maandag 19 augustus 2019

Fran Thielemans ~ De laatste weken van augustus

 Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, lucht, boom, buiten en natuur

Fran Thielemans


Deze laatste weken van augustus voelen aan alsof we in een wasmachine om en om werden gedraaid, lang gespoeld, en uiteindelijk nog een rondje droogtrommel krijgen om zeker het (door je Hoger Zelf) gewenste resultaat te krijgen.

Nu begin je te zien hoe de grote veranderingsbeweging in je leven zich aftekent. Je voelt op welke aspecten zich de grootste keerpunten bevinden. Je wéét dat je visie en ideeën rond bepaalde dingen nu echt aan het veranderen zijn, en dat je steeds minder weerstand voelt naar vernieuwing die bij je hoort . 


Ook in je dromen wordt er hard gewerkt, aan je weerstanden, aan het creëren van nieuwe openingen, aan voorbereiding op de komende jaren - waarin elk van ons stilaan beweegt naar een heel nieuwe setting. 

Voor sommigen zal dit een steeds sterkere bevestiging zijn van de weg die ze al een tijd gaan, en ze zullen steeds meer nieuwe elementen zien opduiken, wat vreugde geeft. Anderen zullen eerst nog door diepgaande loslaat-scenario's gaan, - maar die zijn tegelijk grote openingen naar dingen die veel meer vreugde, vervulling en vrede brengen dan het huidige. 

En dat is een belangrijk besef: dat je altijd aan het bewegen bent naar een hoger niveau van zijn, aangedreven door je hoogste zelf, en dat je deze beweging lang kan tegenwerken, maar nooit verhinderen, want het licht, jouw Licht, breekt er altijd doorheen, altijd. (Tussen haakjes, behoorlijk sterke energie vandaag, zeker vanavond);
5 o

Geen opmerkingen:

Een reactie posten