dinsdag 13 augustus 2019

EEN NIEUWE DAGERAAD IN JOUW HART ~ MIEKE VULINK

 Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

EEN NIEUWE DAGERAAD IN JOUW HART

Voorbij de Leeuwenpoort van 08-08 gaat het leven 'gewoon door', althans: zo lijkt het. Hoe heb jij de reis ervaren? Ben je er diep ingedoken? Dan kun je veel nawerking verwachten. Veel mensen zijn nu moe, kunnen slecht slapen of juist meer dan anders.

Reacties op alles wat je tot je hebt genomen, qua energie die je is aangereikt vanuit vele dimensies, die ook doorwerkte in de boodschappen die je ontvangen hebt, zullen zeker niet uitblijven. Maar opnieuw kun je dan oefenen om het zich te laten voltrekken, zonder er een etiket op te plakken dat nog duaal gekleurd is.

Misschien ben jij ook één van die mensen die na onze reis naar 08-08 amper iets aan kon wat vanuit de 3D-buitenwereld om jouw aandacht vroeg. Dat is een heel verheugende reactie, want dat betekent dat jouw Zelf meer door is gekomen, en jou laat voelen dat het heel helend is om dicht bij jezelf te blijven.


Dat geldt niet alleen voor nu; dat geldt voor de rest van je leven. Hoe losser je komt te staan van alle illusies die buiten jou zijn, maar wel onder je neus uitgespeeld worden, des te sterker het verlangen zal zijn naar het opbouwen van leven in een andere realiteit.

Herken je het diepe zielsverlangen naar zingeving, liefde, vrijheid en vreugde en verbinding? Ben je het ook zat om 's ochtends wakker te worden met het gevoel dat je je weer moet confirmeren aan de dagelijkse mallemolen van plichten, sleur, zinloosheid en zwaarte? It is up to you, jij maakt de keuzes, niet een God buiten jou.

DE BEDOELING VAN MIJN LEVEN
'Wat is de bedoeling van mijn leven?' vragen velen zich nu af. Nou - de bedoeling is vooral dat jij naar je hart gaat luisteren, dat jou wil vertellen wie jij wel en wie jij niet bent. Als je je blijft aanpassen aan de oude plaatjes, dan zul je innerlijk het licht voelen uitgaan. Als je je durft los te maken van het oude, en jezelf het allermooiste gaat gunnen dat overeenkomt met de verlangens die jouw Goddelijke Zelf je dagelijks zal laten voelen, dan gaat er vanuit jouw geest een nieuwe levensweg ontstaan.

Het moeilijkste moment is wanneer je die nieuwe levensweg ook op Aarde wilt gaan manifesteren . Dan zal jouw ego echt alles uit de kast halen waar nog angst op zit, en je overladen met argumenten waarom je vooral niet die nieuwe weg op moet gaan.
Hier zul je honderden keuzemomenten in je dagelijkse leven uitgespeeld krijgen met steeds weer deze vragen:

"Waar kies je voor? Voor het zogenaamde veilige oude, dan weet je wat je hebt? Zegt jouw hoofd ook 'eerst zien dan geloven'?" Of:
"Is de wens in jouw hart en ziel zó krachtig geworden dat jij niets anders meer kunt dan vanuit Zelfliefde te gaan leven, en de Weg te gaan die jouw Ziel in overleg met de Lichtwereld gekozen heeft voordat je incarneerde; De Weg naar jouw IK BEN?"

LEEF DE LIEFDE!
Spiritualiteit wil geleefd worden, niet alleen gelezen, gekend, of begrepen. Het is niet voldoende om precies te weten hoe het zit, en door te gaan op de oude voet.

Want daarmee LEEF je het zelf niet. Kijk naar alle Heiligen, Meesters, Engelen, Gidsen, naar iedereen waar jouw hart van open gaat. Waarom kunnen die jou zo diep raken? Omdat zij het GELEEFD hebben, en het altijd zullen BLIJVEN LEVEN. Het gaat om het toepassen van waar jij je bewust van bent geworden. Dat is De Weg!

Herken je waar je nog vanuit angst blokkeert en je oude, slaafse gedrag en negatieve gedachten maar blijft herhalen? Herken je waar je afhaakt en in oude verstrooiing en afleiding verdwijnt?

