dinsdag 20 december 2022

19 - 21 december: Uitlijning van het Galactische Centrum en activeringen ascentie en de Zonnewende van december ~ Celia Fenn


19 - 21 december: Uitlijning van het Galactische Centrum en  activeringen ascentie en de Zonnewende van december

We gaan een paar heel krachtige dagen in terwijl we naar de finale van 2022 gaan. Morgen, op 19 december, komt de aarde op één lijn met het galactische centrum op 27 graden Boogschutter.

Deze krachtige overgang brengt golven van Gouden Christuslicht en Diamanten Licht binnen die ons naar steeds Hogere Bewustzijnsniveaus brengen.

De Energie van het Gouden Hart activeert de 8e dimensionale Zonne-aspecten van ons wezen en stroomt in het Gouden Christusbewustzijn.

De energie van het diamanten hart activeert de diamanten lichtcodes en de energie van de Goddelijke Moeder wanneer we de 9e dimensie van bewustzijn binnengaan.

Deze golven van energie creëren een krachtige fysieke uitlijning in het menselijk lichaam, en in het bijzonder de wervelkolom, waar alle verstoringen van de stroom van energie/kundalini worden losgelaten om de ruggengraatstroom perfect op één lijn te brengen en de chakra's perfect op één lijn te brengen. .

Dit vindt vooral plaats in de gebieden van de Zonnechakra en de Keelchakra, terwijl we onze creatieve kracht terugnemen en ons vermogen om het licht van onze ziel op aarde tot uitdrukking te brengen.

Voor sommige mensen kan dit een moeilijk proces zijn, met pijn in het bekkengebied, rugpijn en pijn. en pijn in nek en schouders. Je laat voorouderlijke pijn op een diep niveau los, dus deze gevoelens kunnen diep in het fysieke worden gevoeld.

Dit bereidt je voor op de geboorte van het "gouden kind/christuskind", een nieuwe versie van jou die in 2023 naar voren zal treden om je Meesterschap en je Kroon van Soevereiniteit op te eisen!

Heb een geweldige Solstice-week en vergeet niet om met Licht te stromen en de Liefde en Vreugde te ZIJN!

Door Celia Fenn