woensdag 21 augustus 2019

Universele Update 21-8-2019 Door Diederick Van Lottum


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Universele Update 21-8-2019
Door Diederick Van Lottum
🦄💕GOOD MORNING.. ☀️
De energie: we worden gelanceerd in een mega krachtige komende 48u. Gister was het alsof we teruggetrokken werden in katapult, vandaag is de lancering. Alles wat we uitzenden wordt maximaal gemanifesteerd nu in de realiteit. Wees je bewust van je krachten. 
Hou je vooral niet in, gebruik je talenten! 
Wat een enorm verschil in energie brengt elke dag opnieuw! Waar je gister wakker werd met een zwaar vermoeid lijf. Kan het zijn dat je je vandaag lichter voelt, en klaar voor actie. Volg je gevoel..! 
Elizbeth Peru schrijft in haar Tipp off hoe we de komende 48u in een POWER PERIOD van augustus aankomen. We worden door de kosmische uitlijning gestimuleerd om ons maximale potentie te gebruiken! Wat zijn jouw ziels wensen? Creëer ze, nu! 
We zijn heel open nu. We ervaren een meer open hart. Het is alsof er een steen van je borst is gelift deze ochtend.. Neem even een moment vanmorgen en adem er goed doorheen en creëer ruimte in jezelf van binnenuit. Blaaaas je zelf op. 

We spreken nu letterlijk vanuit ons hart, met een meer open keel energie, waardoor we krachtiger zijn in onze communicatie. 
Alle talenten die jij al bezit, komen nu naar voren en er wordt je gevraagd om je nieuwe inzichten op te pakken en er mee aan de slag te gaan! 
Voel vandaag je tevredenheid, voel vandaag je enthousiasme, voel hoe je meer in balans raakt, en de liefdevolle energie meer naar voren komt.. hoe komt dit hoor ik je denken? 
VENUS.... werkt positief mee in deze kosmische uitlijning die ons nu beïnvloed. Venus is niet alleen de planeet van de liefde. Maar brengt ons ook zelfvertrouwen, rust, balans, en kracht. 
Dit wordt versterkt door Mercurius en Jupiter. 
Het kan zijn dat je de behoefte hebt om van alles te veranderen. Je kleding, inrichting, of je persoonlijke imago. Eigenlijk alles wat nu niet mee vibreert in jou werkelijke kern, mag veranderd worden. Twijfel niet, volg je intuïtie en neem de stap. 🙂
Het stukje zelfwaardering, en eigenwaarde is ook nog steeds actief. Venus speelt hier ook belangrijke rol in qua ZELF LIEFDE. Er kunnen veel vragen omhoog komen. Vooral in de sfeer van “doe ik het wel goed”... JA je doet het goed. Ons gekke ego maakt ons alleen vaak wijs dat het niet SNEL genoeg gebeurt... 
Net zoals gisteren is het belangrijk om een aantal keer terug te gaan naar je hart energie vandaag. Desnoods elk uur.. focus op je eigen energie, en voel hierin de balans, rust, en kracht van jezelf! 
Laat je niet teveel afleiden. 
❤️We zijn laag voor laag aan het afpellen op het moment en daardoor komt er een hoop oud zeer los. Gisteren was een behoorlijk intense dag, en vandaag zal er meer rust ontstaan. Wees niet te streng voor jezelf.. observeer het en laat los in liefde. 
#WeesLiefVoorJeZelf
Liefs, Di. 💕☘️
Zelf volg ik dagelijks Martha Krul En Marjolein Ingrid Soulpursang, 
zij schrijven beiden dagelijks over de verandering in energie en hoe dit ons fysieke lichaam kan beïnvloeden. Een aanrader om te volgen!