheden. Kun je het Universum van de Schepper op deze manier herkennen? Belangrijker nog, kun je jezelf op deze manier herkennen? Kun je de wereld waarin je bestaat op deze manier herkennen? Het is mogelijk dat je dit niet, of misschien slechts gedeeltelijk, kunt doen vanwege zowel de intensiteit als de dichtheid van de structuur en de realiteit van de Aarde. Moeder Aarde en de realiteit van de Aarde nodigen je uit om voorbij alles wat je op dit moment voelt te bewegen naar een nieuwe waarneming van alles dat er is.
In deze tijd van ascensie is het alsof je via een tunnel een nieuwe wereld binnenkomt. Je laat je huidige leven niet achter je en neemt zelfs geen afscheid van de Aarde, maar je vergroot jouw vermogen om de wereld om je heen en binnenin jezelf te voelen, waardoor je een nieuwe realiteit voor jezelf waarneemt. Deze ascensie verschuiving is sterk verbonden met jouw vermogen om de stroom, beweging en grenzeloze mogelijkheden van de energie van de Schepper te belichamen. Dit doen is voorbij de manier gaan waarop je momenteel jezelf en de realiteit waarneemt, zelfs voorbij jouw overtuigingen over hoe de wereld is en zou moeten zijn. Wij, de Andromedanen, nodigen je uit om je bewust en gewaar te zijn van alle geloofssystemen en gedachten die je creëert en te verklaart over hoe de wereld is en zou moeten zijn. Dit denkkader houdt je alleen vast in de ruimte van een gefixeerde en onbeweeglijke realiteit. De affirmatie die voor jou beschikbaar is,
Ik besta eeuwig in de stroom, beweging en grenzeloze mogelijkheden van de Schepper.
Deze uitspraak kan worden uitgesproken wanneer je gedachten hebt over hoe de wereld voor jou is en zou moeten zijn. De toepassing van deze affirmatie zal de manier waarop je de wereld in en om je heen aanvoelt veranderen, waardoor je de onbegrensde mogelijkheden, kansen, creaties en wijsheid van de Schepper kunt ervaren. Wees je ervan bewust dat je geest tijd nodig kan hebben om de nieuwe wereld en realiteit die voor je ogen opkomt te analyseren, zowel op fysiek als spiritueel niveau. Als je in de war of neerslachtig wordt, weet dan dat je geest tijd nodig heeft om zich aan te passen en de expansieve energie van de Schepper te accepteren, en dat je nu vraagt om te belichamen, te ervaren en te leven zoals op Aarde. Je focus terugbrengen om je opnieuw te verbinden met de stroom, beweging en onbegrensde mogelijke energie van de Schepper zal meer helderheid en vrede binnenin je wezen bevestigen tijdens deze overgang. 
Herhaal de affirmatie: 'Ik besta eeuwig in de stroom, beweging en onbegrensde mogelijkheden van de Schepper' tijdens de meditatie en wanneer je jezelf toestaat om de opening van je wezen en de stroom van de energie van de Schepper door je heen te voelen, zal dat je daarbij enorm helpen. Nodig jezelf telkens uit om na te denken over wat je ziet, voelt of herkent terwijl je de stroom, beweging en onbegrensde mogelijke energie van de Schepper ervaart. Wees je ervan bewust dat elke keer dat je mediteert om je te verbinden met de energie, jouw ervaring anders kan zijn. Hoe meer je kunt wennen aan de energie van stroom, beweging en grenzeloze mogelijkheden van de Schepper, hoe gemakkelijker het voor jou zal zijn om vanuit jouw werkelijkheid te belichamen, te herkennen en vanuit jouw werkelijkheid te creëren.
