maandag 31 oktober 2022

Aartsengel Michaël – Week 80 Engelen Strijders Groep ~ 31 oktober 2022 ~ Sharon Stewart


Aartsengel Michaël

Week 80 Engelen Strijders Groep

Gechanneld door: Sharon Stewart – 30 oktober 2022

Ik ben Aartsengel Michaël met een boodschap voor de Engelen Strijders Groep.

Terwijl de gebeurtenissen op aarde plaats vinden zul je zien dat de gebeurtenis in veel gevallen niet zo erg was als was voorspeld. Je hebt voorraden aangelegd en ontdekt dat veel artikelen die je nodig hebt nog steeds in de schappen liggen en voor jou beschikbaar zijn. Je bewaakte je geld om te ontdekken dat het veilig blijft. Dit wil niet zeggen dat alles goed en wel is – dat je je in de gouden eeuw bevindt – want dat is niet zo. Maar het bereiken van dit tijdperk is voor velen van jullie niet zo verschrikkelijk geweest als was voorspeld.

We zeggen dat we voorspellingen soms met een korreltje zout moeten nemen, omdat ze vaak doorspekt zijn met de emoties van degene die ze uitspreekt.

Voor deze week bedank ik opnieuw Sharon, die vandaag extreem ziek is. Ik heb haar een wonder beloofd en dat zal ze krijgen.

Voor degenen onder jullie die willen deel nemen, stuur alsjeblieft je liefdevolle energieën naar de groep die momenteel de Verenigde Staten lijkt te leiden, om hun vastberadenheid te verzwakken en hun connecties verder te laten instorten. Velen worden gearresteerd, maar de grote dag is morgen 31 Oktober – de dag waarop hun heksen (Halloween) zullen proberen de bevolking schade toe te brengen. Houd jullie Licht vast, laat het niet los en bescherm jezelf tegen alles wat deze volgelingen van de duivel voor jullie in petto hebben.

Vergeet niet dat de volgende dag Allerheiligen is. Kies een heilige van je keuze en bid tot hem of haar, dank hen voor hun dienst en liefdevolle toewijding aan de mensen op aarde. De volgende dag is het Allerzielen, een dag om je broeders te gedenken die je nog niet ontmoet hebt, maar wel kent van de innerlijke vlakken.

Ik ben Michael. We zijn samen, we zijn Eén, we zijn Legioen.

Adonai.

vertaling: wakkeremensen.org