dinsdag 13 augustus 2019

UNIVERSELE UPDATE ~ door Diederick Van Lottum

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

πŸ’™πŸ˜‡ UNIVERSELE UPDATE πŸ’™πŸ˜‡

13-8-2019 door Diederick Van Lottum
🎺🎺🎺🎺

De energie: gisteren was intens.. vandaag is alles wat lichter. Probeer mee te varen op de dansende energie!
Slaap kan licht zijn.. en signalen over jouw pad komen binnen via je je dromen. Je zou ze op kunnen schrijven voor duidelijkheid in de komende periode.

Probeer je vandaag te focussen op de nieuwe 5D energie.. de Retrograde van gisteren is inmiddels meer in balans, en het lichaam en de energie stemt zich hier op af. Door naar het volgende stukje groei. Wees zelf verantwoordelijk vandaag en bewust van de keuzes die je maakt.


Alles in 5D reageert direct op dat wat je uitzend.
Neem een momentje voor jezelf voor de dag begint en zet een duidelijke intentie. De komende volle maan speelt ook al mee
in het geheel en zal deze intenties versterken.

Wat heb jij tijdens de vorige nieuwe maan aan intenties naar buiten gebracht?
Dit zal je gaan oogsten na deze komende volle maan.

De komende 48u zijn een opbouw naar de Volle Maan. De maan stuurt al deze energie direct naar ons hart, en laad ons opnieuw op voor dat wat komen gaat. Je kunt het gevoel hebben in een dromerige staat te zijn op het moment. Ook hierbij is een goede aardig belangrijk anders gaan we teveel zweven.

Tijdens een wandeling in de natuur kun je de kosmische energie opnemen via de bomen, de bloemen, en het gras. Vergeet niet dat alles met elkaar in verbinding staat, en dat ALLES op elkaar reageert.

Het kan zijn dat je je moe voelt vandaag, en niet uitgerust, dit komt door de meteoren regen die nu actief is rondom de aarde. De Perseids meteoren.. ze zorgen voor een lichte slaap, en zijn ook verantwoordelijk voor de boodschappen die tijdens je slaap via dromen binnen komen.

Wees je bewust van de kracht van je visualisatie. Alles wordt versterkt op dit moment.. wat wil jij bereiken komende maand? Wat is belangrijk voor jou op dit moment? Stuur hier al je energie naartoe en laat je niet afleiden door de heftige gevoelens die nu ook kunnen loskomen.

——————————-


De fysieke transformatie:
Gisteren schreef ik een stukje over de lichamelijke symptomen en sprak hier over de gestagneerde ademhaling. Ik heb niet eerder zoveel berichten ontvangen van mensen met vragen hierover.. bijzonder dat we allemaal het zelfde meemaken!

Veel mensen vroegen mij wat dit precies is: laat ik als eerst zeggen dat ik geen arts ben. En dat als dit soort klachten aanhouden het vooral belangrijk is eerst naar huisarts te gaan.
Mijn spirituele visie: het lichaam weet wat het moet doen om zichzelf te helen.

Wanneer op momenten het hogere bewust zijn in trilling aanwezig is. Zal het via ons lichaam ons bewust proberen te maken van blokkades.

Probeer dit gevoel van ongemak dus niet af te vlakken, maar ga het aan! Adem er door heen. Ga JUIST naar dit punt toe... het heeft blijkbaar je AANDACHT nodig. Dat wat je aandacht geeft heelt, en groeit... Hoe bijzonder is het dat het lichaam kan communiceren met onze geest, en vice versa!

Elke cel reageert op de opdrachten die wij vanuit het commando centrum doorsturen.
Neem volle 100% controle over deze signalen, en help je lichaam bewust mee in dit opschoningsproces.

Het komt en gaat. We krijgen straks ook weer de ruimte om te rusten. Maar in deze dagen is onze aandacht vooral nodig rond het middenrif / longen / borst / tussen de schouderbladen.

Maak ruimte door middel van je ademhaling, en blaas je zelf op van binnenuit. Adem het nieuw in, en blaas het oude uit. Heel simpel, maar soms moeilijk om dit blijvend bewust toe te passen.

Ook jij kunt helpen andere mensen duidelijkheid te brengen door dit bericht te delen. πŸ™‚

🐝Maak er een mooie dag van..☘️
Liefs Di. πŸ’•