donderdag 29 augustus 2019

Universele Update 29-8-2019 Door Diederick Van Lottum


Universele Update 29-8-2019
Door Diederick Van Lottum
πŸ‘€De energie: VERWARREND - en ALL OVER THE PLACE..... waar moet ik beginnen? 
We willen zoveel gedaan krijgen op het moment, zoveel ( transformerende ) ideeΓ«n die uitgewerkt moeten worden. Het kan een chaos lijken, of zijn... πŸ˜‰zoals bij mij op het moment. 
De drukkende energie van nu is de πŸŒ”NIEUWE MAAN, die al sterk voelbaar is. Je kunt je zwaar, loom, en onwijs moe voelen. Tegen het depressieve aan. De laatste loodjes wegen het zwaarst... en de energie van Augustus, is bijna op zijn eind. September zal een geheel andere energie met zich meenemen. Ik “voorspel” een zeer UPLIFTENDE energie in de maand september. 
Wat is er veel los gekomen deze week. Vooral in de hogere centra, dagen niezen, hoesten. Maar het is letterlijk of we nu meer vrij uit kunnen ademen, en het benauwde gevoel wordt opvallend minder. Je kunt nu meer vanuit het middenrif gebied ademhalen, de doorstroming is verbeterd. 


Afgelopen week sprak ik over de nek/engel chakra die bij velen voelbaar is geweest. Deze energie heeft inmiddels een weg gevonden via onze schouders ( die ook erg zwaar konden zijn de afgelopen dagen! ) naar onze handen! 
Heb jij je handen voelen gloeien de afgelopen dagen? Er stroomt onwijs warme energie vanuit de nek, naar de handen. Wrijf eens goed in je handen ( hand chakra s actief maken ) en leg ze daar waar jij ongemak ervaart. Breng vanuit de achterkant van je nek de energie naar je handen, en voel hoe je een blokkade in beweging kunt brengen op deze manier. 
Hierin geld; oefening baart kunst! Maar blijf het dagelijks oefenen. Dit helpt in het proces,’en zorgt er ook voor dat je minder fysiek ongemak ervaart. 
Mercurius is op dit moment van grote invloed... Mercurius geeft een boost aan onze persoonlijkheid, en maakt ons ook bewust van elk klein detail waar nog aan gewerkt mag worden. Dit is de reden waarom alles zo opvalt nu. We kijken tot in detail naar dat wat nog aandacht nodig heeft. Zowel op emotioneel, fysiek, en psychisch vlak. 
Doordat we ons bewust worden van de details, kan er ook een gevoel van ongemak om hoog komen.. “ja maar ik moet dit nog, en zus en zo....” het lijkt allemaal te veel. Er ligt hierdoor onderhuids agressie op de loer. Wees je bewust van je uitspraken, en invloed op anderen.
😬——> dit is ego. Het gaat ons nooit snel genoeg, en te langzaam is ook weer niet goed. Just GO with the FLOW. Martha Krul heeft hier een leuk stukje over geschreven vandaag op haar pagina! 
Probeer altijd weer terug te gaan naar je hartcentrum wanneer je je gejaagd voelt. Ik heb het zelf meerdere keren per dag nodig op het moment. Neem je moment, als is het een minuut of 2!..
Benieuwd naar jullie ervaringen. πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
Liefs Di.