Herken je waar je gefrustreerd vastloopt in woede, boos op de wereld die niet deugt, omdat je nog steeds ontkent dat JIJ verantwoordelijk bent voor wat je aantrekt, voor wat jij aandacht geeft? Herken je waar je het hebt opgegeven en een slachtoffergevoel vast houdt van 'het wordt toch niet anders'?

JIJ bent diegene die alles anders kunt maken! Jij geeft jezelf wel of niet de kans om uit oude patronen los te breken, en jezelf in Liefde op te vangen, wetende dat jouw armen Goddelijke armen zijn die jou vanaf nu willen gaan leiden!

EERST DE INNERLIJKE STAP MAKEN
Geef jezelf nooit meer op de kop. Alles heeft een functie, zelf al zit je jaren vast in een bepaald patroon waar je nou niet echt van opknapt. Sommige mensen hebben er juist voor gekozen om dat patroon door en door te willen ervaren, omdat daar lessen inzitten die ze voor dit leven echt gekozen hebben.

Maar als je innerlijk voelt dat je helemaal klaar bent voor een nieuw leven dat fris, vrij, vreugdevol en vooral onvoorwaardelijk liefdevol mag zijn: kies dan voor het leven van zowel de innerlijke weg in jezelf als de uiterlijke weg die daar op volgt.

Aan iedere bevrijdende stap uit de dualiteit gaat een innerlijk besluit vooraf, een innerlijk weten, een intuïtieve ingeving, een duidelijk gevoel. Wanneer je deze innerlijke stap overslaat zul je, als een automatische piloot gewoon weer het oude herhalen. Dat is niet om te veroordelen, want dat heb je duizenden jaren gedaan. Dus het vraagt echt om veel meer toewijding aan die innerlijke weg, om jezelf uit die diep ingesleten oude patronen te kunnen bevrijden.

Dus: altijd eerst naar binnen met je aandacht, in je lichaam, in de stilte, in de leegte van 'ik vraag mijn Goddelijke Zelf om advies'. Leg je vragen voor aan jouw hogere Zelfdelen, want zij kunnen vanuit het hogere perspectief kijken waar jij alleen nog maar de oude herinneringen draagt van al die levens vol angst, lijden en beperkingen.

Alleen jouw hogere en Goddelijke Zelf (en natuurlijk de Lichtwereld die jou ondersteunt) zijn in staat om dat prachtige nieuwe in jou te leggen. Het enige wat jij zelf op dat moment kunt doen is radicaal vertrouwen dat je het allerbeste voor jou zult ontvangen.
Is dat moeilijk? Het is een keuze, het is bewustwording waar jij jezelf tekort hebt gedaan door NIET te vertrouwen.

Als je iemand of iets kunt vertrouwen is het wel de Schepper zelf, die alleen maar LIEFDE in de vorm zal brengen. Zowel jouw eigen innerlijke Schepper, als Vader en Moeder God, ZIJ DIE JOU LICHT, LIEFDE, WIJSHEID EN OVERVLOED willen schenken, staan geduldig aan de poort naar jouw nieuwe leven te wachten totdat jij innerlijk besluit:
"Okay, I let go and let God."

PRAKTISCHE TIPS VOOR OP DE WEG NAAR JOUW 'IK BEN'

1. Volg de Innerlijke Weg.
Ga altijd eerst naar binnen, voordat je je op de buitenwereld richt. Dat geldt voor iedere vorm van actie, dus ook voor wat je gaat zeggen, delen en doen. Kort samengevat: Eerst ontvangen wat je aangereikt krijgt vanuit de hogere dimensies! Het ego zit nog steeds bij de meesten op de chauffeursstoel, het is gewend om het stuur in handen te hebben en meteen te reageren.Wanneer je eerst naar binnen gaat, dan geef je je hogere Zelf de kans om iets nieuws te scheppen dat op fundamenten van onvoorwaardelijke Liefde zal rusten.

2. Eer je Gevoelens.
Ga nooit over jouw gevoelens heen, maar onderzoek ze. Ontken ze niet, bagatelliseer ze niet, stop ze niet weg, maar laat jezelf er ook niet in verdwijnen of door omlaag halen. Blijf erbij met je bewustzijn, totdat ze weer gaan stromen. Er wil nog heel veel ouds uit ons systeem vrijgelaten worden dat we heel lang hebben moeten inslikken, opkroppen of verbergen. Met de emoties kan ook iedere kramp vrijkomen uit de meer onbewuste delen van jouw wezen.

