zaterdag 17 augustus 2019

Als pijn losgelaten wil worden die ons lichaam nog opgeslagen heeft ~ Tamara Beekmans


Als pijn losgelaten wil worden die

ons lichaam nog opgeslagen heeftSommige periodes van groei zijn zo verwarrend, dat je niet eens inziet dat er groei gaande is. Dit komt doordat je pijn ervaart, die je lichaam nog opgeslagen heeft, maar die het wel los wil laten. Het (emotionele) lichaam heeft het nodig om te helen. Je kunt je hierdoor vijandig, boos of depressief voelen. Het zou nooit bij je opkomen dat je in een proces van verandering zit, om feitelijk groter te worden, spiritueler, dan je eerst was.

Die periodes waarin iets in jezelf lijkt te wachten, onzeker over wat de volgende stap zou moeten zijn en waarin je leert uithouden en er niets van te vinden, zullen achteraf gezien de periodes worden die het meest waardevol blijken. Maar als je er middenin zit, herken je het niet, het is je blinde vlek.


Juist in die fase kun je leren je te realiseren dat je jezelf aan het voorbereiden bent op de volgende stap van een nieuwe bewustzijnslaag. Een nieuwe fase in je leven die eraan komt, die naar alle waarschijnlijkheid een nieuw niveau van je bewuste ego gaat worden, wat op het punt staat voelbaar te worden voor jezelf en zichtbaar in de buitenwereld.

Wat we nu aan het doen zijn in ons ascensie-proces, het proces van ontwaken, is nog NOOIT eerder gedaan op de Aarde. Dus de meesten die op deze planeet wonen, sommigen zelfs al 50, 60, 70, 80 jaar, hebben dit moeten dragen met een zeer dicht en zwaar koolstoflichaam. Nu pas vindt deze collectieve metamorfose in onze bewustzijnsvelden plaats. We zijn allemaal aan het upgraden naar deze Kristallijnen structuur, inclusief de upgrade van je DNA, evenals elke cel in je lichaam. Dit is geen eenvoudige transformatie, maar we zitten er allemaal al in. Er zijn je al vele pioniers voorgegaan in het bewustzijnsproces van ego naar hartsbewustzijn, waardoor de weg voor je is vrijgemaakt. Daarnaast heb je ook nog je gidsen en engelen die je bijstaan.
Hier gaat ook het jaarprogramma over, om het ego bewust en functioneel te maken ten op zichte van je ziel en jouw ziele-opdracht, zodat je heel snel door dit transformatieproces heen kunt gaan, waarin innerlijke vrijheid een grotere plek in je leven krijgt.

Blijf positief en laat deze transformatie zich ontvouwen in jou. Vertrouw op je proces.
Wij zijn degenen die deze prachtige veranderingen creëren. Hoe bijzonder is dat! Neem even de tijd, adem diep in, eer echt de Ziel die je bent en deze verbintenis om terug te keren naar het Licht dat je bent en altijd bent geweest.

Haal nog een keer adem en eer en erken allen die naast je lopen en je helpen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Vanaf september start er ook een jaarprogramma Mannenkracht, speciaal voor mannen. Meer info vind je hier.
Hartegroet Tamara Beekmans ©
Oprichtster en directrice van de Vrouwenkracht Academie 2013-2019 en de Vrouwenkracht Methode®.
Tevens auteur van: De roep van de hooggevoelige vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten