dinsdag 20 december 2022

De Groep: 8 Miljard Zielen, Goddelijk Vrouwelijke ~ 20 december 2022 ~ Steve Rother


De Groep: 8 Miljard Zielen, Goddelijk Vrouwelijke

Gechanneld door: Steve Rother – 18 december 2022

Groeten van Thuis, dierbaren.

Ik ben de Hoeder van de Tijd. Ik voeg me vandaag bij jullie, want jullie bevinden je in een magische tijd van verandering. Ja, we weten dat velen van jullie denken dat er grote moeilijkheden zijn op Aarde. En ja, die zijn er. Maar mensen gaan niet echt goed om met verandering, hè?

Maar zelfs dat kan veranderen. Veel dingen verschuiven op jullie planeet, al is het moeilijk voor jullie om te zien wat wij zien. Wij zijn zo trots op wat jullie doen, dus verlies dat alsjeblieft niet uit het oog in de mist van de mensheid. Jullie moeten begrijpen dat jullie enorme vooruitgang boeken, zelfs in de duisternis, zelfs op die vele plaatsen waar jullie niet kunnen zien. Welkom thuis, geliefden, welkom op de nieuwe planeet Aarde. Nu gaan we een klein beetje met jullie delen over enkele van de prachtige dingen die kunnen gebeuren met 8 miljard mensen op de planeet Aarde.

De kritieke massa van 8 miljard zielen

Dus, laten we beginnen met je simpelweg te vertellen dat nu de Aarde de dingen opnieuw weegt. Natuurlijk zijn er verschillende dingen die kunnen gebeuren. Ben je in gevaar? Nee, niet echt. Je speelt gewoon een spelletje door te doen alsof je een mens bent, terwijl je diep van binnen eigenlijk een geest bent. Je geest kan nooit in de problemen komen, hij kan nooit gekwetst worden. Onthoud dat het ego die illusie voelt, niet de geest. Je verdeelt je in de meerdere dimensies van de planeet Aarde. Er zijn er eigenlijk 11 van jullie, of 12 inclusief je hogere zelf. In elk van die dimensies draag je een beetje imperfectie, want niets op Aarde kan perfect zijn. Jullie beginnen nu weer samen te komen, wat allerlei verschuivingen en veranderingen op jullie planeet veroorzaakt. Weet dat er dingen op Aarde zijn die zich vrij goed ontwikkelen. Maar omdat jullie scheppende wezens zijn, creëren jullie meer problemen als jullie je concentreren op de problemen. Leid die energie nu om, geliefden.

Het waterprobleem

Er komen technologieën om te helpen harmoniseren met de Aarde. Jullie zijn bijvoorbeeld al een hele tijd bezig om het zout uit het water te halen. Dat is een van jullie grootste uitdagingen geweest, want jullie hebben maar een beperkte hoeveelheid zoet water op de planeet. Maar dat is een nogal interessante situatie, die begint te veranderen. In de centrale vallei van Californië is alleen dit jaar al bijna 14 inches (± 35,5 cm.) gevallen, en het land verandert door het oppompen van water uit de grondwaterlagen. En op een gegeven moment zullen zelfs het ondergrondse water en veel van de aquifers opdrogen. In de Verenigde Staten heb je een enorme aquifer in het midden, maar die is nog niet aangeboord.

Hoewel er volop mogelijkheden zijn, zijn er nieuwe technologieën nodig om ze te benutten. Vrees dat niet, dierbaren, moedig het aan en vind nieuwe manieren om in harmonie met de Aarde te werken. Natuurlijk worden nieuwe technologieën vaak sterk beïnvloed door financiële motieven. En dat hebben we jullie al geruime tijd verteld. Als samenleving zijn jullie aan het balanceren tussen het geld en de mensen. Je vraagt je misschien af: “Gaan we geld boven mensen stellen?” Tot voor kort won het geld het bijna altijd. Daarom zijn we zo opgewonden, want nu beginnen jullie mensen boven geld te stellen. Maar het is moeilijk, want geld is iets waar iedereen op dit moment mee bezig is. Daar gaan we mee aan de slag als Elrah aan het begin van het nieuwe jaar een nieuw ritme inbrengt. We vertellen je ook dat hij gaat werken met overvloedritmes en overvloedactiveringen. Zou het niet heerlijk zijn om op een planeet te leven waar je op zoveel gebieden overvloed hebt, dat je niet op geld hoeft te vertrouwen zoals je nu doet?