3. Kies vanuit jouw Ziel.
Maak keuzes die jouw Ziel en jouw Hart doen oplichten. Alleen wanneer jij diep van binnen blij wordt kan alles innerlijk in jou opengaan! Daarmee zul je 100 % vrijheid, wijsheid, energie, kracht, en liefde en licht tot je beschikking krijgen, en zal, wat je ook maar wilt creëren, er zo veel mogelijk licht mee kunnen komen in wat er vorm wil krijgen.

4. Gun jezelf het Goddelijke.
Gun jezelf alleen nog het beste van het beste, vanuit de Ziel bekeken. Het ego zal nog vaak tegensputteren, omdat het niet van veranderingen houdt. Want meestel betekende veranderingen verlies van controle. En dat controleverlies is nu juist wat er wel op ego-niveau wil gebeuren! Leg het stuur steeds weer terug in handen van jouw Goddelijke Zelf. Jij wéét dat je altijd aangereikt zult krijgen wat bijdraagt aan jouw ontwaken. Uiteindelijk zal het je dus altijd dichter bij jouw IK BEN brengen.

5. Luister naar je lichaam.
Rust wanneer je moe bent, geef je lichaam wat het nodig heeft, en kijk vooral niet raar op van allerlei onbekende reacties, gevoelens en klachten. Dit hoort allemaal bij de groei vanuit het oude drie-dimensionale naar het nieuwe lichaam dat in hogere frequentievelden kan functioneren.

6. Vind een nieuwe balans.
Zoek balans, in alles! Zoek naar wat voor jou klopt in je aandacht die verdeeld wil worden over het innerlijke leven en het leven in de buitenwereld (dit kan tijdelijk heel erg doorslaan naar eerst veel alleen en in de stilte willen zijn, omdat dat een soort inhaalslag is na al die levens van overleven in de buitenwereld.
Er zal een nieuwe balans komen tussen jouw innerlijk mannelijke en vrouwelijke kanten: waar we eerder 'geven en nemen' hadden wordt het nu 'ontvangen en delen.'

7. Ontvang moeiteloos blijvende heling door Aardingsproducten.
Ondersteun jezelf bij deze intense transformaties door aardingsproducten, die niet voor niets na veel zorgvuldig onderzoek en metingen juist in deze tijd ontwikkeld zijn!
Natuurlijk is het aarden op Moeder Aarde essentieel, om de hogere frequenties te kunnen gaan belichamen. Maar we hebben nu met zulke intensieve veranderingen te maken dat alleen op blote voeten in de natuur lopen (voor mij althans!) zeker niet genoeg is.
Mijn hele familie slaapt al op aardingslakens, of rust overdag op een aardingsdekentje. Ik werk aan de lap-top met een aardingsmatje onder mijn polsen, dan weer onder mijn voeten. Ik ken geen andere producten die zo exact aansluiten bij de nieuwe mens, die fysiek zó lang doorwerken (langer dan een sessie), en ons zo diep kunnen laten ontspannen, dan deze aardingsproducten. Maar, - let op, daar heb je het weer- : ze helpen ons TIJDENS EN NA ons innerlijke proces- en transformatiewerk, om weer een nieuwe balans te vinden en onze fysieke functies onderling opnieuw te laten harmoniëren.

8. Wees zowel de leerling als de leraar.
Kijk regelmatig in schone spiegels, van mensen die de innerlijke Weg ook gaan, en die er vertrouwd mee zijn om zowel het licht als het donker aan te kijken. Bezoek iemand die eenzelfde route loopt als jij, maar die een stap verder is op De Weg. Het is voor jouw gevoel van veiligheid belangrijk dat deze man of vrouw een taal spreekt die voor jou begrijpelijk is en aansluit bij waar jij innerlijk mee bezig bent.

Sommigen zullen heldere mentale ondersteuning bieden, anderen juist meer gevoelsmatig. Sommigen zullen erg op het persoonlijke niveau werken, anderen juist meer vanuit hogere dimensies.

Wanneer je aan jouw Goddelijke Zelf om hulp vraagt, zul je die ook naar je toe trekken. Hoe verder je komt op deze weg, des te vaker de hulp uit de Lichtwereld zal komen, des te meer jij innerlijk de hogere Licht- en Liefdesvelden gaat dragen. Wanneer je voelt dat het nieuwe geïntegreerd is zul je vanzelf mensen ontmoeten die weer van jou willen leren, en dan zal het moeiteloos gaan stromen.