zaterdag 29 oktober 2022

DE WERELD ZAL NIET VERGAAN! – Boodschap van Aartsengel Chamuël ~ 29 oktober 2022 ~ Jahn J.Kassl


DE WERELD ZAL NIET VERGAAN!

Jahn J. Kassl, 27 oktober 2022

Boodschap van Aartsengel Chamuël


Profetieën dat de Aarde met de mensheid zal vergaan kunnen op deze Aarde niet meer uitkomen, want jullie evolueren uit dit duistere energieveld. Jullie beginnen afstand te nemen van de angsten die nu worden aangewakkerd en jullie beginnen je te bevrijden van het einde van de wereld. Gecentreerd en verankerd in God geef je meer macht aan je eigen afstemming dan aan de manipulatoren van dit vlak. Laat de verhalenvertellers vertellen en laat degenen die bedwelmd zijn door macht uitrazen tot ze zichzelf uitputten.


De wereld zal niet vergaan!

Feniks uit de as

De aarde zal geen blijvende schade oplopen en de mensheid zal – als een feniks uit de as – herboren worden en herrijzen.

Geloof niet in de doemscenario’s! Zie ze voor wat ze zijn: Beelden van de derde dichtheid, die alleen op de derde dichtheid vervuld kunnen en zullen worden! Maar jullie gaan elke dag hoger, jullie hebben de lager vibrerende rijken verlaten, jullie oriënteren je op het hoogste, ook al is dat voor jullie nog onbereikbaar.

Profetieën dat de Aarde met de mensheid zal vergaan kunnen op deze Aarde niet meer uitkomen, want jullie evolueren uit dit duistere energieveld. Jullie beginnen afstand te nemen van de angsten die nu worden aangewakkerd en jullie beginnen je te bevrijden van het einde van de wereld.

Gecentreerd en verankerd in God geef je meer macht aan je eigen afstemming dan aan de manipulatoren van dit vlak. Laat de verhalenvertellers vertellen en laat degenen die bedwelmd zijn door macht uitrazen tot ze zichzelf uitputten.

Wordt op een nieuwe manier actief!

Word actief door de donkere kanten in jezelf te verlossen! Dan kan de wereld je geen kwaad meer doen.

Word actief door met innerlijk inzicht te reageren op de huidige tijd!

Het komt nu aan op de kennis die in je hart wordt geboren. Daarvoor is het nodig directe toegang tot het hart te hebben. Dit gebeurt door het loslaten van je nog bestaande wonden uit deze tijd en uit vroegere tijden.

Steeds meer mensen bewandelen het pad van zelfgenezing en verlossing. Dit feit leidt ertoe dat veel dingen die aan jullie geprofeteerd zijn niet meer in vervulling kunnen gaan.

Jullie hebben je huiswerk gedaan en zo komt het dat onder Gods hoede de dingen ten goede van allen uitpakken. De rechtvaardigen, de goeden, de lichtvaardigen, zij die zich overgeven aan Gods liefde, draaien het spel om.

Verwoesting en toekomst

De vernietiging van oude structuren gaat door en blijft plaatsvinden in zowel de innerlijke als de uiterlijke wereld. Dit bereidt de weg voor de mensheid, die het hogere vlak van Zijn heeft gekozen, zich aan de eenheid en de vrede heeft gewijd.

Een toekomst vol licht wacht op je en komt al naar je toe. Wat moet vergaan zal vergaan, zodat wat je hebt gezaaid kan gedijen, groeien en bloeien.

De overwinning van het licht door jouw liefde wordt in deze dagen volbracht.

Ik ben Aartsengel Chamuël

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org