Helende Cirkel voor de Aarde

Er komen veranderingen op jullie planeet. Hoewel ze vaak moeilijk lijken, zijn jullie er klaar voor. Nu het goddelijke vrouwelijke begint op te komen, hebben jullie prachtige mogelijkheden om dit op nieuwe manieren te laten werken. Haal adem, geliefden, laten we ons op de Aarde concentreren. Laten we haar in de helende cirkel zetten. Dit schept mogelijkheden om ons hart met het hare te verbinden en op een nieuwe manier harmonie te scheppen. Haal adem, sluit je ogen als je wilt, en vind het centrum van je wezen. We plaatsen deze hele spirituele bezetting in een tijdsbubbel, zodat iedereen die het ziet, ook al is het over twee jaar, deel kan uitmaken van en kan bijdragen aan deze energie die we nu aan het opbouwen zijn.

Dus daarmee, richt je op de Aarde en al haar wezens. Ze is niet alleen een hoopje aarde of een stuk rots. De Aarde omvat alle zoogdieren en vissen, zowel de rotsen als de planten, en elk ander aspect van de biologie. De hele planeet Aarde staat jullie geesten toe die lichamen voor korte tijd te lenen, ze bouwt die ruimte voor jullie om te groeien. De Aarde is ook multidimensionaal, en veel van de aspecten die zij nodig heeft, bevinden zich in sommige van haar andere dimensies. Laten we haar toestaan zich te verbinden met haar andere dimensies van tijd en ruimte, en te putten uit de dingen die zij op dit moment het meest nodig heeft. Haal adem, open je hartchakra en stuur die energie als een lichtstraal om je heen.

Goed gedaan, dierbaren, goed gedaan. Je maakt meer verschil dan je ooit zou kunnen weten. Nu met die prachtige helende cirkel, laten we beginnen. Laten we ons richten op de mensen, want jullie gaan door verandering en dat is niet makkelijk. Ja, verandering is een van de moeilijkste dingen die je doet. Als je eenmaal in een lichaam en in een samenleving zit, begin je je leven op te bouwen. Het idee is om dingen makkelijk te maken, zodat je niet hoeft te worstelen. Als je merkt dat je worstelt, denk je dat er iets mis is. Maar dat is niet waar, want je maakt juist enorme bewegingen met deze worstelingen. Kijk maar eens naar de grote geloofssystemen die op Aarde aan het veranderen zijn. Jullie zien in dat jullie een effect kunnen hebben op de opwarming van de aarde, en dat jullie een enorm effect kunnen hebben in harmonie met de Aarde. Nog maar kort geleden geloofden velen niet eens in de opwarming van de aarde, dus dat is vooruitgang.

En ja, het is een beetje laat in het spel voor sommigen. Maar dat is het doel van de planeet Aarde om die bewegingen te vinden. Velen zijn gekomen met contracten om ziektes te dragen, want daar kun je allerlei grote dingen van leren. En je kunt anderen leren door je eigen uitdagingen. Ieder van jullie draagt iets groots met zich mee waarmee jullie hier kwamen werken. Sommigen van jullie hebben manieren gevonden om je pijn te verlichten, om je eigen fysieke ziektes te verlichten. Degenen onder jullie die dat wensen, stap nu naar voren in deze cirkel en sta ons allen toe, inclusief de Aarde zelf, om jullie helende energie te sturen. Haal diep adem en open, terwijl je heel langzaam uitademt, je hartchakra. Laat dat gevoel nu volledig door je heen gaan.

