vrijdag 16 augustus 2019

UNIVERSELE UPDATE 16-8-2019 ~ Diederick Van Lottum

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Diederick Van Lottum

πŸ’™πŸ˜‡ UNIVERSELE UPDATE 16-8-2019 πŸ’™πŸ˜‡
de energie: Uranus is van grote invloed vandaag ( nog steeds in Retrograde ) het kan hier door voelen alsof je focus sterk aanwezig is, en je klaar bent om actie te ondernemen. Waarvoor? Dat is nog niet helemaal duidelijk. 

Tip: blijf open, oordeel niet, en wees klaar om te ontvangen. De veranderingen die je ervaart zijn er om jou verder te helpen op je pad. Al mag dat nu misschien anders lijken.
Gisteren was de druk op de buik sterk aanwezig, die gelukkig eind van de dag / begin avond iets minder werd. De Volle Maan energie was rond de middag sterk voelbaar! Hoop mensen waren sterk emotioneel.. en hebben een hoop los kunnen laten. We zijn nu weer over die piek heen.. en krijgen weer een moment om te ontspannen, en de nieuwe inzichten te integreren.




Elizabeth Peru schrijft in haar Tip Off over hoe er de een “pushback” is geweest van de 3D energie. Het kan zijn alsof je een kleine terugval hebt gehad in oud gedrag.. en daarmee de inzichten hebt ontvangen dat dit niet meer is hoe en wie jij nu bent.
⭐️De nieuwe 5D energie is hoger in vibratie en daarna sterker teruggekomen dan voorheen. Wij hebben onszelf een nieuwe basis vibratie aangemeten. En leven sinds een aantal weken vanuit die nieuwe energie.

Aarzel niet te lang om stappen / plannen te ondernemen. Durf je hart❤️te volgen! We leven nu letterlijk meer vanuit onze hart energie.. Het is meer voelen, dan denken.
Kijk eens terug op de afgelopen weken / maanden.. en zie welke grote stappen jij hebt genomen, en angsten / problemen die zijn overwonnen!! Wees dankbaar voor deze groei! ☘️


Er liggen veel mogelijkheden klaar rond om ons heen op dit moment. Misschien zie je het nog niet, of vertrouw je er nog niet helemaal op dat dit bij jou hoort.. maar durf eens een andere route in te slaan! Je zal verbaast zijn tot waar het je brengt..πŸ‘πŸ»

Zolang we voor ons zelf duidelijk een intentie hebben gezet wat wij willen bereiken. Komt onder deze nieuwe energie alles wat wij nodig hebben naar ons toe.
Vertrouw daarop!... Intentie is ALLES. πŸ’™
Door alle opties die ons aan worden geboden.. kan het wat chaotisch lijken allemaal. Er is zoveel te zien / kiezen.. dat we wellicht het overzicht lijken te verliezen.

πŸ‘ŒπŸ»Dit weekend komt er meer duidelijkheid. En zullen we na deze volle maan, oogsten wat we tijdens de vorige nieuwe maan gezaaid hebben.
Voordat er duidelijkheid ontstaat wordt alles nog eens even goed opgeschud! πŸ™ƒHet kan lijken alsof je je maximum bereikt.. maar hou vol.. de laatste loodjes wegen het zwaarst.

Het antwoord is nabij. De uitkomst zal misschien verrassend zijn, maar vertrouw nogmaals, dat dit onderdeel is van jouw persoonlijke groei.
Om rust in je lichaam / geest te creΓ«ren,
Kun je altijd contact maken met met het witte licht van boven. πŸ™πŸ»

πŸ‘Visualiseer hoe je je kruin-chakra opent, en het witte licht binnen laat stromen in je lichaam.
Vul je zelf hiermee, en ervaar de rust die het je brengt.

Ontspan elke cel, en spier.. en laat de witte heldere energie contact maken tot in je voeten en daaronder.
Verbind je zelf met de universele energie, en zet het vast, in de aarde onder je.
Fijn weekend alvast allemaal! ☘️😊

Voel je vrij om mijn teksten te delen. Op deze manier kun jij ook helpen duidelijkheid te brengen bij anderen. Graag de tekst intact houden. πŸ™‚


LiefsπŸ’•