dinsdag 20 december 2022

De Winter/Zomer Zonnewende Energieën & Het Galactische Tijdperk ~ 20 december 2022 ~ Daniel Scranton


De Winter/Zomer Zonnewende Energieën & Het Galactische Tijdperk

Gechanneld door Daniel Scranton – 19 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

We zijn erg blij dat we jullie kunnen vertellen over de energieën van de komende zonnewende die jullie daar op Aarde hebben. Jullie zonnewende is nog maar een paar dagen verwijderd, ongeacht of het jullie winter- of zomerzonnewende is, en wij willen dat jullie allemaal weten dat de energieën die binnenkomen zeer ondersteunend zijn om jullie in het Galactische Tijdperk te brengen, de periode waarin de mensheid officieel zal toetreden tot de galactische gemeenschap, en jullie in staat zullen zijn om volledig en open buitenaards contact te hebben daar op planeet Aarde. Dat betekent dat jullie genezingen, upgrades, downloads en al het andere dat jullie je kunnen voorstellen zullen ontvangen om jullie voor te bereiden op het buitenaardse contact.

Sommigen van jullie hebben genezing nodig van vorige levens waarin jullie negatieve ervaringen hebben gehad met e.t.s., en sommigen van jullie hebben genezing nodig van negatieve interacties uit dit leven met e.t.s. Velen van jullie moeten upgrades en activeringen ontvangen zodat jullie in staat zullen zijn om oog in oog te staan met een buitenaards wezen en de energie die zij afgeven aan te kunnen. Anderen hebben hulp nodig bij het verwijderen van angst, bezorgdheid en zelfs verdriet en woede rond contact met e.t.s., opnieuw vanwege ervaringen die jullie in het verleden hebben gehad, maar ook vanwege de manier waarop e.t.s in jullie populaire cultuur al heel lang op Aarde worden afgeschilderd.

Ze werden vaak gezien als jullie slaven of als degenen die de planeet wilden overnemen voor de natuurlijke hulpbronnen, of het land, of wat voor reden de science fiction schrijver ook bedacht. Nu zijn jullie in een tijd waarin velen van jullie die wakker zijn dit samenkomen van menselijk en buitenaards contact zien als de noodzakelijke stap voor de mensheid om naar het volgende niveau van bewustzijn te gaan, en jullie hebben gelijk, want dat is het ook. Jullie moeten je bewustzijn uitbreiden en uitbreiden voorbij waar het voorheen op Aarde was, en een massale landing van schepen is precies wat jullie nodig hebben om dat collectief te doen.

Wij weten dat jullie er klaar voor zijn, in de zin dat jullie willen dat het gebeurt, maar er moeten in de meesten van jullie nog enkele verschuivingen plaatsvinden om jullie er daadwerkelijk op voor te bereiden. En daar gaan deze energieën over. Hoe meer van jullie zich ontspannen en openstellen voor de zonnewende-energieën, hoe groter de kans dat de massale landing van schepen in 2023 plaatsvindt. Natuurlijk kunnen jullie allemaal jullie eigen individuele, persoonlijke contactervaringen hebben voordat de massale scheepslanding plaatsvindt, en deze energieën bereiden jullie ook op die mogelijkheid voor. Wanneer je als mens een mooie, succesvolle e.t.-ontmoeting hebt, bereid je je hele soort voor op meer contactervaringen. En dus is je verlangen daarnaar voor jezelf goed voor iedereen.

Nu komen de energieën al binnen. Ze zullen op hun grootst zijn in termen van de kracht van de energieën en het aantal energieën dat binnenkomt ten tijde van de zonnewende, en ze zullen hun invloed op jullie blijven uitoefenen als jullie daar in de maand december mee doorgaan. Jullie staan natuurlijk precies op het kruispunt van 2022 en 2023, en dat is een van de redenen waarom deze specifieke download van energieën tot deze tijd is uitgesteld. Als jullie 2023 ingaan, komen jullie in het Galactische Tijdperk en blijven jullie je als individuen en als collectief voorbereiden op de uiteindelijke landing van schepen en volledig en open e.t.-contact daar op Aarde. Het volstaat te zeggen dat dit opwindende tijden zijn, en de energieën die jullie nu over je heen krijgen en die zullen blijven binnenstromen zijn daar een weerspiegeling van.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org