Goed gedaan, dierbaren. Diegenen onder jullie in de cirkel, open je hartchakra en ontvang de healing. Dat is niet altijd gemakkelijk voor mensen die hebben geworsteld en geprobeerd je kracht te winnen. Sommigen van jullie hebben zich kunnen afsluiten om de ziektes van jullie weg te houden. Open nu je hartchakra en ontvang de liefde die wij allen sturen. Wij sturen die de hele tijd van onze kant van de sluier, en toch slechts met korte tussenpozen naar jullie. Sta het nu zelf toe, want het is eigenlijk veel gemakkelijker te aanvaarden als je het van een ander mens ontvangt. Dus doe dat nu en neem het in je op. Sta toe dat die zaden van gezondheid en verandering zich verankeren in je wezen. Voel het licht groeien, goed gedaan. Haal nu langzaam diep adem om het te verankeren, en adem langzaam uit.

Als je de parasympathische kant van je zenuwstelsel aansteekt, voel je je nervus vagus oplichten. Prachtig. Velen van jullie hebben zojuist dagen, weken en maanden aan je eigen leven toegevoegd door dat te doen. Doe het vaak, leer je manier om dat niveau te bereiken en je zult op zoveel manieren vrede vinden. Goed gedaan, geliefden. We sluiten nu de helende cirkel voor deze dag, want er is nog veel werk te doen. Van tijd tot tijd zullen we jullie komen opladen. We zullen jullie wat van de energie geven die jullie nodig hebben om deze veranderingen door te voeren, en te verankeren in een nieuw niveau van liefde op de planeet Aarde. Op een gegeven moment zijn we zelfs van plan lessen te geven in het mens-zijn, want de geest weet niet altijd hoe dat moet. Goed gedaan, jullie allemaal. Ik ben de Wachter van de Tijd en ik vraag jullie elkaar met respect te behandelen, elkaar bij elke gelegenheid te koesteren en goed samen te spelen. Jullie creëren iets magisch.

Espavo, dierbaren.


Gegroet, dierbaren.

Ik ben Merlia en ik voeg me met grote vreugde bij jullie. Ja, jullie hebben uitdagingen op de planeet Aarde. Dat is waar jullie voor getekend hebben toen jullie hier kwamen. Maar jullie gaan er veel beter mee om dan wij ons ooit hadden voorgesteld, want er zijn tijden van grote moeilijkheden geweest. Veel van jullie profetieën van lang geleden spraken over grote oorlogen om de planeet te beëindigen, of om alle samenlevingen op verschillende manieren te beëindigen. Maar nu hebben jullie nieuwe kansen, omdat jullie je macht op een andere manier hebben gegrepen. We zijn zo trots op jullie, van deze kant van de sluier. Ja, het is nog maar het begin. Natuurlijk liggen er meer uitdagingen en moeilijkheden in het verschiet. Maar we maken ons geen zorgen, want jullie zullen ze zien aankomen. De grootste engelen zijn geland op de planeet Aarde. Ze hebben de moeilijkheden ervaren die ze nodig hadden, zodat ze op het juiste moment op de juiste plaats konden zijn.

En hier zijn jullie om dat licht te dragen, die schoonheid vast te houden en ruimte te maken voor de opkomende vrouwelijke energie. Geliefden, het vrouwelijke is niet beter dan het mannelijke, jullie hebben gewoon het evenwicht tussen beide nodig. Dat is het deel waar jullie nu aan werken. Jullie moeten begrijpen dat in de begintijd van de mensheid kracht nodig was omdat het eigenlijk het overleven van de sterkste was. Wat als het nu het overleven is van degenen die het meest kunnen liefhebben, degenen die hun hart kunnen openen en zich op verschillende manieren kunnen verbinden? Hoewel de tijden waarin jullie nu leven al heel lang voorbestemd zijn, veranderen jullie dat allemaal en wij zijn daar zo ongelooflijk blij mee. Geliefden, we weten dat jullie het moeilijk hebben, maar kijk verder dan wat er vlak voor jullie ligt. Als je naar het grotere geheel kijkt, zul je heel wat vreugde zien.

