dinsdag 27 augustus 2019

5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang Maandag 26 augustus 2019


5D energie update van Marjolein Ingrid Soulpursang
Maandag 26 augustus 2019
WOWWWWW WAT EEN '''DOORDRUKENERGIE, WAT EEN OPRUIMING en OPSCHUDDING!!!
Zeer sterke en krachtige kosmische "doordruk" golven van kristallijnen energie komen via de kruin en door naar de wervelkolom binnen in ons hele lichaam met een SR van 47 Hz en een UV index van 5 de komende dagen. Deze versterken de ascensie symptomen mn nu tussen de nek en de schouderbladen, hoofdpijn, voorhoofdspijn, armklachten, snotterigheid, spierspanningen in en rondom je hele bovenlichaam, samengespannen middenrif, gevoel onder hoospanning en stress te staan, onrust etc. 
Deze krachtige kristallijnen energie-vortex drukt de portalen=zenuwkanalen open; de 12 poorten van de ZIEL= 12 thoracale wervels van je borstkas en geven je vleugels [nek en schouderblad chakra activatie=droomchakra]. De thoracale wervels zijn verbonden met je temporale kwab= waar je gehoorcentrum zit oftewel je slaapkwabben! Nu hoor je letterlijk wat je tegen jezelf=lichaam zegt! 


Liefdevol of angstige communicatie met jezelf beïnvloedt de Nervus Vagus [navelstrengkoord, deze NV start in de nek] dmv fysieke reacties; bloedruk, hartslag en ademhaling incl de spijsverteringsorganen. Oud zeer komt nu veelvuldig vrij bij activering oiv de kosmische doordrukgolven. Oud zeer dat stamt uit de kindertijd en de zware last die je op je veel te jonge schouders te dragen kreeg. Traumatische ervaringen liggen opgeslagen in de prefrontale cortex= je denkpatronen.
Grote hoeveelheden vervuilde slijmerige lymfe komen hierbij vrij en zoeken een plek in je lichaam waar ze naartoe kunnen, waar ruimte is,als tijdelijke opslagplek. Denk hierbij aan je bijholten, voorhoofdsholte,kaken, borstkas, gewrichtsholten, bekkenbodem, de holten waarin de organen liggen. Loopt een holte vol met oude vrijgekomen troep dan ervaar je daar de klachten en mogelijke oude onderdrukte emoties die nu vrijkomen.
De spanningsklachten/stress in dat gebied bevatten de oude donkere duistere energiewolken in de vorm van gedachtenvormen die symboliseren de persoonlijkheidsstructuur die nu bij JOU opgeladen en zeer actief en overheersend wordt.
Je mag nu de navelstreng met je oude zelven doorknippen, ze waren je van dienst in 3D en behelzen de oude emoties van schuld, schaamte, angst, vecht -en vluchtgedrag maar hebben nu geen functie meer bij het naar binnendraaiende portaal van 5D. 
Onze onbewuste negatieve aura vol met afwijzingen en zelfkritiek wordt geactiveerd=galactisch of lichtlichaam= melkwegstelsel= gestagneerde vervuilde lymfe! Deze is verbonden met onze Niermeridiaan[ bloedfilterfunctie] Deze Niermeridiaan loopt van onder je voeten via de binnenzijde van je benen door je geslachtorganen omhoog, over je buik naar je borsten dringt dan diep het kuiltje bij je hals naar binnen [grote afvoer vd lymfe via de grote halsaderen] tot in je oren [evenwicht afval, voeding]. Bij activering kun je een pijnlijk gevoel aan de binnenkant van je benen ervaren soms is er een rode lijn te zien op de huid= ''paardrijbroek" lijn. 
Al onze negatieve denkbeelden=gedachtenvormen en overtuigingen over onszelf worden nu aan de oppervlakte= onderhuids getrokken oiv de doordrukenergie en zo in het licht gezet om te transformeren!
Bij het opschonen en uitlijnen van onze blauwdrukken worden uiteindelijk onze 8 stamcellen volledig hersteld, waarbij al onze 7 hoofdchakra"s als een regenboog-vortex draaien gaan [volledige thymusactivatie], de 8e chakra dient als de gouden pot van adamtienen lichtdeeltjes [opgelsagen in de epifyse, chakra7 en geactiveerd] die als een gouden web over ons hele energieveld heen ligt=de gouden eeuw!
Zelf volg ik dagelijks de energie update van Martha Krul ❤️en Diederick Van Lottumm ❤️ Heerlijk om hun updates te lezen en ze te mogen ontvangen! Een echte aanrader!
Ben benieuwd naar jullie ervaringen!
Marjolein Ingrid Soulpursang❤️