vrijdag 28 oktober 2022

Onze Plaats Tussen Hemelse Wezens ~ 28 oktober 2022 ~ Kenneth Schmitt

Onze Plaats Tussen Hemelse Wezens

Door: Kenneth Schmitt – 26 Oktober 2022

Wat houden de sterren voor ons in? Elk van hen heeft een persoonlijkheid, net als onze Zon en Gaia. De maan is kunstmatig en heeft geen bewustzijn buiten haar structuur, maar door haar zwaartekracht en magnetische aantrekkingskracht beïnvloedt zij alles wat vloeibaar is in ons, inclusief onze emoties. Wij kunnen de sterren en planeten leren kennen als expressieve, levende wezens, net als wij, maar zonder ego-beperkingen. De verschillende astrologische systemen hebben ons rudimentaire beschrijvingen gegeven van het karakter van onze Zon en elk van de planeten in ons zonnestelsel, maar het karakter van de sterren is grotendeels onbekend, hoewel sommige inheemse volkeren de aard van hun eigen sterrenstelsels kennen. Al deze hemelse wezens, met hun unieke energieën, beïnvloeden iedereen, en wij gaan op verschillende manieren met hen om.

Sterren zijn de krachtigst stralende wezens in onze dimensie. Zij geven warmte en kunnen ons met vreugde vervullen. Onze planeten zijn minder geëvolueerd, maar door hun persoonlijke omvang zijn zij nog steeds krachtige invloeden op ons. Door de manier waarop de goddelijke geometrie werkt, zijn er kritische hoeken van hun locatie ten opzichte van ons die meer goedaardige of uitdagende aspecten voor ons veroorzaken in de manieren waarop hun energieën tot ons komen. Al deze hemelse wezens stimuleren ons om ons bewustzijn op grotere schaal te ontwikkelen.

Wij leven in een zich uitbreidend universum, en de natuurlijke energie drukt een grotere schepping en verbetering van al het leven uit. Nu onze zon is geëvolueerd van geel naar wit, verlicht hij ons leven met meer warmte en uitgestrektheid. De hele kosmos ervaart stijgende trillingen en neemt ons met zich mee. Onze moeder Gaia wordt prachtiger en regenereert op vele manieren, nu wij ons meer bewust zijn geworden van haar behoeften en vermogens.

Als wij ons onderdompelen in de energieën van de natuur en al haar levensvormen, kunnen wij ons bewustzijn uitbreiden in overeenstemming met de stijgende trillingen van de Aarde. Wij moeten aandacht schenken aan alle uitdagingen die Gaia ons biedt, omdat zij zichzelf aan het zuiveren is van negatieve energie. Er is veel kwaadaardige manipulatie van het weer geweest, ongewone overstromingen, gigantische branden en zelfs aardbevingen, maar de manipulators hebben geen toegang meer tot deze technologieën. Er komt een einde aan, en zij verlaten de planeet.

Het is tijd voor ons om de opkomst van liefde en vreugde in het hele leven te vieren en ons af te stemmen op deze energieën in alle aspecten van ons leven en in al onze ontmoetingen en relaties, te beginnen met ons eigen wezen. Wij hebben ons vermomd als mensen, terwijl wij in feite zelf grote hemelse wezens zijn met een onbeperkt potentieel aan creativiteit en een oneindig bewustzijn. Alleen onze beperkende overtuigingen weerhouden ons ervan onze ware aard te realiseren. We zijn nu vrij om ons open te stellen voor ons potentieel en te schitteren als de sterren.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Reinier