Het Goddelijke Vrouwelijke

Jullie zijn als een slinger, die voortdurend heen en weer schommelt, want dat is jullie natuur. Raak niet ontmoedigd als de dingen in een andere richting gaan en je niet de vooruitgang ziet waarvoor je zo hard hebt gewerkt. Het is echt nog maar het begin, dierbaren. En ja, het zal een tijdje heen en weer schommelen, maar het belangrijkste is hoe lang het blijft. Zoals jullie maar al te goed weten, is het al heel lang uit balans. In het prille begin van de mensheid zorgde deze onbalans voor het voortbestaan van de mens, maar het heeft zijn doel gediend. Nu verschuiven de dingen en beginnen ze te stijgen. Jullie geest gebruikt jullie samenlevingen en fysieke lichamen anders dan ooit tevoren. Natuurlijk is dat even wennen, want het is geen gemakkelijke overgang. Toch zijn jullie hier op kritieke momenten in de tijdruimte waar jullie het verschil kunnen maken. Met een open hart kunnen jullie het licht verankeren en ruimte maken voor het goddelijk vrouwelijke om de planeet opnieuw te bezoeken.

We hebben al eerder gezegd dat jullie op andere planeten zijn geweest. Jullie zijn niet de enige in de stad, dierbaren. Er zijn vele andere planeten, meer dan jullie kunnen tellen. En natuurlijk zijn er meer levensvormen dan jullie weten. Jullie eigen levensvorm heeft dit zonnestelsel eerder bezocht, en Mars was eigenlijk een plek waar jullie incarneerden. Het was een fascinerende tijd, maar de vrouwelijke energie was uit balans op Mars. Toen jullie naar een nieuwe plek kwamen en in feite het spel opnieuw begonnen, gingen jullie in veel opzichten in de tegenovergestelde richting van de slingerbeweging. Heb je gemerkt dat je kinderen hetzelfde doen? Als jij de ene kant opgaat, gaan je kinderen waarschijnlijk een andere kant op. Of als je een bepaald geloofssysteem hebt, zullen ze waarschijnlijk iets anders proberen.

Voel de Angst en Doe het Toch

De mensheid schommelt heen en weer, dat is de natuur. Het gaat niet zozeer om waar je op een bepaald moment bent, maar om het grotere aspect van wie je bent. Op dit punt herdefinieer je de hele mensheid en het idee is om in harmonie te zijn. Begin met beide kanten te werken om zowel het mannelijke als het vrouwelijke te eren. Breng het samen in een nieuwe combinatie die jullie in staat zal stellen niet alleen het leven op Aarde uit te breiden, maar een groot deel van het leven in het hele universum. Lieve mensen van de Aarde, jullie worden in de gaten gehouden. Onthoud, je bent niet de enige partij. Er zijn velen die op dit moment alle ogen op jullie gericht hebben om te zien wat jullie doen. Een van de grootste aspecten waar jullie mee werken is angst. Ja, dingen kunnen worden gemanipuleerd om je opzettelijk angst aan te jagen. Dat heb je net gezien, en toch ben je er bovenuit gestegen.

We zijn zo blij dat de essentie van wie jullie zijn op een nieuwe manier naar voren komt. Het is absoluut prachtig, dierbaren, goed gedaan. In veel opzichten is jullie werk nog maar net begonnen. Als je ruimte maakt voor iedereen om je heen, zul je kunnen samenwerken. Ja, de fysieke lichamen van het mannelijke zijn anders dan de fysieke lichamen van het vrouwelijke. We vinden het interessant dat jullie verschillende sporten hebben. Jullie hebben vrouwensporten en mannensporten, omdat mannen doorgaans wat sterker zijn. Maar dat is eigenlijk een resultaat van zo lang in de mannelijke energie te zitten. Als je die twee zou combineren, zouden vrouwen de meeste sportwedstrijden winnen. Niet in het begin, natuurlijk, want het duurt even om je aan te passen.