Stel je voor wat je zou kunnen creëren vanuit de goddelijke stroom, beweging en onbegrensde mogelijke energie van de Schepper. In welke realiteit zou je leven? Wat voor soort persoon zou jij zijn? Hoe zou jouw ervaring van de Aarde eruit zien? Het is belangrijk om de tijd te nemen om echt na te denken over jouw integratie en creatie met deze kwaliteiten van de Schepper.  Met bezinning zul je beginnen te beseffen dat zelfs wanneer je je voorstelt hoe jij of jouw leven eruit zou zien als je een energie en ervaring creëert die is gefixeerd, op een bepaalde manier of zonder beweging. 
Om door de tunnel binnen te gaan en een nieuwe spirituele wereld te creëren voor jezelf en anderen op de Aarde en de innerlijke niveaus, is het nodig om je te concentreren op de energie van de Schepper in het huidige moment, beseffend dat deze energie voortdurend aan het verschuiven en fluctueren is. Accepteer daarom een idee of inzicht als jouw eigen idee of inzicht, als jouw realiteit en ervaring. Laat het dan stromen, wees grenzeloos en vol beweging zodat het zich kan ontwikkelen tot iets dat groter en uitgebreider is dan je op dit moment kunt waarnemen. Laat het gevuld zijn met de kwaliteiten van de Schepper van onbegrensde mogelijkheden, kansen, creaties en wijsheid. Laat de schepping geleid worden door de Schepper, zo mooi, krachtig, zalig en oneindig als de Schepper wenst! In werkelijkheid geef je datgene over wat je voelt vanuit de stroom van de Schepper, waardoor het in overvloed binnen jouw wezen en werkelijkheid kan stromen.
Er is nog steeds behoefte om je te concentreren op datgene wat je wenst en verlangt in jouw realiteit, dit is essentieel. Merk echter op wanneer je in beslag wordt genomen door een vaststaande omstandigheid, ervaring of schepping. Als er na een tijdje geen beweging of stroming is, is het nodig te beseffen dat je de onbegrensde mogelijkheden, kansen, scheppingen en wijsheid beperkt of zelfs verwerpt. Als dit je werkelijkheid is, dan is dat een behoefte om je zoveel mogelijk te verbinden met de stroom, beweging en onbegrensde mogelijkheden van de Schepper. Ik besta eeuwig in de stroom, beweging en onbegrensde mogelijkheden van de Schepper'. Het is niet alleen een verbinding, maar ook een bestaan binnen deze heilige kwaliteiten van de Schepper.
Als je eenmaal datgene begint te begrijpen en te ervaren waarover wij, de Andromedanen, het hebben, zullen we de wereld in en om je heen opnieuw gaan bekijken. Dit betekent dat situaties en omstandigheden over de hele wereld die onwrikbaar lijken, zullen beginnen te transformeren. De mensheid zal zichzelf en hun realiteiten niet langer erkennen als vaststaand, op een bepaalde manier of onbeweeglijk, waardoor een nieuwe spirituele wereld voor iedereen te ervaren zal zijn. 
Als we het hebben over een nieuwe spirituele wereld, dan bedoelen we een wereld die gebaseerd is op de spirituele aard van ieder wezen dat op de Aarde aanwezig is. Stelt u zich eens voor, het is een uiterst spannend idee en concept; een wereld die gebaseerd is op de spirituele aard van ieder wezen dat op de aarde aanwezig is. Wij nodigen je uit om te mediteren op dit idee en te erkennen wat je waarneemt, en je vervolgens te verbinden met jezelf als eeuwig bestaand in de stroom, beweging en grenzeloze mogelijkheden van de Schepper, wat verschijnt er dan voor jou? Eeuwig bestaan in de stroom, beweging en onbegrensde mogelijkheden van de Schepper is jezelf, de wereld en het ascensieproces van allen bekrachtigen. Dit is een krachtige ervaring en transitie van ascensie naar ervaring nu.
Als je meer wilt begrijpen of ervaren van wat we vandaag met je hebben gedeeld, roep ons, de Andromedanen, dan alstublieft op en wij zullen je liefdevol omringen en alles wat van toepassing is, met je delen.
In constante ondersteuning en liefde,
De Andromedanen
Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl