woensdag 14 augustus 2019

Tijdlijn van Jeffrey Epstein’s ‘zelfmoord’ ~ admin-KC


Tijdlijn van Jeffrey Epstein’s ‘zelfmoord’



Jeffrey Epstein
Steeds meer mensen zeggen het: de feiten rond de ‘zelfmoord’ van de al eerder veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein in zijn cel in New York zijn zo bizar dat zelfs de grootste samenzweringstheorieënhater nu toch begint te twijfelen. Dus dat is in ieder geval winst voor het ontwakingsproces van de mensheid!
We gaan hier maar even een tijdlijn bijhouden van de Epstein-zaak, zodat we het overzicht niet verliezen. Om het makkelijk leesbaar te houden, plaatsen we de meest recente ontwikkelingen steeds bovenaan.

Dinsdag 13 augustus – Het Amerikaanse ministerie van Justitie zet twee bewakers en de directeur van het
Metropolitan Correctional Center in New York voorlopig op non-actief vanwege alle zaken die er fout zijn gegaan rond de vermeende zelfmoord van Epstein.
De bewakers zouden achteraf de logboeken vervalst hebben om het te laten lijken alsof ze wel degelijk ieder half uur bij Epstein waren gaan kijken, zoals de regels voorschrijven.

Dinsdag 13 augustus – Volgens de Britse kant The Mirror heeft de FBI een zwart adresboekje van Jeffrey Epstein in hun bezit waarin al zijn contacten met naam en telefoonnummer(s) vermeld staan. Daaronder zijn naar verluidt 301 Britten.
Enkele bekende namen die genoemd worden: Mick Jagger, Simon Le Bon, Richard Branson, Naomi Campbell, Tony Blair, Richard Branson en – uiteraard – Prins Andrew. Deze laatste wilde kennelijk te allen tijde bereikbaar zijn voor Epstein, want hij staat met maar liefst 16 telefoonnummers vermeld.


Natuurlijk betekent dit niet direct dat al deze figuren ook betrokken waren bij seksuele praktijken met minderjarigen, zoals Epstein zelf. Maar het biedt de FBI, die inmiddels een 2.000 pagina’s dik dossier over Epstein opgebouwd schijnt te hebben, wel een mooi houvast om het hele pedonetwerk van Epstein in kaart te brengen.

Maandag 12 augustusCreepy feit 1: Aan de Wikipedia-pagina van Ghislaine Maxwell, de rechterhand van Jeffrey Epstein die beschuldigd wordt van het ronselen van minderjarige meisjes voor Epstein, is vandaag toegevoegd geweest dat zij is “overleden op 30 augustus 2019“. Een dag die nog moet komen, dus (zie afbeelding hieronder).
Een flauwe hack, of het gevolg van een regel binnen de Illuminati dat iedere duistere daad die ze gaan plegen, op één of andere manier van tevoren publiekelijk aangekondigd moet worden?
De toevoeging is inmiddels weer verwijderd.


Creepy feit 2: Een gerucht dat sinds het ‘overlijden’ van Jeffrey Epstein rondzingt op het web is dat er een lid van het Britse koninklijk huis overleden is, of wellicht binnenkort zal overlijden. Staat Prins Andrew, die genoemd wordt als frequent bezoeker van Epstein’s pedo-eiland en waarschijnlijk dus veel weet, op de planning om hetzelfde te overkomen als Epstein?

Maandag 12 augustus – Verschillende media zeggen dat Jeffrey Epstein een gedetailleerd dagboek bijhield over al zijn activiteiten, en wie daar aan meededen. Niemand lijkt echter precies te weten wie dat dagboek nu in zijn bezit heeft.

Maandag 12 augustus – De FBI doet een inval op Jeffrey Epstein’s pedo-eiland, onderdeel van de US Virgin Islands in de Caribische Zee. De Britse krant The Daily Mail schrijft: “The temple has been of great interest to members of the QAnon community, who had been talking about the island long before Epstein’s arrest“. Een zeldzame erkenning van het werk van de QAnons door de mainstream media!

Maandag 12 augustus – De advocaten van Jeffrey Epstein hebben zelf ook een lijkschouwer ingehuurd om onderzoek te verrichten op het lichaam van ‘Epstein’, en hebben ook verzocht dat deze lijkschouwer aanwezig mocht zijn bij de officiële lijkschouwing. Dit verzoek werd ingewilligd. Opvallend genoeg blijkt het hier om een bekende naam te gaan: Michael Baden.

Deze Baden was in de jaren ’70 zelf chief medical examiner van New York en maakte ook deel uit van de parlementaire commissies die de verdachte moorden op JFK en Marten Luther King onderzochten. Beide keren werd er geconcludeerd dat er “niets bijzonders aan de hand was”.
Maandag 12 augustus – Er is inmiddels lijkschouwing verricht op het lichaam (waarvan men er dus vanuit gaat dat dat van Jeffrey Epstein is), maar de resultaten daarvan worden nog niet bekendgemaakt. “Er is meer informatie nodig,” aldus Dr. Barbara Sampson, de chief medical examiner van New York. Wat voor informatie dat is, wordt er niet bij gezegd.


Wij vragen ons af: wordt er bij een lijkschouwing ook DNA-onderzoek verricht? Gezien het anonieme bericht op 4Chan (zie zaterdag 10 augustus) dat Epstein mogelijk verwisseld is, zouden wij daar zeer benieuwd naar zijn.

Zondag 11 augustus – In tegenstelling tot wat de gevangenisregels voorschrijven bij suïcidale gedetineerden zoals Epstein, had Epstein geen celgenoot op het moment van zijn overlijden. Deze had hij eerst wel, maar die was om onduidelijke redenen weggeplaatst.

Zondag 11 augustus – De New York Post publiceerde na het nieuws van Epstein’s overlijden een aantal foto’s waarop te zien was hoe Epstein het ziekenhuis werd binnengereden op een brancard. Mensen die deze foto’s vergeleken met foto’s van een levende Epstein, zeggen echter dat de uiterlijke kenmerken van beide personen niet overeenkomen, en dat dit dus blijkbaar niet de echte Epstein is.

Zondag 11 augustus – In tegenstelling tot wat de regels voorschrijven, blijkt Epstein niet ieder half uur gemonitord te zijn door gevangenismedewerkers tijdens de nacht van zijn overlijden. Dit wordt geweten aan ‘personeelstekort‘.
Right…er werken bijna een half miljoen mensen in het gevangeniswezen in de VS, en dan zou het complex dat één van de strengst bewaakte zou moeten zijn, te maken hebben met een personeelstekort?

Zondag 11 augustus – De advocaten van Jeffrey Epstein nemen nu ook zelf advocaten in dienst, uit angst voor een strafrechtelijk onderzoek naar Epstein’s financiën.

Zondag 11 augustus – Hoewel het Metropolitan Correctional Center in New York geldt als één van de zwaarst beveiligde gevangenissen in de VS, wordt er gezegd dat er geen videobeelden bestaan van de cel waar Epstein in zat toen hij zich naar verluidt verhing.

Zondag 11 augustus – Verwarring of Epstein nou wel of niet onder ‘suicide watch’ stond. ‘Suicide watch’ betekent dat je constant gemonitord wordt door een gevangenismedewerker en dat je in een cel zit met een hoog plafond, waar zelfmoord plegen (bijvoorbeeld door verhanging) onmogelijk is.
Er zijn berichten die zeggen dat Epstein al dagenlang van ‘suicide watch’ af was, ondanks dat hij twee weken geleden nog een zelfmoordpoging gedaan had. Dit zou op verzoek van zijn advocaat gebeurd zijn (sinds wanneer heeft een advocaat hier iets over te zeggen?). Andere bronnen zeggen dat hij daar vlak voor zijn overlijden vanaf gehaald is.

Zaterdag 10 augustus – Naar verluidt hadden Epstein’s bewakers te horen gekregen om even uit de buurt van zijn cel te blijven, “wegens onderhoud“.

Zaterdag 10 augustus – Een voormalige gevangene van de Metropolitan Correctional Center in Lower Manhattan, New York, waar Jeffrey Epstein ook zat, zegt dat het absoluut onmogelijk was om daar zelfmoord te plegen.
De lakens daar zijn van toiletpapier-achtig spul waaraan je je niet kunt verhangen, en je krijgt kleren aan waarin het onmogelijk is om jezelf te verwonden. Ook zijn de meubels in de cel niet verplaatsbaar en is er niets waaraan je iets zou kunnen bevestigen.

Zaterdag 10 augustus – 10 minuten vóór de allereerste melding van Epstein’s overlijden – via een tweet van ABC-journalist Aaron Katersky – verscheen er een anoniem bericht op het berichtenforum 4Chan waarin iemand beweert dat “hij” (blijkbaar wordt Epstein bedoeld) na de telling van 04.15 uur uit zijn cel gehaald werd “om naar de medische afdeling vervoerd te worden“. Maar geen enkele verpleegster heeft hem daar gezien, wordt er gesteld (zie afbeelding hieronder).
Daarna zou er een mysterieus bestelbusje gearriveerd zijn bij de gevangenis, waar uit de achterdeur iemand met een groene militaire outfit stapte. Dat is vreemd, stelt de bron, want in principe worden er in het weekend geen gevangenen verplaatst naar een andere locatie. Van dat busje werden blijkbaar geen gegevens genoteerd.
Dan krijgt de bron opeens te horen dat Epstein naar een eenmanscel verplaatst is en zich daar onmiddellijk verhangen heeft. De bron zegt dat hij staat te trillen, omdat hij vermoedt dat er een wisseltruc gebruikt is om Epstein naar buiten te krijgen.



Zaterdag 10 augustus – De nieuwsmedia melden dat “Epstein dood is gevonden in zijn cel, waarschijnlijk zelfmoord”. De FBI en het Ministerie van Justitie in de VS zeggen meteen een onderzoek in te zullen stellen.