woensdag 28 augustus 2019

5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang Dinsdag 27 augustus 2019


5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang 
Dinsdag 27 augustus 2019
Wowwwww wat een geladenheid in de atmosfeer! De energie is van 145 nullen [gisteren] naar 3000 nullen vandaag gestegen! Ik voel de energiedeeltjes tegen elkaar knallen [electronencrash]
Het voelt aan alsof er ieder moment een enorme onweer gaat losbarsten. We voelen de vele ontladingen aankomen.
Een enorme tsunami van "'doordrukgolven"' komen via onze kruin binnen en vervolgen hun weg langs de wervelkolom- route, ze zijn vooral voelbaar in de nek en tussen de schouderbladen en het bekken. 
In het achterhoofdsgat bevindt zich veel vloeibaar licht= liquor en de kosmische instroom aan fotonen energie verbindt zich met ons fysieke licht=liquor. Dit licht kent een eigen ritme= cranio-sacraal ritme en gaat ver voorbij de 3e dimensie. 

Het is verbonden met de 5e dimensie en is genezend oiv binnenstromende high solar rays. In de 5e dimensie leren we te vertragen, onthaasten, te rusten, overgave, naar binnen keren en zo de gewonde ego-fragmenten te helen. Het is onze natuurlijke levensstroom en lijkt als een tegenstroom te staan op de 3D gerichte levensstijl. Des te dieper we naar binnen keren in onszelf des te meer we geconfronteerd worden met de niet geheelde delen en vele levens uit onze 1e chakra naar boven halen om los te laten en te transformeren. We zakken letterlijk dieper en dieper in ons heilig bekken die de enorme wijsheid heeft van eeuwenoude kennis. Geeft veel druk en spanningsklachten rondom de schedel en hele wervelkolom nu alle zenuwportalen geopend worden.
Symptomen;
hoge drukklachten mn nek/schouder/borstgebied, loskomen van veel oude zeer en herbelevingen= herkennen en integreren, slijm, hoesten, druk op borstbeen, trillen en rillen, stress, onrust, benauwd ,paniekerig, slaapstoornissen, overbelaste spijsvertering oiv zeer grote hoeveelheden aan afvalstoffen, hormonen uit balans= enorm snel prikkelbaar,, moe. drukkend gevoel op de schildklier en voorhoofd, wazig zien etc

Ben benieuwd naar jullie ervaringen!
Marjolein Ingrid Soulpursang❤️

1 opmerking: