donderdag 6 oktober 2022

Venuswezens – Aarding Door Het Hartchakra ~ 6 oktober 2022 ~ Natalie Glasson

Venuswezens – Aarding Door Het Hartchakra

Gechanneld door: Natalie Glasson  – 30 September 2022

Gegroet en liefs, wij zijn de Venuswezens. Wij openen nu onze hartruimte voor jullie en geven onze liefde voor de Schepper, onze zelfliefde en onze liefde voor alles wat de Schepper is. Wij houden van jullie, liefste. Wij wensen dat jullie een universum ervaren dat gevuld is met liefde, uit liefde is geschapen en liefde manifesteert. Dit is de werkelijkheid waarin jullie bestaan, wij willen jullie aanmoedigen om het te voelen, om het te voelen, om het universum van liefde te kennen en ervan te genieten.

Aarden is zo’n essentieel aspect van ascensie, aangezien jullie voortdurend veranderen, verschuiven en transformeren. Het is altijd nodig om te aarden in Moeder Aarde en te aarden in de werkelijkheid die jullie aan het creëren zijn, als ook te aarden in je kernessentie en je waarheid. Wij willen met jullie een manier delen waarop je jezelf kunt aarden in de ruimte van liefde. De ruimte van liefde die in jullie is en de ruimte van liefde die buiten jullie is in het Universum van de Schepper. 

Door dit eenvoudige aardingsproces zullen jullie je niet alleen veiliger, evenwichtiger en stabieler voelen in jullie werkelijkheid met helderheid en begrip. Jullie zullen je hartchakra laten openen en uitbreiden, je hele wezen zal zich ontvouwen en je energieveld zal sneller trillen en pulseren en zich uitbreiden naar de werkelijkheid om je heen. Als je in deze ruimte bent, stroomt alles met meer gemak. Je bent in staat je waarheid te manifesteren, je bent in staat de werkelijkheid te manifesteren die je dient en vervult, waarvan je op elk moment kunt genieten, want je verdient dit. Wij willen met jullie delen hoe je deze aarding kunt bereiken via het hartchakra.

Eerst willen we dat je erkent waar je van houdt in jouw werkelijkheid of van wie je houdt in jouw werkelijkheid. Heb je een partner? Een geliefde. Een familielid, misschien een dier waar je veel van houdt?

Wij, de Venuswezens, nodigen je uit om te denken aan één wezen waar je veel van houdt. Het kan een van je gidsen zijn of iemand in jouw realiteit. Sta jezelf toe op te merken wat er met je wezen gebeurt als je aan je liefde voor die persoon denkt. Sta jezelf toe op te merken hoe je hartchakra zich uitbreidt, misschien vult je borst zich met liefde. Misschien voel je dat je liefde uitdrukt bij elke ademhaling die je uitademt, of misschien merk je dat je liefde moet uitdrukken bij elke ademhaling die je uitademt om de liefde die je voor dit wezen hebt te voelen, te voelen en te erkennen.

Als je de liefde die je hebt voor dit wezen ervaart, en toestaat dat ze groeit, merk dan op en wees je bewust van hoe ze jouw lichaam en wezen beïnvloedt. Misschien voel je je stabieler, meer gegrond, meer in een ruimte van liefde.

Terwijl je deze ruimte van liefde erkent, kun je ook de vloer, de grond, Moeder Aarde onder je erkennen. Misschien zijn het je voeten of je lichaam die de vloer raken, of anders ben je je er gewoon van bewust dat je de vloer onder je hebt. De aarde, de grond, Moeder Aarde, zelfs als je in een vliegtuig zit, heb je nog steeds Moeder Aarde onder je. Er is altijd een verbinding die erkend kan worden, en het is deze eenvoudige verbinding die je in staat stelt de gronding van liefde te ervaren. Als je in een ruimte van erkenning van liefde bent, en die dan aardt, is de liefde je al aan het aarden, maar het aardingsproces vergroot en versterkt je ervaring van liefde. Dan kun je vanuit deze ruimte van liefde naar andere aspecten van je werkelijkheid gaan kijken.

Wij, de Venuswezens, moedigen je aan om eerst alles en iedereen waar je van houdt op te merken. Het kan het drinken van een kopje thee of koffie zijn waardoor je de liefde ervaart die je hebt. Misschien is er een boom waar je van houdt, misschien is er een ervaring waar je van houdt, een verbinding met een gids waar je van houdt. Er kunnen veel wezens in je werkelijkheid zijn waar je van houdt. Sommige daarvan kunnen wezens in de natuur zijn, je kunt ontdekken dat je van je huis, je tuin of een bepaald land houdt.

Je zult ontdekken dat je van kleuren houdt terwijl je deze reis van ontdekken en bewust worden van waar je van houdt, je opent je hart. Je aardt jezelf; je aardt jezelf in een ruimte van liefde. Je wordt je meer en meer bewust van hoe het voelt om liefde uit te stralen en in die ruimte van liefde te zijn, waar liefde je hele wezen vult. Hoe meer je dit erkent, hoe meer je erkent dat je een wezen van liefde bent, geaard, in balans, verankerd in Moeder Aarde. Dan komt de reis van het benaderen van gebieden van je werkelijkheid of je wezen die niet de trilling van liefde vasthouden. Ze kunnen de trilling van haat, woede, angst of verwonding in zich dragen. Dan sta je jezelf toe toegang te krijgen tot de liefde die je zo goed kent in je wezen, en benader je alles wat genezing of transformatie vereist vanuit deze ruimte van liefde, kijkend door de ogen van je innerlijke liefde, je geaarde innerlijke liefde.

Je bent in een ruimte van evenwicht, openheid, je laat de stroom van de Schepper en Moeder Aarde toe, alles is in sync. Daarom zul je het antwoord begrijpen. Je zult begrijpen wat er nodig is om deze situatie of ervaring te veranderen en je zult in staat zijn die leiding te volgen. Daarom zul je beginnen te oefenen in het benaderen van alles vanuit een ruimte van liefde in je wezen, en je zult merken hoe de dingen gemakkelijk en moeiteloos transformeren, en hoe steeds meer liefdevolle dingen zich in jouw werkelijkheid manifesteren. Zo grond je jezelf in je werkelijkheid en je ascensie via het hartchakra, het creëert de meest gelukzalige ervaring, gelukzalige werkelijkheid en versnelde ascensie.

Wij, de Venuswezens, zijn aanwezig om jullie te steunen, dus doe alsjeblieft een beroep op ons, zelfs als je gewoon wenst dat we jullie in liefde omringen, zullen we dat met plezier doen. Neem alsjeblieft onze woorden in je hart en accepteer wat voor jou passend en noodzakelijk voelt.

Wij houden van jullie, liefste, wij danken jullie,

Wij zijn de Venuswezens

omna.uk

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org