zondag 18 december 2022

Mijn grootste wens is....Amy Angel Kgwedi


Mijn grootste wens is dat alle mensen die nog herinneren wie ze zijn en vanwaar ze komen, erover praten en het delen met elkaar.
Het is zo erg belangrijk en nodig in deze tijd dat meer en meer mensen dit horen en elkaar vinden zodat ze dit ook uitstralen naar iedereen en samen een nieuwe wereld kunnen opbouwen.

Ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is om te doen omdat ik zelf ook een familie heb gekozen die zich niets meer herinnerde en waar ik in het begin niet mocht praten over kristallen, energie, wezens en bovenwerelden. Maar ze deden het om mij te beschermen en omdat ze zelf hele andere dingen geleerd hadden. Toch is het belangrijk niet op te geven (zonder boos te worden of te oordelen) en wat je weet te blijven delen. Mijn ouders hebben nu een veel bredere kijk op het leven, met vallen en opstaan en kunnen nu ook hun steentje bijdragen in de opbouw van de nieuwe wereld.

Om te durven en kunnen delen en erover praten, is het belangrijk dat je jezelf eerst goed verzorgt, je pijntjes aanpakt, je laat helpen, veel rust neemt… zodat je heel goed weet wie je bent, je hart en je beschermers kunt voelen en niet enkel in je hoofd zit. Kristallen kunnen je hier zeker bij helpen.

Nadien kan je echt je (droom)opdracht uitvoeren waarvoor je gekomen bent en het aan iedereen vertellen en mensen helpen. En hoe verder de mensen staan, hoe meer ze flitsen zien van de nieuwe wereld en hoe meer en meer mensen erin geloven, hoe dichterbij die nieuwe wereld dan ook komt!
Weet je trouwens dat hij al helemaal klaar staat? Ik heb het hele verhaal van Atlantis en de piramidewereld ook opgeschreven, ook die werelden staan terug helemaal klaar. En weet je, ik ben momenteel van helemaal het begin alles aan mijn mama aan het vertellen over het ontstaan van de aarde, want ook dat is heel belangrijk dat de mensen weten hoe het begonnen is.
PS: dank je wel voor de vele berichtjes van mensen die mij en anderen van deze groep tegenkomen in hun dromen, mama zegt dat dat ‘astraal reizen’ noemt. We doen s nachts natuurlijk ook veel werk en de meeste behandelingen gebeuren ook tijdens deze reizen. We zijn dan erg krachtig.
PSS: iemand die het ontstaan van de aarde wil vertalen voor mij in het Engels? Alvast bedankt!
En mijn grootste PSSS is om iedereen zeker ook ‘DANK JE WEL’ te zeggen! We zijn al met zovelen!! En zovelen die anderen helpen om terug hun pure mooie zelf te kunnen zien en worden