Jullie zijn scheppende wezens en jullie stijgen op om de concurrentie om je heen het hoofd te bieden. Als vrouwen tegen andere vrouwen spelen, stijgen ze tot een bepaald niveau. We vertellen jullie dit niet omdat we geïnteresseerd zijn in jullie beste sport, maar het is eigenlijk een allegorie voor wat er op jullie planeet gebeurt. Dus, dierbaren, meng het. Op dit moment hebben jullie alles voor je dat nodig is om de hogere vibraties van de nieuwe planeet Aarde te doen ontwaken. Als jullie dat doen, harmoniseert de planeet met jullie. En ja, 8 miljard is een enorm aantal. De Aarde worstelt om dat aantal te kunnen dragen en de nodige middelen te hebben.

Tijdens het Holoceen, de laatste 11.000 jaar van de planeet Aarde, was er slechts één graad temperatuursverandering. Maar dat is nu voorbij. Jullie hebben het letterlijk doorbroken, en er moeten nu nieuwe aanpassingen gemaakt worden. De aarde doet alles wat ze kan om die aanpassingen te maken, en jullie zullen weten waar ze eindigt in een vrij korte tijd. Ofwel zullen de dingen wat afvlakken en dan uiteindelijk beter worden, ofwel zullen ze in een steeds sneller tempo blijven verslechteren. Geliefden, jullie zitten hoe dan ook niet in de problemen. Jullie zijn geesten met vermogens die jullie begrip ver te boven gaan. Door met jullie geest te werken terwijl hij in het fysieke lichaam is, zoals jullie op dit moment doen, openen jullie de deur veel verder dan wat eerder is gedaan. Ja, verder dan wat jullie op Mars hadden en veel meer dan jullie ooit op Aarde hebben gedaan.

De geesten van mensen zijn wonderbaarlijk. Als je jezelf eindelijk kunt vergelijken met andere levensvormen in het universum, zul je het begrijpen. Hoewel sommigen in bepaalde opzichten geavanceerder zijn dan jij, zijn anderen juist begonnen hun eigen multidimensionaliteit af te breken. Daarbij brengen ze ook een deel van hun perfectie terug. De mensen op Aarde hebben hierin echter de weg geleid. Jullie hebben de mogelijkheden om veel verder te gaan en daarom zetten jullie het tempo voor alles wat is. Jullie creëren overal nieuwe mogelijkheden en nieuwe energieën.

Ja, het is soms moeilijk om dat te zien. We weten dat velen van jullie worstelen om de volgende stappen te zetten. Maar weet dat er energie achter jullie staat. Wij zullen er zijn om met jullie samen te werken op elke manier die jullie toestaan, om jullie dat vertrouwen te geven, en om dat licht terug te brengen in jullie harten. Glimlach wanneer je kunt. Weet dat je licht draagt in je fysieke wezen, en elke keer dat je een stap zet, laat je een spoor van licht achter je dat iemand anders kan bewonen. De volgende persoon kan dat licht gebruiken om zijn eigen licht te vinden, en zo verder.

Spreek vaak, vrees niet, en geniet van de rit. Ik ben Merlia, het vrouwelijke aspect van Merlijn, en ik ben zo trots op het goddelijke vrouwelijke op de planeet Aarde. Goed gedaan, dierbaren. Behandel elkaar met respect, koester elkaar en speel goed samen, want ik verlaat jullie nu voor een korte tijd.

Maar ik ben altijd hier en kijk toe vanuit de verte. Kom een keer naar me toe.

Espavo. Bedankt voor het nemen van jullie macht.

Merlia

Kanaal: Steve Rother

Vertaling: wakkeremensen.org